Удължаване на косата- 9

• 45 483
  • 364
  •   1
Отговори
# 165
В началото на година до Пирогов отвориха нов салон-Acros,се казваше май,специализиран в удължаване.
Някой да е чувал отзиви?

# 166
и моята беше шита,сега е на шипки Peace но не са ми ги слагали те-пази боже Joy но не знам,аз попаднах на хубава коса,много фризьори чак се учудват,че е толкова евтина Rolling Eyes

Извинявам се за въпроса,ти за колко пари я взе от тях? Blush
200 или 250,не помня точно колко беше Peace

# 167
здравейте нова съм тук и искам да се извиня,ако някъде сте го обсъждали,но искам да попитам някой купувал ли си е коса от http://www.-spam088-.com/ и какви са ви отзивите.благодаря предварително

# 168
Някой да е виждал някаде качествени подобни аксесоари:

# 169
и моята беше шита,сега е на шипки Peace но не са ми ги слагали те-пази боже Joy но не знам,аз попаднах на хубава коса,много фризьори чак се учудват,че е толкова евтина Rolling Eyes

Shocked  Shocked  Shocked Сериозно ли  говориш.От Джия??? Shocked Нейната е към 600лв. Shocked

Тони такива съм виждала из Варна,ама коко са били качествени нямам идея,понеже на мен не ми харесват,много им личи,и не съм им обръщала внимание. Blush Rolling Eyes

# 170
Искам да си купя на щипки. Дълга да е.
Кажете от къде мога да взема?

# 171

Shocked  Shocked  Shocked Сериозно ли  говориш.От Джия??? Shocked Нейната е към 600лв. Shocked

напълно сериозно,то точно заради прекалено ниската цена всички се учудват и почти никой не ми вярва,че струва толкова с поставянето Peace

# 172
Аз не се учудвам от ниската цена,пълно е с коси по 15-180лв,учудвам се че нейната е три пъти по-скъпа.

# 173
здравейте нова съм тук и искам да се извиня,ако някъде сте го обсъждали,но искам да попитам някой купувал ли си е коса от http://www.-spam088-.com/ и какви са ви отзивите.благодаря предварително.     

Искам да си купя на щипки. Дълга да е.
Кажете от къде мога да взема?

Моята е купена от там и съм много доволна, от март до сега съм нямала никакви проблеми.Има всякакви цветове и дължини. Взех си и балсама за подръжка, страхотен е косата става много мека!

# 174
благодаря ти LIZORA твоята на щипки ли е защото аз предпочитам да съм с пришита и се притеснявам да не се заплита и дали ще издържи на постоянния ми тормоз с пресата.ти третираш ли я по някакъв начин?

# 175
благодаря ти LIZORA твоята на щипки ли е защото аз предпочитам да съм с пришита и се притеснявам да не се заплита и дали ще издържи на постоянния ми тормоз с пресата.ти третираш ли я по някакъв начин?
Моята е на клипси. Навивам я на маша и засега нямам проблеми, но си я мажа редовно с балсама. Беше ми останала малко треса и бях пробвала да правя кичури, стават безпроблемно. Не знам как ще е когато е пришиеш, но пък косата си е една и съща не вярвам да и стане нещо! newsm78

# 176
Питам,защото някой наскоро,тук или в чата питаше от къде да си купи хубава коса на щипки от Пловдив.Ти обаче явно не можеш да помогнеш.

Аз питах  Grinning

*Maybelline* знам го магазина.
и аз от там си купих преди време моята косичка, но излезе много некачествена.
Оплиташе се зверски и стана на топка за няколко месеца.

Сега понеже пак си търся коса, миналата седмица ходих пак там да разгледам.
На пръв поглед косата изглеждаше добре.
Аз съм пепелно руса и си търся руса коса. Направи ми впечатление обаче,
че русата коса, която ми предложиха в магазина имаше много черни косми... ooooh!
И твоята ли е такава?

Предишния път, когато си купувах коса бях кестенява и нямах този проблем с черните косми, но сега...

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 07:38 от dimi

# 177
За заплитането купи си товa:
http://www.extend-bg.com/img/kozmetika.jpg Всичките са около 60лв. Едното е спрей срещу заплитане, може и само него.

А този спрей в Пловдив от къде може да се купи ?

# 178
Питам,защото някой наскоро,тук или в чата питаше от къде да си купи хубава коса на щипки от Пловдив.Ти обаче явно не можеш да помогнеш.
Там от където аз си я купих имат с клипси, а имат и представител в Пловдив в Новотела. Вижте на страницата има и спрей за коса!
http://www.-spam088-.com

# 179
  • По света и У нас

Аз питах  Grinning

*Maybelline* знам го магазина.
и аз от там си купих преди време моята косичка, но излезе много некачествена.
Оплиташе се зверски и стана на топка за няколко месеца.

Сега понеже пак си търся коса, миналата седмица ходих пак там да разгледам.
На пръв поглед косата изглеждаше добре.
Аз съм пепелно руса и си търся руса коса. Направи ми впечатление обаче,
че русата коса, която ми предложиха в магазина имаше много черни косми... ooooh!
И твоята ли е такава?

Предишния път, когато си купувах коса бях кестенява и нямах този проблем с черните косми, но сега...

Ами има,обаче са много малко. Ама с една приятелка си взехме двете косите заедно обаче нейната вече за нищо не става,пъм мойта си я бива все още.

Общи условия

Активация на акаунт