ИКЕА! ИКЕА! - Тема 4

• 57 099
  • 370
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз си харесах някои неща от новите каталози.

Отдавна се каня да ви питам нещо - една съфорумка си беше публикувала снимка на спалнята, която беше оборудвала с помощни масички под формата на обърнато на една страна П - едната част минава под леглото, отстрани на леглото и една горна част като масичка (за закуска в леглото, за лаптоп). Дано да си представяте какво имам предвид. Имам спомен, че беше споменала че са от Икеа, но в последните 2 каталога няма нищо подобно. Въпросните масички бяха от дърво - сега най-близкото нещо е една с метални крака която не изглежда добре. Искам 2 отделни масички, а не една голяма която минава над цялото легло.

Ако сте виждали нещо подобно - ще ми е много полезно!

# 76
  • Бургас
И аз си харесах някои неща от новите каталози.

Отдавна се каня да ви питам нещо - една съфорумка си беше публикувала снимка на спалнята, която беше оборудвала с помощни масички под формата на обърнато на една страна П - едната част минава под леглото, отстрани на леглото и една горна част като масичка (за закуска в леглото, за лаптоп). Дано да си представяте какво имам предвид. Имам спомен, че беше споменала че са от Икеа, но в последните 2 каталога няма нищо подобно. Въпросните масички бяха от дърво - сега най-близкото нещо е една с метални крака която не изглежда добре. Искам 2 отделни масички, а не една голяма която минава над цялото легло.

Ако сте виждали нещо подобно - ще ми е много полезно!
мисля, че за Eta говориш! Пиши й на лични. Само, че ако е тя, спалнята й не е Икейска!

# 77
# 78
  • София
Благодаря момичета - извинявайте за офф-а

Това не променя намерението ми да овършея Икея Simple Smile

# 79
Това не променя намерението ми да овършея Икея Simple Smile

Не сме и очаквали друго!  Wink  Mr. Green
Аз поне когато и да отида, все има нещо, което "много ми трябва".  Blush

# 80
  • Варна
Някой може ли да опише как да се стигне до ИКЕА в Букурещ или да даде линк към някаква карта в интернет? Освен това ме интересува къде точно се намира мол Букурещ. Прочетох в темата, че е някъде до шадраваните, но от коя страна и къде е (ориентировъчно)?

# 81
  • Плевен
Монда беше описала много точно как се стига до Икея.

# 82
  • Бургас
Току що се завърнахме от Румънската Икеа! Във възторг съм!
Голям пазар падна и след 1 месец пак ще съм там, защото доста от нещата, които харесах бяха свършили и ни увериха, че до 3 седмици ще има ново зареждане!
Тръгнахме в четвъртък следобед, за да избегнем големия трафик в Букурещ. На влизане в Румъния компютрите на Дунав мост бяха блокирали и не платихме такса. Винетки никъде нямаше и затова карахме без. Табели няма! Ако нямахме навигация мисля, че щеше да падне голямо лутане. Вечерта спахме при приятели, които живеят близо до магазина. В петък сутринта в 10 бяхме вече там. Беше много спокойно-нямаше почти никакви хора в магазина. Всичко вътре е организирано много добре. На влизане е добре да се вземе един формуляр и да се записва по кодове, за да не се забравя. Имах голяма издънка с моята кредитна карта: в Румъния искат задължително въвеждане на ПИН код, независимо дали картата е с чип или не. Аз съответно не си знаех моя и добре, че бяхме взели и някаква сума в брой.
Днес бяхме забравили някои неща и се върнахме уж набързо преди да тръгнем за България: още в 10 сутринта беше пълно с народ-нямаше места на паркинга и в магазина не можеш се размина от хора! Така, че наистина е хубаво да се ходи през седмицата!

# 83
Ние пък бяхме тази седмица в Солунския, пазарих най-вече аксесоари, че нямаше място в колата за по-обемисти неща... Не бях ходила от 2 години, имаше нови неща, но имаше и доста от мебелите и аксесоарите, които си бях купувала вече от там

Иначе новият гръцки каталог излизал на 1ви октомври.

# 84
  • София
Не е вярно, вече е излязъл, можеш да го разгледаш на сайта

# 85
  • София
Момичета, опитах се да събера процедурата по пазаруване в една статия - пускам я тук, дано да е полезна
http://www.sveki.com/2008/09/ikea.html

# 86
Finty, благодарско!
Много подробно е описано всичко Simple Smile
НАдявам се скоро да споделя и лични впечатления от Букурещкия магазин.. за този месец сме го планували.

# 87
В събота и ние ходихме до Румънската Икеа.
Направихме доста добър пазар. Бяхме с голяма кола, почти като бус и успяхме да я напълним до тавана с покупки. Бяхме като катун,  Embarassed
Купих почти всичко за новата ни къща. Много съм доволна и сметката накрая беше просто смешна.
В неделя си поиграхме с мъжът ми и сглобихме почти всички мебели които купихме. Всичко се сглобява супер лесно, има много подробни указания. Дори в някои от кашоните имаше и инструменти.

Ще ходим пак, защото не ни стигна нито времето нито колата за всичко което си бях набелязала.  Blush

# 88
  • загубено
Гръцкият каталог излезе.
Миналият ден ми го донесоха в къщи.

Момичета,някоя от вас ползвала ли е услугите на превозвача на Икеа до България?
От Солунската да кажем,че е по близо.
Знаете ли тарифа?
Ние в събота си получихме нещата и наистина се сглабят много лесно Peace
На някой дивани (когато избирахме)пишеше че са произведени в Бг. Grinning

# 89
Да попитам тези, които са ходили до Румънската Икеа тези дни случайно да са видели столове №12 или №15 на страница 107 от новия каталог с тъмни крака и светло покривало?Знаете ли дали ги имат, че предния път като ходихме точно в този вариант им бяха свършили, а пък не знам как да разбера дали са получили, за да не се разкарваме напразно.Благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт