Ей го Юнското дете - иска вече на море!

• 15 956
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мами! Честито за рожбичките ви.  bouquet  Всички бебоци са големи сладурковци. Hug Да са ви живи и здрави и много да ви радват.
Досега не съм се включвала във вашата тема (то с моето ревливо бебенце), но пък изчетох почти всичко от самото начало. Да се надявам, че в бъдеще моето слънчице ще ми дава възможност по-често да сядам на компа не само за да търся инфо за отглеждането му, а и да обменя някоя приказка с вас.
Аз започнах да чета всички теми на юнските бебета от самото начало и ми направи впечатление, че преди по-често имаше въздишки и оплаквания от малките членове на семейстово. В последно време сякаш това не е основен проблем, тъй като забелязвам, че вече по-често се обсъждат други теми, като времето, режима на вода, ремонти и т.н.  LaughingТова ми дава надежда, че и аз скоро ще мога да приказвам за останалите неща от живота, а не само, че ПАК не съм спала и че бебето ПАК плаче и че ПАК не ще да спи.

Много прегръдки и успех от мен и до скоро надявам се  Praynig

# 136
  • София
мами помагайте:
ужасно ме болят ходилата на краката. и на двата крака. ве4е положението става неудържимо. едвам ходя. 4увствам се като 4е ли ще се разглобя всеки момент.
бях на ортопед-каза ми 4е било от преумора.изписа ми мазило. не ми помага. ама хи4.
после питах и детският ортопед на малката- казач от хормоните ще да е. не се били успокоили ояе.
е да де ама мене ме боли та 4ак ми иде да вип ве4е. едвам се разхождам с коли4ката.
някой да има подобен проблем? ще съм благодарна на всяка информация. благодаря и лека ве4ер за сега.

моята мома заспа в 20,45 днес. направо рекорд. ама то след толкоз рев и после баня и явно не са й останали силици:)

# 137
Здравейте и от мен!

Нашата кака също се държи много странно понякога. Много ми помага за бебето, но иска постоянно да го носи, събужда го нарочно докато спи и аз и се карам. Ама и тя си е дете няма как.
 За акането смятам, че не трябва да се избързва да се пъха термометър или каквото и да е друго, понеже децата не могат само от мляко да се запекът чак толкова. Все ще се изакат, ама ние се притесняваме и прибързваме с тия термометри. За първото дете така прилагах термометъра като минат 3-4 дни без да е акала, но сега смятам да чакам много повече.
 Нашите колики смятам че отшумяха вече и не давам никакви капки.

Това е от нас засега.

# 138
добър вечер.малката ми госпожица спи от 18:00 часа,чакам е да става эа банятя.Мен мъжът ми също не спира да ми лаэи нервите  #Cussing out,но вече се старая да не се драэня.ние таэи нощ эаминаваме эа 4 дни на морето беэ манинка,ще е гледа свекито,а ми е толкова кофти че ще съм беэ нея Cryа със нея ме е страх да трагна в жегата,живот и эдраве нея ще е водим септември эа 2,3 дни.това е от мен лека вечер на всички

# 139
  • Бургас
Днес и ние празнуваме-Иво стана на 3 месеца.

Честито на всички празнуващи днес  bouquet
Бъни,и аз бях така.Особено сутрин-не можех да стъпя на краката си.При мен беше от преумора-разходките ни бяха повече от 6 часа дневно.Всеки ден съм с различни чехли или сандали,като тези с платформа ме облекчаваха повече.От седмица почти не усещам болки,но от скоро ползвам summer blis cooling foot spray на Avon.

# 140
Сега като ви чета и ми олекна, мнооого ме болят  ходилата , особено рано сътрин като ставам. ooooh!
Честито на празнуващите   bouquet

Нас ни мъчат увасни колики от сокчетата, не се търпи вече.

Лека вечер

# 141
  • Вече в моята си приказка...
Това за стъпалата е много интересно. Аз пък мислех, че нещо сандалите, които купих в началото на лятото и много си ги харесвам, не са ми удобни и ме убиват! И мен предимно сутрин ме боли повече!
Калина започна да протяга ръчички към играчките. Преди няколко дни си забеляза ръчичките и дълго си ги разглежда... Grinning
Ама вие всички ли се изцеждате и замразявате кърма? newsm78 Аз такова чудо не правя. Все сме си залепени с Калина и нямам намерение да се разделяме за дълго /а и за кратко/ време. За друго приложение на замразената кърма просто не се сещам (освен като онази мацка, която направила палачинки на гостенката си с кърма... Laughing)
Подкрепям daniela nikolova за мнението й за термометъра. Още повече, че в повечето от случаите на неакащи бебета, причината не е че имат запек, а заради пълноценно усвояване на кърмата.

# 142
  • София
Аз имам само две чаши кърма във фризера.

# 143
# 144
Ама вие всички ли се изцеждате и замразявате кърма? newsm78 Аз такова чудо не правя.
....
Още повече, че в повечето от случаите на неакащи бебета, причината не е че имат запек, а заради пълноценно усвояване на кърмата.
Аз също не цедя и не замръзявам, щото не остава нищо за цедене. Мишел си е винаги с мен, дори и по сватбите (в събота пак бяхме) Simple Smile

А това за неакащите бебета наистина ли е вярно?  newsm78 Буболина и тя писа нещо подобно, та ме хвърлихте в шах сега...  Thinking По тая логика моето дете, понеже много ака, значи не усвоява добре млякото и затова не наддава много...  възможно ли е?!?!

