Ей го Юнското дете - иска вече на море!

• 15 968
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • Miami
Нооо, убедих се от собствен опит, че храната е последното нещо, което влияе на количеството кърма Mr. Green Два дни карах на няколко препечени филии и два сварени моркова, а тя не само не намаля, но и така ми се подуваха гърдите... ставаха постоянно на буци, а течовете бяха непрекъснати... Тъй че, единствено психиката оказва влияние според мен  Peace

Аз отдавна съм се убедила, че храната не оказва особено влияние на кърмата. По скоро консумирането на повече течности и повечко кърмене на поискване е разковничето за повече кърма. А също и психиката  Peace

# 106
Много сте бързи нещо  Wink,аз докато се включа вие сте пуснали нова темичка,та и на 6стр. сте стигнали  Mr. Green
Ние сме добре,още си се глезим докато се храним,но нали е мома трябва да е глезла  Blush,и аз да кажа за съхранената кърма,нали моята бузанка не папка от гърда а от шише и аз се изцеждам и я слагам в хладилника,направо в шишето с което ще я храня на следващото ядене и я затоплям в една каничка за затопляне на  шишета,не знам пречи ли че съхранявам кърмата в шишето от което после яде  Thinking
Някой може ли да ми каже къде мога да си кача едно клипче  "MOV" формат,че в vbox7 пише,че този формат не може да се качи  Rolling Eyes

Това е от нас  Hug

# 107
Здравейте и от мен Simple Smile. Все нямам време да се разпиша. Сега в къщи е затишие и седнах да драсна някой ред и аз Grinning. Гледам за килограмите си говорите. На мен ми е болна тема Sad. Аз винаги съм била доста слаботелесна и сега направо не мога да се възприема с това телосложение. Не,че много качих но не мога да ги сваля. Още в болницата свалих 10 кг и край това е. Другите 6 кг си стоят и няма сваляне. А как все си мислех,че като родя и след има няма два три месеца съм ги свалила  всичките[smilie=smile3516.gif]. Сега за Симонка да ви се оплача малко.Миналия ден реших,че вече са ни спрели коликите и реших да почна със сокчетата. То милото много ги хареса. Дадох и сутринта от морков и след обед пак-два дена.Да обаче какво постигнах- наново колики - ужас пак се почна с превиването,неистовото реване- горкото ми детенце Cry. Много е неспокойна dohНаправо ми иде да се застрелям #2gunfire.Ами пък нали си викам все някога трябваше да почна да и ги давам. И сега сме малко в почивка. Смятам от вдругиден пак да почна - натурални витаминчета са все пак.Вигантол и аз давам по 2 капки сутрин преди яденето.Относно акането- мойто слънчице ака през ден. Но когато сложихме ваксината и тя не ака цели три дни. Дави кажа днес какво ни се случи. Следобед оставихме Симонка  на свекито да я гледа и ние малко излезнахме по магазините с мъж ми.Прибираме се и тя още от вратата като почна  да се жалва- какво му стана на това дете вика побърка ни от рев и се видели в чудо- нещо вика и стана коремче ли е какво е незнам. Взехми си я ние и се прибрахме.И какво ми направи впечатление още като си я гушнах в колата - ми то детето дори не гъкна, даже се смееше и ни гукаше през цялото време та дори и след банята когато по принцип е прегладняла много вече и все пищи. И си мисля дали защото вече ни познава физиономиите и знае,че ние сме мама и тати smile3521и е тъгувала за нас yesСамо това ще да е. Вие имате ли такива наблюдения Thinking  Незнам какво и е станало друго иначе newsm78. Много са сладки бебоците на всички ви. Колко са пораснали newsm03. Тези дни и аз ще сложа някоя снимчица на мойта мома. Еми да ви кажа това е от мен засега,то ми се и  приспа -и ще си лягам smile3507. Ако ми се отдаде възможност пак ще пиша.Засега лека нощ и до скоро smile3525

# 108
Хайде да се включа и аз. Малката отдавна спи, ама аз будувам.
То няма нищо ново в тези жеги.
Всъщност новото е, че и аз като Офиоли съм на път да се свърша - вече съм 42кг /т.е още -1кг/. Да се разхлажда вече, че не се издържа

Днес реших да продам шезлонга /ми не ни върши работа/ и да вземем люлка на Фишър Прайс. Ходихме на гости на една мама, която има такава и хайде Дидинка хоп в нея. Няма и 10 мин и о, чудо, заспа си детето. Урааа. Надявам се до 5 дни най-късно да се сдобием с това вълшебство и на мама ръчичките да си починат.

Хайде лека и спокойна нощ ви желая, и дано да е по-прохладна. Аз отивам да простирам и после да спинкам.

# 109
  • София
Добро утро.

Пантерката - много неприятно това с каката. Явно яко ревнива е спрямо братчето. За съжаление не мога да дам съвет, тъй като нямам опит, но наистина потърси скорошно решение на този проблем, че звучи заплашително чак.

Нанси, и аз се приеснявам, че ще оставям беба три дена на баба и да я гледа. Но тя поне я вижда всеки ден и се надявам да е свикнала достатъчно с нея, за да не изпита стрес детето. Иначе и аз забелязвам, че на мен и на баща си най-много се радва, но по принцип Марина е много дружелюбна дори с непознати и стига някой да и прави компания е супер щастлива. Дано мине леко раздялата. То дори у нас ще живее свеки трите дена, че да не водим беба у тях - все пак е непознато там.

Гали, много е сладка вашата беба - и на ревящата снимчица, сега и на тази. Бонбон е.

# 110
  • Бургас
Здравейте момичета Hug
Нанси,вчера и при нас се получи нещо подобно.Понеже полета на мъжа ми беше от Варна в 5часа тръгнахме по обчд в петък.Майка ми остана при Иво,а за храненията му бях приготвила кърма,която съм я замразявала в началото на юни(по-жълта е на цвят и близка до коластрата).Но моя синковец биберон не ще и трябва да няма друга алтернатива за да яде от шише.Така се е получило и впетък-изявало си детето храната.Прибирам се вчера в 7часа и си мисля-да изяде и другия контейнер със замразена кърма,който майка ми е извадила вхладилника,а аз ще продължа да се цедя.Но мъника усети близостта ми  и плана ми се провали-не можах да го накарам повече от 10 мл да изпие и дадох цица,а контейнера с кърмата отиде в мръсния канал.

# 111
здравейте ,аууу адска жега е тук.Аз изпратих Моника(каката ) малко при баба си на гости и сега с Алекс сме самички.Той не е акал от четвъртък и тая сутрин го пробвах с термометъра и се изака съвсем малко .Да ви кажа честно малко се притеснявам  Confused.И не иска и да яде много.Цоква малко и после след около 3 часа пак цоква малко и така  Thinking
Предполагам 4е е от жегата

ЛЕк ден ви желая Simple Smile От утре спират жегите  newsm44

# 112
  • София
В началото кърмех легнала, защото имах много болки долу и винаги гледах да уригна бебчо след това, но той не винаги го правеше.
За солта - не слагам и не смятам да слагам във водата, с която го къпем.  Naughty

# 113
  • София/Севлиево
Здравейте!Станиславчо днес става на 2 месеца и по този повод ето 1 малка скромна почерпка от нас   party023 cook cheers Wine Glass (незнам иначе как да сложа снимки), а майка му отива на родова среща в Плевен и татко  му ще бъде бавачка днес и утре, защото неиска да иде с нея  smile3521 smile3521 smile3521 Това е засега от нас.Доскоро!

# 114
Марвеле, мерси за комплимента  bouquet. Сложи някоя снимчица и на вашата госпожица, че отдавна не сме я виждали Hug.

И аз кърмя легнала и не оригвам. Това само това ми остава, да взема да я оригвам и да се събуди и после хайде пак 30 мин приспиване. Не благодаря Naughty. Както беше казал някой, ако й е некомфортно, ще се събуди и тогава ще се оригнем, както му е реда.

Сол във водата ли newsm78. Нищо подобно не слагам Rolling Eyes

Хайде, очакваме го вече захлаждането... Sunglasses

# 115
  • София
И аз гледах, че температурите падат. Дават другата събота да е около 20 градуса.

Алекс вчера доста повръща. Ама той като кученце, лапа цицата и не пуска, и не отказва. Явно доста кърма му дойде. Връща 2 пъти. Вечерта направи малко по-голяма пауза и всичко си дойде на място.
Купихме памперси 3ка, и е ок Simple Smile Много го мъчех малчо с тази 2ка.

# 116
Купихме памперси 3ка, и е ок Simple Smile Много го мъчех малчо с тази 2ка.
Оооох, и аз така.  Blush Peace  Embarassed

Хайде, очакваме го вече захлаждането... Sunglasses
Абе хубаво ще бъде да се захлади, но като си помисля как ще дойде една дъъъъъълга и гадна зима направо тръпки ме побиват!  Tired  ooooh! Еееех, как искам да заживея в страна, където просто няма зима......  Mr. Green Дубай много ми хареса, мисля, че ОАЕ е доста подходящо място за мен със зима около 25 градуса!  Joy Laughing

marvele, стягаш ли куфарите за прекрасна Италия?!  Mr. Green Sunglasses

Хубава вечер, момичета!   bouquet

# 117
  • Miami
maristuta, много сте сладки с Деяна на снимката  Heart Eyes

Gali80, Диди е много сладка на снимката, има много хубави, големи,кафеви очички. Как да устоиш на този поглед   Heart Eyes 

# 118
  • София
Maristuta, и аз искам в Дубай или навсякъде, където няма зима. Вземете ме и мен.

То куфари за 3 дена няма какво да стягам толкова, ама колко изчетох - вече съм почти експертен гид за Рим. Картата наизуст почти я научих. Накрая като стигнем, живот и здраве, сигурно ще ми е минал големия мерак. Но предния път като бях - абсолютно неподготвена и взех да чета след като се прибрах - след дъжд качулка както се казва. Та с това се занимавам денонощтно почти.

Гали, ще гледам да сложа и снимчица тези дни Simple Smile Аз ползвам албумчето ни в snimka.bg, нали още е актуално, че гледам напоследък тука постват повече мами.

# 119
Здравейте и от мен, момичета!
Днес ходихме на църква с малката да ни прочетат молитва за здраве.На нея и беше доста интересно, а аз само гледах как по-бързо да приключим, че климатикът беше на Макс.
За оригването в легнало положение - не го правя. Като я сложа да суче, първо  една буйна, рита, поле като заспи направо я мяткам в леглото.
За неаканто - спрях да се притеснявам. Акаме на три дни, много рядко сами, по-често с термометър, но забелязах, че откакто има запек наддава доста добре - явно наистина усвояват напълно млякото.
За съхранението на кърма аз правя така - каквото  не успее да изсуче, го изцеждам предлагам и го пак, и ако го иска го слагам в хладилника На следващото хранене и давам първо изцеденото, а после я пускам суче. Правя го защото се притеснявам, че не може да изсуква добре и остава ненаядена.
По този повод искам да ви питам -  може ли веднъж леко затоплена кърма, която не я е изяла, да я съхраня в хладилника и да я предложа на другото ядене. Претоплям я, защото докато я изцедя тя изстива, пък нашата иска да е топличка.Simple Smile, но често не я изяжда цялата и остава доста в шишето.

Лека вечер на всички  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт