Умопобъркваници и мистерии - 24

• 57 065
  • 1 642
  •   1
Отговори
# 180
Намерих си част 4. А тия двамата червения и лилавия, какво да ги правя?

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 19:43 от _baby

# 181
Аз съм се объркала. Също нямам 4. Ще кажеш ли къде е?

# 182
В горния десен шкаф над мивката. Като идеш при ваната и там ако си сложила дръжката под лъвчето, отваряш горната врата, после цъкаш на дръжката и се отваря вратата с лъвчето. Там в дясно до червения дзвер, слагаш лилавия, цъкаш на главата му, взимаш ключ и отключваш шкафчето над мивката.

# 183
Играта ми се затвори ...
Започвам я отначало.
Благодаря baby!

# 184
Я виж къде бяха жълтите камъни, че аз намерих само един, а или са два, или на оранжевия казват жълт руснаците.

# 185
Жълтия е на крака на ваната

# 186
Първия път като играх имах два оранжеви, втория път като започнах игрта намерих само един.

# 187
Намазах главичката на пирона с тубичката с жътата капачка и я сложих в ръката на лилавия дзвер, с която държи лилава дръжка. Затворих вратичката и после като отворих и взех червения и кранче. Сега пък нямам зелен камък  newsm78 До тук съм, не мога да продължа.

# 188
Човечето с ножа уби "дзвера", на гърба му имаше кранче - пуснах водата в изцапаната мивка и ми се показаха цветни символи - и до тук.
Как да натопя листа в купата? Купата слага ли се някъде, или не?

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 20:43 от tanya.d

# 189
Грешката е моя. Първия път като играх си мислех, че листа се топи в купата, но втория път като играх, разбрах, че се топи листа във ваната. Дава подсказка, как се натискат двете стърчащи на поставката за тоалетна хартия. Включва се камера, тя осветява шкафчето с трите чекмеджета и като отворите вратичките става образец за зарче. Как се сглабя, не зная.

# 190
Сега остана да разберем какво се прави над мивката, картинката с лъвчето, където има ниша за слагане на купата.  newsm78
Останаха ми камъните, частите от зарчето, книгата и купата. И сега  newsm78

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 21:19 от _baby

# 191
Имам жълт, червен, син и лилав камък.
Помогнете ми с останалите ...

Взех и оранжевия от балона...
май само зелен ми липсва

# 192
  • София
 а къде е този пирон който вадите с козия крак  Tired

# 193
И на мен ми липсва зеления. Единственото зелено е над мивката, очите на лъвчето и над ваната.

Пирона е в дясно на шкафчето с трите чекмеджета.

# 194
Как махнахте пешкира от стената?

Общи условия

Активация на акаунт