Умопобъркваници и мистерии - 24

• 57 065
  • 1 642
  •   1
Отговори
# 195
Май с козия крак  Blush

# 196

Стана. Мерси Simple Smile
----------------------
Сложих кранчето на мивката - изчисти се мръсотията, след което спрях водата ми се появиха някакви знаци.
-----------------------------------
При отраженията на зарчето, като отворите всички шкафчета и се показва как трябва да са подредени цифрите.Ама как се подреждт плочицитеее  newsm78

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 22:41 от Dama del castello

# 197
Първото шкафче още в началото с един ключ го отворих. Второто без нищо, а третото, като махнах пироните, които са долу в дясно. Махнах ги с козия крак. Като се включи камерата и отидеш при шкафчетата, отваряш вратите и става като разгънато зарче. Дали там се редят, не знам. Къде се редят също не знам. Четох руския форум, но единственото което разбрах е, че ни трябва жълта течност и видях че се отваря дупка под поставката за тоалетната хартия. Нямам никакъв напредък.

# 198
Най-сетне направих жълтата течност и сега ще гледам подсказка как да редя частите от зарчето.  newsm44
Наредих ги по схемата на шкафа и взех зеления камък.
Юпииии излязох, а цял ден и цяла вечер се измъчих с тази игра  smile3535 yesyes

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 23:47 от _baby

# 199
Най-сетне направих жълтата течност и сега ще гледам подсказка как да редя частите от зарчето.  newsm44

Е хайде сподели де ... Wink

# 200
Добре, че ме хвана преди да легна. Първо налей каквато и да е вода в купата и я налей в една от колбичките, сложи купата и взимаш лилава вода. Слагаш лилавата в средната колба. В първата колба, вода от казанчето на тоалетната, във втората колба вода от банята, в третата лилавата(вече е сложена), в четвъртата вода от тоалетната(синята вода) и в последната колба вода от мивката. Слагаш купата и взимаш жълта течност. Слагаш купата с жълтата течност над мивката в устата на лъва и получаваш подсказка, че трябва да редиш камъните. Камъните се редят Светло син, червен, лилав, жълт, тъмно син, оранжев и зелен. Преди да ги редиш отиваш над ваната и там цъкаш на сивата плоскост, обръща се и цъкаш пак и редиш както е по шкафа, не брой първата колонка. Като ги наредиш цъкаш на това най-долу в ляво и отваряш вратичката и взимаш зеления камък. Това е.  Peace

# 201
ИЗЛЯЗОХ! Simple Smile
Мерси бебе! Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 00:02 от wish

# 202
Моля  Wink Сега си лягам и ще спя щастлива  Crazy Лека.

# 203
Къде намерихте светло синия камък?

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 10:43 от Dama del castello

# 204
Къде намерихте светло синия камък?
В кутията от прах за пране  Peace

# 205
Еее, разгеле, мерси Baby Simple Smile
Какво ще играем сега? Simple Smile

# 206
Аз започвам тази http://www.doodoo.ru/games/4035-gusset-escape.html. Липсва ми жълтия ключ за вратата. Другото го имам.

# 207
Аз намерих жълтия на прозореца.

=====
Не намирам синия. Имам и меч който не съм използвала...

# 208
Аз намерих жълтия на прозореца.
Мерси, аз само там не се сетих да цъкам. Излязох.

# 209
Още една нова http://www.doodoo.ru/games/4034-the-39-steps.html, но аз не си падам по тези и няма да я играя.

Общи условия

Активация на акаунт