Умопобъркваници и мистерии - 24

• 57 065
  • 1 642
  •   1
Отговори
# 165
Пирона го взех с козия крак. Стола май беше над ваната. Боеца не помня. След малко ще заредя да видя кое от къде, а сега отивам да сменям памперс.

# 166
Аз имам само - балон, три парчета от зарче-1,3,5, лъжичка за прах за пране, едно като ножица /като ножица-соленка изглежда  Joy /, и едно наакано листче, аа и бяло също..
------------------------------------
Свързах кабела на пералнята в контакта, сложих нааканото листче в пералнята, но тя не иска да се пусне...
 newsm78

# 167
  • Далечният изток
Аз имам само - балон, три парчета от зарче-1,3,5, лъжичка за прах за пране, едно като ножица /като ножица-соленка изглежда  Joy /, и едно наакано листче, аа и бяло също..
Свързах кабела на пералнята в контакта, сложих нааканото листче в пералнята, но тя не иска да се пусне...
 newsm78

И аз като теб... и съм до тук. А, имам и два камъка- червен и зелен.

# 168
 newsm78

И аз като теб... и съм до тук. А, имам и два камъка- червен и зелен.

Ааа да и камъните, аз ги сложих в едни дупчици - пред тоалетната на пода има едно правоъгълниче-там..
Baby, кажи как да напреднем малко?   bouquet

# 169
  • Далечният изток
Онова кафявото като ножица- измий я на чешмата над тоалетната. Режи се въженцето на шкафа под другата чешма.

Взех прах за пране. В пералнята се слагат 3 лъжици прах.

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 17:30 от Камерън

# 170
LIES - това изпрах?! А тоя код къде се въвежда?
-----------------------------------------------------------
Свърши ми работното време-утре ще я мисля пак...

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 17:45 от Dama del castello

# 171
Ехооо, играе ли някой? Това от прането се чете наопаки - код за тоалетната чиния май беше. Аз стигнах до една ниша зад хавлията - сипвам с купата вода от ваната в някакви колбички, тече нещо лилаво, но незнам какво да го правя - давам го на лъва, нищо...
Липсва ми само последния камък, помагайте!

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 18:25 от tanya.d

# 172
Нямам кози крак...
И не намирам другите камъни. Имам само жълт и червен!

=====
намерих и червено дяволче над ваната, но не мога да го взема...

# 173
Козия крак е над единия висок шкаф - сложи столчето и се качи на него - над мивката, отдясно върху шкафа е.
Аз си давам малко почивка....

# 174
Мерси, мерси...
Хем се катерих там и пак не видях.
Станаха ми 4 камъка, 5 части от зарче, балон, книга, листче, козия крак, и прах за пране...

====
взех пирона и червена врътка
взех и боеца с купичката, но не мога да напълня колбичките

====
стана

# 175
Пълниш ги като цъкаш отгоре при отвора, а като ги напълниш, без да слагаш купичката, завърташ копчето и после отваряш сифона и ще вземеш лилав камък.

# 176
Аз лилавия камък го взех преди това...
Ама не знам сега какво да правя с пълната купичка с лилава течност...

# 177
Аз пълних два пъти, единия от тоалетната, а другия от ваната и нищо не става. Слагах купичката на една рисунка и там нищо не стана. До тук добре, но нататък цъ.

# 178
Потопих белия лист в купичката, а в нея имах лилава течност и получих подсказка. Включих камерата и шкафчето стана като образец за зарче. Но как да го сглобим? А и нямам номер 4  newsm78

# 179
Не мога да потопя листа в купичката ...

=====
Аз имам 4, но нямам 2.
Не се сещам от къде го взех обаче...

Общи условия

Активация на акаунт