Любители на котки - тема 12

• 32 742
  • 620
  •   1
Отговори
# 510
  • София
supermama ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!МнОго щастие ти желая от цялата си душа!
На всички котколюбители изпращам много целувки и прегръдки.
Днес трябваше да водя моите деца на детски празник,но ме извикаха по спешност на работа и няма как.Всичко пропадна.

# 511
Честит Рожден ден , supermama !

Желая ти здраве преди всичко , много късмет и хиляди усмивки !

Благодаря за кафето  , че сега ставам и едва отварям очи !  Sunglasses После ще опитам и тортата ! А Рет каза , че щом за него почерпката е пожелание , иска Ефче довечера да го води на бар !  Mr. Green

# 512
Честит Рожден Ден, Supermama! Желая ти много любов, незабравими мигове и попътен вятър във всичко, с което се захванеш!

Много красиви нови попълнения видях Simple Smile Ние бяхме на море и също като Wb бяхме съпровождани от различни  представители на котко - кучешкия свят. Явно усещат кой ги обича и веднага се присламчват. След малко ще приложа снимков материал.

# 513
  • София
Честит празник Супермама Simple Smile Най вече здраве ти желая   bouquet

# 514
  • София
Supermama - Много щастие,любов,здраве и много усмивки ти желая на теб и цялото семейство

# 515
Здравейте, искам и аз да се включа при вас. Имаме котка от 3 месеца, улична - избягала домашна. Сега е на около 5-6 месеца.
Вълнува ме много една тема дали сте я обсъждали преди, за да не се повтарям - как съчетавате възпитанието на малко дете (около 3г примерно) с котката, какви хитрини прилагате и какви интересни неща се случват около тях?
Ако сте го обсъждали, ще ми дадете ли линк?

# 516
  • София
AQ-Здрасти.
Ами не е обсъждана тази тема,по мои спомени.
Чакай да се появи Supermama (сега купунясва Crazy), AnMary те ще дадат най-пресни примери  baby_neutral

# 517
  • Варна
AQ, ние сме собственички на набори котки Simple Smile. Моят син е на три години и девет месеца, но интересно се възпитаваме откакто си поиска котката. Определено я тормози понякога, макар че много се старая да ги наблюдавам, защото животинката си има права и не разрешавам тормоз  Rolling Eyes. Много и се радва и я обича, но днес без да видя я увесил на един канап през врата и изтръпнах какво е можел да направи ooooh!. Тя не му се дава и го шамари де, ама все пак. Маца беше много благоразположена към него докато не си я докарахме от почивката- сега определено е съпричастна ако плаче/ кашля/ киха и не го чувам, но си бяга от него в повечето случеи. Вече обесних, че котката не се тормози и само се гали, че не е играчка, че не се пипат купичките и тоалетната и и ги спазва колкото може- детенце е все пак. Играят си двамата разкошно също така с едни връзвчици и прежди. Той много я защитава и все ми обеснава точно защо мяучи  Laughing. Много изписах- ето днес част от играта им: чакам да ми напълнят кофичката и ще я разхвърля  Laughing

# 518
Честит Рожден Ден Supermama!!!!!!!!!!!!!!  bouquet

# 519
Да ви представя Нико в традиционната му поза за спане: Отново  Laughing

хаха, уникален е Joy

# 520

Честит рожден ден Супермама

# 521
  • София

# 522
Здравейте!  newsm68
Да се похваля - имам син Йордан - 3,850/52 см. Роди се на 14 Септември с цезарово сечение - Кръстовден. Беше определен за 15, но той реши да избърза малко ...  Laughing
Ето го веднага след раждането: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7755329

# 523
  • София
http://img.bgpetition.com/u783/- Каква любов  Heart Eyes

yani_cat- Да ти е жив и здраав и много да те радва

# 524
  • Варна
yani_cat, честито! Да ти е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт