Любители на котки - тема 12

• 32 757
  • 620
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро котани!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 09:58 от *Didi_Hris*

# 481
  • Варна
Добро утро  Hug
Ние тръгваме след малко да се прибираме към Варна. Косматко е оставен вече една седмица на самоотглеждане, представям си довечера каква радост ще е като ни види.

# 482
  • София
Добро утро Didi_Hris.
Мерси за кафенцето. Какво се случва при теб,търсиш ли нова работа?

# 483
Добро утро  Hug
Ние тръгваме след малко да се прибираме към Варна. Косматко е оставен вече една седмица на самоотглеждане, представям си довечера каква радост ще е като ни види.
  Shocked Shocked Shocked
Една седмица.... Аз мойте ги оставих за 2 дена  и заварих кочина. Зоро все още неможе да си прави разпределение на храната и да пази чисто, да стои кротко... целия коридор беше .... ooooh!  Докато Джес е слушала и си е играла кротко .... както оставих кухнята и всекидневната,така и ги намерих.  Peace
Добро утро Didi_Hris.
Мерси за кафенцето. Какво се случва при теб,търсиш ли нова работа?
Да, все още търся работа. Ходих на 3 интервюта и само  едното място така ми допадна, чакам пак да ме извикат от там да видя магазина.... А тоз тук е в процес на затваряне, шефа не се е мяркал... ooooh! Надявам се като дойде да ми носи трудовата книжка...

# 484
  • София
Я обяви разпродажба  Mr. Green.Събирай печалбата и беж да те няма.

# 485
Я обяви разпродажба  Mr. Green.Събирай печалбата и беж да те няма.
Абе мина ми през ума,но айде да бъда честна....  Joy Аз да взема квото ми се полага пък.... Някоя далаверка да врътна...   Blush Whistling

# 486
  • София
Само да смее да те прецака нещо с парите или осигуровките,действай без да ти мигне окото  Mr. Green

# 487
Само да смее да те прецака нещо с парите или осигуровките,действай без да ти мигне окото  Mr. Green
Набелязала съм си плазмата, ще я изкъртя и айдееееееееее  Twisted Evil А телевизора ще го преместя в спалнята и там двойката чернилки да зяпат ТВ  Laughing  hahaha

# 488
  • София
Дидка успех ти желая ,миличка!Стискам палци всичко да  мине  добре!
Понеже нямам време да чета ,пиши ми на лични каква точно работа си търсиш.Фирмата в която работя има офис и във Варна.
Ние сме добре .Котаната ми  слуша.Но има мъничък проблем.Сега стои по цял ден стои  сам  самичка.Не яде докато ни няма,а като се приберем пощурява.Дори не иска да ходи до тоалетна .Стои и ни чака.

# 489
  • София
Пинко докато ме няма беснее като луд.Особено сега като се захлади и всичко ,което може е бутнато,съборено,разместено.
Сега на 29 се прибира половинката  newsm68 newsm53 newsm68,няма да е по толкова много време сам нашия котан.

# 490
  • Пловдив
Ето ме и мен отново ... малката ми дъщеря нещо не е добре и нямам време да пиша  ooooh!

снощи двамата пакостници обърнаха клетката на хамстера ... в 1 през ноща ... идеше ми да ги изям .... такава работа ми отвориха ....

# 491
  • София
Ей ги мойте мушмороци Simple Smile

# 492
  • София
Много са сладички мушмороците!Да са ти живи и здрави!

# 493
  • София
AnMary-http://img.bgpetition.com/p5705/
Страхотна е станала.Какво е случва с рижия разбойник?

# 494
  • София
Още е у дома. Тормози Харо. Харо реве. Дияна пък тормози малкият. Преди малко го мачка, той я гепва за бузите с нокти и я ухапа по носа (не много силно).
Направо ужасТ.

Общи условия

Активация на акаунт