Любители на котки - тема 12

• 32 733
  • 620
  •   1
Отговори
# 540
  • България
Момичета, благодаря за пожеланията, много сте мили!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Yani_cat, честита рожбичка!   bouquet

Може би да поразказвам още малко, за да сте наясно със ситуацията и да можете да ми дадете съвети.

Кучето ни е на 2 години. Лабрадорка и не се притеснявам как ще приеме бебето. Котето ни е на 1 година. Не е специална порода, но мога да кажа, че е най-красивото коте, което съм виждала    Flutter   та...имам опит за малко дете и куче /когато Лили бе малка пак имахме куче/ ама няма опит за съжитеслвтото на бебе и коте. Не знам как Лейзи /котето/ ще приеме бебето.
Вълнува ме много една тема дали сте я обсъждали преди, за да не се повтарям - как съчетавате възпитанието на малко дете (около 3г примерно) с котката, какви хитрини прилагате и какви интересни неща се случват около тях?
Ако сте го обсъждали, ще ми дадете ли линк?

Давам за наглед малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=271990&pid=6832340, както и http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233604&pid=5517144

У нас е голяма любов между дете и коте .... дано и при вас нещата се получат безпроблемно.
 и още малко снимков материал (съвсем прясна снимка) : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=288129&pid=7773519

# 541
  • Варна
supermama, страхотно многочленно семейство, много сте сладки всички, да сте живи и здрави!

# 542
yani_cat,да ти е жив и здрав бебока.

bouquet

# 543
Искам да се похваля със собственоръчно направената ни нова къща - катерушка. Наложи ни се да и я направим поради наближаващия зимен сезон и затварянето на досега обитаемия от нея балкон. Целта бе да постигнем големи височини, за да намира спасение и покой от сина ни, който все още я счита за негова играчка. Умишлено сме я поместили до секцията, чийто таван ще освободим, за да може да скача и там.
Дизайнер съм аз, а архитект - мъжът ми.   bowuu bowuu

# 544
  • София
Здравейте,
Признавам си не съм прочела цялата тема, но имам сериозен проблем  с моя котак...бих казала, че е доста спешен за разрешаване Praynig
Видима възраст на котето е около два месеца/предполагам, прибрах го от улицата/ много е гальовен и добричък, издържа много на детски атаки....но ще ме побърка, преди 10 дни откри саксиите ми с цветя...и незнам как да го отуча да си върши отделителни нужди в тях. Учих го /имам опит с други котки/да пишка в легенче и първата седмица всичко беше наред, след това започна да ака в саксиите, обяснявам, водя го до поразията и след това в банята при легенчето...но няма ефект. Боря се с него вече 2 седмици ту ходи където трябва, но на следващият ден не...къде бъркам? До сега не съм имала котка, която да не науча къде да ходи по нужда и ми е отнемало само няколко дни Thinking Моля ви, помагайте Praynig

AQ къщичката е  много оригинална  Hug Би ли споделила какви материали си използвала Hug

# 545
Със саксиите и аз имах проблем - ровеше в тях. Купих цветарска пластмасова мрежа за букети. Направих въздушни обемну рола около стеблата, така, §е заемат цялата сакция, а в същото време не спират изпарението на водата от пръстта. Привързах ги с цветарска тел към саксиите и ве§е няма как да рови, нито и е удобно да се катери върху тях.

За къщата- катерушка - поръчахме дъските от дърводелец, аз ги опаковах в мокет, сезал и пътека, залепих ги с хелметекс и подсилих с пистолет за телбод. Мъжът ми сглоби всичко с болтове и укрепващи метални елементи. Предварително бяхме си нарисували и начертали всичко и само поръчахме на дърводелец по чертежа и размерите дъските. Направихме я на гумени крачета, но се замислям да ги сменим с колелца, че е доста тежка и трудна за местене...

# 546
Искам да се похваля със собственоръчно направената ни нова къща - катерушка. Наложи ни се да и я направим поради наближаващия зимен сезон и затварянето на досега обитаемия от нея балкон. Целта бе да постигнем големи височини, за да намира спасение и покой от сина ни, който все още я счита за негова играчка. Умишлено сме я поместили до секцията, чийто таван ще освободим, за да може да скача и там.
Дизайнер съм аз, а архитект - мъжът ми.   bowuu bowuu

Леле, браво на вас! Много качествена изработка Peace

# 547
  • София
AQ- Страхотна ви е катерушката,много е красива Hug

# 548
     Ихааа, чак на мен ми се дощя да се покатеря на това произведение на изкуството, браво !!!   bouquet

# 549
  • Варна
Това с акането в саксиите си остава май така за цял живот. На сестра ми котаракът вече одъртя и още ги върши от време на време тези поразии.

AQ, страхотна катерушка!

# 550
  • София
Ауу не ме отчайвай Sad

AQ, благодаря за съвет, ще търся такава мрежа Hug

# 551
Supermama, благодаря за нагледния материал   Simple Smile   много ми харесаха снимките и ми подействаха ми успокояващо     bouquet

# 552
Катерушката е страхотна,поздравления. Hug

# 553
Здравейте!!!  Hug
yani_cat честито ти момченце!!!!!!!!!
AQ  направи и на мен една катерушка  Rolling Eyes Embarassed Много е хубава, веднага си представих моите чернилки на нея да дивеят  Whistling
AnMary намери ли стопанин на рижавия дивак? Май и той като Зоро ще си остане у вас Party Поне с Харо се разбират страхотно, както виждам на снимките. Мойте или дивеят (на кълбо) или спят, с храната имам още проблеми...Зоро изяжда всичко що е пред него... ooooh!
mausbeni утре изпразваме магазина  Cry Понеже всичко ,което е в магазина е на предишният шеф още(тоя не му ги е платил) и аз си харесах една етажерка-секцийка (незнам как да я нарека) ... та взех  и си я изпросих, а той ми я подари... Whistling Голяма съм циганка..  Joy И сега диванетата ще я ползват за катерушка.Ще направя снимки нови и ще ги кача.... Лошото е ,че няма да имам цифров апарат,защотото беше служебен...  Confused

# 554
  • София
Още е при нас. Бушката ми каза да пиша пост в един форум, но съм затънала в бачкане, нямам време да пиша. Регнах се де.

Общи условия

Активация на акаунт