Удължаване на косата- 9

• 45 498
  • 364
  •   1
Отговори
# 120
Като този последният са бретоните в магама.Слагат се с  фибички.

Интересувала ли си се в подробности Славче?

Виждала ли си как седят? Цени? предполагам, че няма да са скъпи... то няма кой знае колко коса в тях

Между другото търсейки инфо попаднах на ето тази щипка за лесно стилизиране на бретон  Mr. Green
http://i3.ebayimg.com/02/i/001/07/e1/2ac1_1.JPG

# 121
Тони,като бях там Галя от сатен мереше един черен- плътен.И поисках и аз да меря.Обаче се оказа че тоя е последният,но мен черен не ме устройваше.А беше останал само тоя,защото Вили ги прави на ръка.Съответно са от естествен косъм,правени и на ръка,и цената е 180лв,поне беше толкова,може да са вдигнали сега.Та си седеше точно като истински бретон,много яко.Много е гъст и хубав.

# 122
Да бе... поне от време на време да си разнообразяваш.

Скивай

Аз май ще си поръчам от ибей да пробвам кво пък

# 123
Да бе,мн хубаво седят.Аз тогава щях да си взема ако имаше като за мен цвят.

# 124
Всъщност като гледам то не е и много трудно за направяне.. или така ми се струва  Rolling Eyes

От треса ако се зашият и оформят малко плюс стилизиране с четка дали няма да стане?

# 125
Всъщност като гледам то не е и много трудно за направяне.. или така ми се струва  Rolling Eyes

От треса ако се зашият и оформят малко плюс стилизиране с четка дали няма да стане?

Ми според мен не.Ако имаш път през Магама някой ден,мини уж да ги видиш и ще видиш как е точно.

# 126
тези ампули от сайта ли ги поръчвате или се продават някъде? http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=546

# 127
между другото това с бретоните е много яко,досега не бях чувала,така всеки ден може да си с нова визия без проблем  superuu

# 128
Къде в софия слагат хубава коса,освен в Магама? Rolling Eyes
Чувала съм хубави отзиви и за салон Джия...

Едно момиче,което пише тука,има коса от Джия,и никак не е доволна. Peace
aз имам коса от там,от косата съм доволна с две ръце я препоръчвам,но от самото слагане-НЕ,моето мнение е да си я купиш от тях и друг да ти я сложи<зашие и т.н.>,те просто си оставят ръцете #Cussing out

# 129
Къде в софия слагат хубава коса,освен в Магама? Rolling Eyes
Чувала съм хубави отзиви и за салон Джия...

Едно момиче,което пише тука,има коса от Джия,и никак не е доволна. Peace
aз имам коса от там,от косата съм доволна с две ръце я препоръчвам,но от самото слагане-НЕ,моето мнение е да си я купиш от тях и друг да ти я сложи<зашие и т.н.>,те просто си оставят ръцете #Cussing out

Яна каза,че й се заплита ужасно.

# 130
Ами не не се заплита,много съм доволна Flutter но само от косата,слагането е ужасно<ако не си я бях поправила щях да кача снимка как бяха зашили редовете Joy братовчедка ми в първи клас по-добре би се справила> и може би от там идва заплитането,но пак казвам моята не се е заплела веднъж,а я имам от 1 година,като до преди два месеца я носех непрекъснато  Peace

# 131
Нейната не е шита,със щипки е,и вече е за хвърляне.Затова си търси нова.

# 132
и моята беше шита,сега е на шипки Peace но не са ми ги слагали те-пази боже Joy но не знам,аз попаднах на хубава коса,много фризъори чак се учудват,че е толкова евтина Rolling Eyes

# 133
и моята беше шита,сега е на шипки Peace но не са ми ги слагали те-пази боже Joy но не знам,аз попаднах на хубава коса,много фризъори чак се учудват,че е толкова евтина Rolling Eyes

Извинявам се за върпоса,ти за колко пари я взе от тях? Blush

# 134
По какво може да се разбере, дали косата е хубава и качествена или е въпрос на късмет. Като гледах някои от снимките на 1 стр. има страхотни удължени коси, но и такива, които стоят като метла  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт