Умопобъркваници и мистерии - 24

• 56 725
  • 1 642
  •   1
Отговори
# 1 605
А как се справи с претоварения сървър?

# 1 606
  • там където ме зове сърцето!!!
А как се справи с претоварения сървър?

newsm78 Нямах проблем -веднага ми зареди  Wink

# 1 607
Момичета, горещо ви препоръчвам тази - Великите тайни на Да Винчи. Лесно се инсталира, върви лесно, въобще готина е. Днес я превъртях.

# 1 608
не нога да намеря зеленото топче Rolling Eyes
може ли някой да ми помогне  Praynig

# 1 609
не нога да намеря зеленото топче Rolling Eyes
може ли някой да ми помогне  Praynig
В дясно на фотьойла, който е при вратата, цъкаш на дясната му дръжка и ще вземеш клещи. Отиваш при другия фотьойл, цъкаш на тавана и взимаш ключа с клещите. Отваряш кутията в дясно от дивана  Peace
Аз имам всички банана, всички топчета и не мога да изляза  newsm78

# 1 610
  • София
Измий синьото топче в чашата с водата и ще получиш друга цифра.
После ги напиши според цветовете, като прибавяш и чертичките отдолу, за да получиш цифрата. (Например: Ако цифрата на червеното топче е 4 и отдолу има 3 черни чертички - напиши 4+3=7.)
После натисни дръжката на вратата и излизай!  Hug

# 1 611
Аз синьото топче, го бях измила в чашата, но за чертичките не се сетих. Много благодаря   bouquet
Инка, имаш отсъствия, трябва да ги извиняваш  Wink

Заиграх се на тази http://www.doodoo.ru/games/4337-rolly-and-elf.html, стигам до пещерата, но там с водата, не откривам какво да правя  newsm78

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 07:59 от _baby

# 1 612
Добро утро !!
Закуска ???Кафе???

Заиграх се на тази http://www.doodoo.ru/games/4337-rolly-and-elf.html, стигам до пещерата, но там с водата, не откривам какво да правя  newsm78
Мести Ролли и  малко преди да влезе в пещерата  му дай ведрото с вода -сам ще събуди духът на сауната!! Wink

# 1 613
Мерси за закуската Вивка, с теб гладни няма да ходим  newsm53 Пробвах с водата и Роли, но все не уцелвам момента и след малко ще го оставя да се оправя сам  Crossing Arms

# 1 614
_baby, сега пак пробвах и на друго място ми взе водата , ходих до кораба и се върнах в пещерата и като излязох му предлагах на Ролли вода и този път пред стълбата ми взе ведрото  ooooh!!Ако я зарежеш няма да изтървеш много , тайната която има да ти казва духът на сауната, е че вече дават филма " Ролли  и Елфа " бързо трабва да се отиде на кино  Mr. Green ей , не мога да пазя тайни  Joy Joy

# 1 615
7 банана и 4 топчета  Confused Къде се използва макетното ножче?
Зареждам и последната.
Излязох и от двете.
http://www.doodoo.ru/games/3983-wings-of-freedom.html нова зареждам

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 14:16 от ПростинАл конь

# 1 616
# 1 617
2 ключа, лопатка, филия (използвана), кукичка, синя и червена цифри, парче стъкло и чук.
Не мога са схвана парола за компютъра и телевизора.
Излязох (преписах кода) и ми даде код за по-нататък, но нищо не се случи.

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 15:36 от ПростинАл конь

# 1 618
За компютъра първо пишеш  bio  и светва зелен екрана после  punio !На ТВ нищо не съм писала само видях като написах паролата на компа къде да цъкна за да си взема бележката!!
Излязох!!

# 1 619
Тъкмо да попитам за паролата и схванах  #Crazy
Завъртях листа.
Друга?
Играе ми се някоя от тези със стоте диаманта.

Общи условия

Активация на акаунт