Трънче, аз реших да не си взимам нито количка, нито столче за пътуването, щото и двете не могат да се вземат в самолета, както и поради други причини. Но, варианта да взема само столчето с долната част на количката ми убегна... Иначе, уредих да си имам в БГ столче и количка, вместо да ги нося заедно с всичкия багаж. Та, така си "вързах обувките", че дрената само с кенгурото ще я носим и при първа възможност я на някоя маса, я на стол, ще я слагаме да лежи. Оф, дано само е кротичка  Praynig

Малта, не е ли още раничко за сокчета?  newsm78
Добре дошла, kavalerko!   bouquet Включвай се, когато можеш да споделяш и ти!
Бъни, идея си нямам за тези болки...  Confused

# 145
Интересно къде ми се затри поста newsm78. Нищо сега не ми се пише пак.

Мира, и аз не замразявам кърма Thinking

Хайде, честито ви разхлаждане. Аз днес надвечер даже успях да настръхна Crazy

# 146
  • София
Честити месечинки на всички празнували последните дни   bouquet
Много да са ви здрави дечицата и много радост да носят на мама и тате  Heart Eyes

Да се отчетем и ние - Любчо е качил 1600гр и е пораснал с 3см втория месец. Вече е 5800гр и 58см. Малко ми се накараха, че много наддавал и ми казаха да му спирам нощното хранене  Thinking. За сметка на това той тази нощ вече ми се буди за втори път  Crazy

Малта защо не спреш за известно време сокчетата, щом го боли коремчето? Аз навремето така измъчих и себе си и каката с това захранване и сега ще отложа минимум до 4-я месец. От няколко дни аз си хапвам повечко плодове и започна да се обажда и моя корем, а вчера и Любчо беше с колики, а бяха минали  Confused. Не искам да си мисля какво щеше да е ако директно сок му давах... Та сега и аз силно ще ги  ограничавам плодовете.

Бюти не знам колко има връзка, но Любчо нали го писах в отбора на дрисльовците - редовно се отчита по няколко пъти на ден, а си наддава повече отколкото трябва. Не се притеснявай толкова за пътуването - стискам палци всичко да мине нормално и по-леко за теб и Мишел  Praynig

Кърма и аз нямам замразена, но и аз не се отделям от него. Е, сега докато съм при мама имам 2-3 забежки от по 2 часа  Rolling Eyes

Хайде да не се увличам, че Любчо заспа, а и кое време стана  Crazy

# 147
Трънче, аз реших да не си взимам нито количка, нито столче за пътуването, щото и двете не могат да се вземат в самолета, както и поради други причини.

Ама как да не може... наистина? Едни познати тъкмо тръгнаха за БГ и им казали че на малкия се полага парче багаж, което може да е и количка или столче за кола... Дано да е така, защото не виждам как ще пътуваме, с 3-4 или не знам си колко часа престой на кой знае кое летище.  ooooh!

За акането, не мисля че това че ака повече малкото Бюти значи че не усвоява добре кърмата. И ние си дрискаме по 4-5 пъти на ден, пък за 3 седмици качихме кило...

Болките в ходилата - какви обувки носите? Ние правим разходки от по 7-8 часа, като буквално по 10-15 км вървя, но само с маратонки. Единствено са ме боляли краката малкото пъти които съм носила чехли.

На мен проблем ми са китките... боляяяят, ама много.

# 148
Здравейте момичета!Моята принцеса също и се възвърнаха коликите от соковете Cry. Много плачка и направо се ненавиждам за дето и ги дадох толкоз рано #Cussing out.Тъкмо и бяха спряли и сега наново мъчението почва.Иначе сме добре много гукаме и се смеем Simple Smile. Вече ме следи с поглед къде съм и ако се отдалеча малко и някой друг е при нея почва да плаче LaughingПознава ме вече детето бе  PartyГолям кеф е- знае,че това е мама и само на мен се радва и пее Grinning
Да ви попитам- на вас като ви дойде М колко дена ви вървеше newsm78. Защото на мен вече за втори път ми идва и все е с продължителност по10 дни Shocked. Ще ходя на лекар да видя какво е това чудо,пък и без туй трябва да се прегледам,че от раждането не съм ходила да видя всичко ли е наред Thinking. Знаете ли какво забелязах тези дни- Симонка взе да плаче със сълзи  Simple Smile Много е жалничка като почне да плачка и и текнат сълзичките :tired
Мен ходилата не ме болят,а много взеха да ми се напукват петите и се цепят #Crazy- много боли. Сигурно е от липса на витамини -знам ли.Това е от мен. Отивам да готвя докато мънинка спи.Лек ден на всички Hug Лелее ами тя взе да се събужда Simple Smile.Кога ще сготвя newsm78. Айде чао от мен  bouquet

# 149
Малта защо не спреш за известно време сокчетата, щом го боли коремчето? Аз навремето така измъчих и себе си и каката с това захранване и сега ще отложа минимум до 4-я месец. От няколко дни аз си хапвам повечко плодове и започна да се обажда и моя корем, а вчера и Любчо беше с колики, а бяха минали  Confused. Не искам да си мисля какво щеше да е ако директно сок му давах... Та сега и аз силно ще ги  ограничавам плодовете.

Не устоях под натиска на педиатърката и майка ми, но след това което изживях , поне месец няма да му дам нищо.... Повече експерименти с детето си не правя, ще лъжа , че давам и дано мине номера  Crossing Arms

А за краката, при мен не е от ходене, дори да не съм излизала предния ден ,пак ме боли. Много е неприятно. Аз си мислих, че е от това, че много килца качих покрай бременноста и ми се натоварват ставите, но не се бях сетила, че наистина може и на хормонална основа да е  newsm78

PartyАз отивам да си пусна филмче, защото Исомандъра заспа и имам поне 2 чеса лично време

ПП; Тая нощ пак не спа и от умората ми намалява кърмата  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт