Любители на котки - тема 12

• 32 801
  • 620
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Fiama - колко котета си имала?Аз фокусирах 3 броя.Кой е сегашния любимец? newsm78

Аз не мога да се включа с пълноценно мнение за мъжете Деви,но ако знаете какъв екшън е със Скорпион ooooh!

Знаем, знаем  ooooh!  Mr. Green

И ти ли си в моя отбор  spoko newsm17

Ъхъ...  Mr. Green

# 136
Fiama - колко котета си имала?Аз фокусирах 3 броя.Кой е сегашния любимец? newsm78

Аз не мога да се включа с пълноценно мнение за мъжете Деви,но ако знаете какъв екшън е със Скорпион ooooh!

Mausbeni, тя мойта котешка одисея е дълга и широка. В момента си нямаме наша котка, но сме на гости на майка ми за месец и при нея са въпросните Флъфи и Зелфи. Иначе съм показвала снимки на съседската котка и на един изхвърлен бездомник Шишо, който ни навестяваше понякога.

А Бела, на която съм качила една снимка в албума е едно коте, което гледахме за няколко месеца докато живяхме в Оман. Намерихме я една вечер на улицата, пищяща пронизително. Аз като я видях, че е една шепа коте и като ревнах ... толкова безпомощна изглеждаше, не можеше да ходи още като хората.

Съпружеското тяло дотогава котки не обичаше, защото бил алергичен уж. Аз обаче му заявих, че това бебе идва с нас ... и той къде ще ходи с крокодилските сълзи дето ги леех  Laughing Е, не знам тази Бела омагьоса ли го, но от момента в който стъпи вкъщи, такава любов настана между двамата. За най-малкото нещо й ходеше по гъза и я обгрижваше ... веднага щом Белисима "снесе" в тоалетната ... нашият е чинно там с лопатката. То не бяха игри, то не беше чудо. Изобщо неподозирани черти в характера му открих.

Преди да си заминем й намерихме нов дом, но и сега си ни липсва, защото беше славно котаче ... много, много забавно. Мъжът ми иска следващата ни котка пак да е тигрова като Бела. Опитвам се да му обясня, че дори съвсем същата да я вземем на вид, като характер ще си е съвсем друго същество и да не се разочарова с тези очаквания. Май много не ми вярва обаче  Laughing
Ей, ги на "влюбените":

Надявам се с този ферман да изясних горе-долу нещата.

# 137
Минавам само за да кажа, че нашата Коткодзила пак се размина с операцията.
Оказа се, че е в някаква тиха разгоненост, която все пак не позволява кастрация точно сега. Но от стреса от ходенето на вет можела да се отключи съвсем или да приключи окончателно. Та другата седмица пак сме на преглед за евентуална кастрация.
Също така ще оказа, че аналните й жлези са възпалени, според ветката - от недостатъчно движение. Ами така е, като спи по 20 часа на ден. Но и от това се отърва добитъчето. Сега спи, изтощена от преживяното.

# 138
  • София
Fiama- схванах.Много са сладки 2-та.
Моя приятел като намерих Пинко ,заяви че бил ужасно грозен Mr. Green.Сега само му повтаря как е най-красивия на света и всяко негово обаждане е поне с няколко въпроса за Пинко,чак мен ме забравя на моменти  Crazy.

# 139
Привет!
честито на празнувалите тез дни! Да са ви живи и здрави мъжете!
Йода е уникален, като дявлче е с тези 2 чифта уши  Joy
Диди, Зоро както чета, добре си дивее и с кака си Джеса  Mr. Green Нефертина си има дружка там, едно от котетата на баба Мима. Като си играят се изправят на задни лапи и се прегръщат, много са готини.
Фиама, Бела съвсем мъничка изглежда в страстната мъжка прегръдка  Laughing Голяма любов е било. И не мисля, че ще си падне по друга котка така лесно, дори и със същата окраска да е. Тръпката, както към хората, така и към животните се появява много рядко.

Ето ви една зла нефертина  Laughing Хванала ми ръката и хапе ли хапе... , а изглежда, че аз я душа  hahaha

От Нико да се оплача- продължава да бяга това кате. Почти всеки ден изхвърча навън, при все, че го дебнем и вратата не оставяме отворена. Ама за секунди да се отплеснеш и да има пролука, и отй аййдеее, бегал навън.
Вече поне целия блок знае, че е наш и ни го водят. Онзи ден едни деца, друг ден мойте слизаха да го подбират, вчера баща ми го търси по етажите...  ooooh! ще взема да му сложа каишка с адреса ни, да знаят хората де да го връщат, ако се запилее по- надалеч.

# 140
Ох... тоя Нико.....   hahahaСпокойно не си само ти дето очите и са на 8  Shocked да не би котко да изчезне.
Наш Зоро е същия  ooooh! 6 пъти го връщах от от комшиите... като тръгнал нашия по парапета, който е широк 3 пръста  ooooh! и де отива и той незнае.От паника не се сетих да го документирам Mr. Green  smile3509 Мъжу барикадира с едни дъски...ам и те не го спират,даже сега има по голяма вероятност да тупне долу като ги заобикаля.... УЖАС... и сега заради беглеца стоим затворени и горим ток с климатика( да се охлаждаме), а отворя ли терасата Зоро е затворен в коридора  Naughty. След работа ще ходим до Mr.Bricolage да видим за мрежа и да обградим терасата  Rolling Eyes, че така не се живее.... затворени....

# 141
Моя приятел като намерих Пинко ,заяви че бил ужасно грозен Mr. Green.Сега само му повтаря как е най-красивия на света и всяко негово обаждане е поне с няколко въпроса за Пинко,чак мен ме забравя на моменти  Crazy.

Абе, фини манипулатори ... влезли са им под кожите. А пък нас - кучета ни яли Laughing

Ау, Нефертина какъв свиреп вид вади Simple Smile А Нико има ли нови снимки? Много му харесвам стърчащите мустаци ... като настръхнали локатори са  Heart Eyes Каишката наистина е вариант щом е толкова "беглив" милия.

# 142
Баща ми казва за мустаците на Нико, че са като на морж  Laughing
Сега му никнат нови, че предните се бяха начупили.
Не съм го снимала тези дни, време не ми остава, а и той нали негърче, трудно го фокусира апарата и ми е мъка като се захвана с неговите фотосесии   ooooh!
Тази е от преди 2 седмици някъде. Спеше в любимата си поза...

# 143
  • София
Тази е от преди 2 седмици някъде. Спеше в любимата си поза...
http://images.tedca.multiply.com/image/2/photos/64/500x500/260/I … amp;nmid=94823537

Joy Joy Joy

# 144
   Вкъщи откакто съм бременна, половинката се занимава с тоалетната на Лъчо. Не че аз не мога, ама си викам що пък да не се възползвам от положението.  Whistling Та така, чисти той и не се противи. Но най-смешно ми е като ги гледам отстрани - като отиде той при легенчето и почне да чисти и мете ( почти винаги има Бенто отвън  #Cussing out ), Лъчо, където и да е, зарязва всичко и застава отстрани и стриктно контролира хигиенния процес.  Joy Поглед не отделя, докато не се приключи, после влиза вътре да инспектира и там и вече си продължава с каквото е зарязал преди това. Мъжът ми много му се ядосва, че бил като прокурор,  Laughing а пък аз умирам от смях.  hahaha

# 145
 ...Лъчо, където и да е, зарязва всичко и застава отстрани и стриктно контролира хигиенния процес.  Joy ...

И нашата е така. Само да чуе звук откъм тоалетната си, моментално застава на пост да следи дали правилно се почиства. А когато се сипе нова тоалетна, моментално се намърдва вътре, за да я тества.

# 146
  • София
   Вкъщи откакто съм бременна, половинката се занимава с тоалетната на Лъчо. Не че аз не мога, ама си викам що пък да не се възползвам от положението.  Whistling Та така, чисти той и не се противи. Но най-смешно ми е като ги гледам отстрани - като отиде той при легенчето и почне да чисти и мете ( почти винаги има Бенто отвън  #Cussing out ), Лъчо, където и да е, зарязва всичко и застава отстрани и стриктно контролира хигиенния процес.  Joy Поглед не отделя, докато не се приключи, после влиза вътре да инспектира и там и вече си продължава с каквото е зарязал преди това. Мъжът ми много му се ядосва, че бил като прокурор,  Laughing а пък аз умирам от смях.  hahaha
Mиренка и аз така се измъкнах от почистването, уж докато съм бременна, пък така си остана. Simple Smile Иначе и контрола при нас е същият, наблюдава съсредоточена, а понякога инспектира след това подробно.

# 147
И нашата е така. Само да чуе звук откъм тоалетната си, моментално застава на пост да следи дали правилно се почиства. А когато се сипе нова тоалетна, моментално се намърдва вътре, за да я тества.

Не съм се разписвала досега, чета редовно, но днес не се стърпях  Party

И моята прави абсолютно същото.... Ако чуе, че тоалетната се мести или сменя, застава на пост и после задължително проверява дали всичко е наред. Страшно е забавна и съсредоточена в проверката  newsm26

# 148
Няма да преповтарям написаното, и при нас е така. С тази разлика, че след като приключи инспекцията, после задължително се проверява на практика дали новият силикон поема така добре  Sick

# 149
При нас като му сменя силикона, ляга в него и почва да рита, да се въргаля, впоследствие половината е навън  Tired аз бясна, карам се, Нико се прай на разсеян ...

Общи условия

Активация на акаунт