Удължаване на косата- 9

• 45 418
  • 364
  •   1
Отговори
# 270
Ava,благодаря за мнението!
чакам сега баш-разбирателките Славчето, Руска, да се включат с акъл   bouquet

Shocked........... bowuu
....и аз съм една разбирачка....нема що ooooh! Blush
Кармакомке, моята коса е естествена.
Ходих в Туистед Систер...
....собственичката пишеше тук в началото.
Имам два реда по 65см (вече са 60, щото си я кръцнах малко).
Едната треса ми струваше 180лв...за двете- 360лв.
Отидох и собственоръчно си издбрах коса,
която е еднаква на мойта- права, твърда и с дебел косъм.
Когато косата е същата, като твойта,
няма нужда от специални стилизации,
че да ти се слива с твойта и без манипулации....
Иначе разлика между 400 лв и 1000 лв наистина няма.
....всичко е реклама ...
Като ти гледам снимката, два реда ще са ти достатъчни.
Кво да кажа друго... Thinking...кво да кажа....? newsm78
Съветвам те да си я вземеш на шнолки.
...имаш си достатъчно естествена и хубава коса,
че да си я спаружваш с постоянно носене на допълнителна.
...ще я слагаш само когато си искаш. Много е лесно! Peace

...не знам кво друго....
...само, повтарям- много е важно да си я подбереш
такава, че да е еднаква на структура с твойта...
(цвета не е проблем. Сменя се лесно) Hug

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 00:49 от Руска

# 271
чакам сега баш-разбирателките Славчето, Руска, да се включат с акъл   bouquet

Ау,ще се възгордея,недей така. Mr. Green  bouquet
Значи,ако трябва да съм честна,аз съм почти "на ти" с косите,обаче на кичури.За треси,смятам че най-подходящият човек тука е Aya_Cuervo .Аз доскоро си бях с кичурите,моите бяха на Магама- 1500лв,и в случая цената имаше значение. Но за треси каквито искаш ти,Тони е права, че няма разлика особена. Иначе съм била и няколко пъти на треси,един път в Туистер Систер,и изобщо не останах доволна,на вторият месец ги хвърлих,но пък те постоянно сменят местата от които взимат коси,така че сега са с други,ето Руска е доволна. Ти от къде си?

# 272
От Арктика, при маймуните...не виждаш ли? ooooh!

Славче, а кво ще кажеш за това,
дето ти лепят тресите направо за скалпа? Thinking

# 273
От Арктика, при маймуните...не виждаш ли? ooooh!

Славче, а кво ще кажеш за това,
дето ти лепят тресите направо за скалпа? Thinking

Абе аз видях Арктиката,ама к'ат една блондинка ми е трудно да разбера къде е това. Mr. Green
Иначе аз знам само за стикерите,които са широки около 7-8см,отзад имат лепенки,които се махат,и се лепи в корена на твоята коса.Хубав метод,щадящ,на добра цена,поддръжката е по-честа примерно от кичурите,като се пооформят,стават супер естествено изглеждащи.
Аз вече съм без коса  bowuu. bowuu

# 274
  • при Arctic Monkeys
еййй, супер сте! мерси на Руска за ЛС-то  bouquet
Арктик мънкис е име на група Wink за съжаление обаче не съм при тях, а в едно загубено село, наречено Шумен. тук никой не извършва такива сложни манипулации и може би по-добре, като ги знам болшинството от коафьорие колко са некадърни.

аз достигам до следния извод - да си избера от някой магазин от Варна коса на кичури, максимално близка до моята. после да ида някъде пак във Варна да ми я сложат, че тук наистина им нямам доверие.
какво ще кажете?
1000 лв. за коса няма да дам, чудо да стане  Crossing Arms

# 275
karmacoma ако направиш така ще ти излезе скъпо,а и не всеки слага добре кичури,което е много важно.Ако ходиш до Варна,мини през някой от салоните на "Красен стил",имат една хубава коса на треси,която е от Магама,и цената е към 450-500лв,много е хубава. Wink

# 276
  • при Arctic Monkeys
Славче, видях реклама на Красен в Йелоу пейджис и даже си записах тел. май така ще направя, но ще мина и през Дима да видим каква цена ще ми кажат те и ще реша на място.
поне отхвърлих варианта с поръчване по нета, защото наистина човек не знае какво ще получи  Rolling Eyes

# 277
Славче, видях реклама на Красен в Йелоу пейджис и даже си записах тел. май така ще направя, но ще мина и през Дима да видим каква цена ще ми кажат те и ще реша на място.
поне отхвърлих варианта с поръчване по нета, защото наистина човек не знае какво ще получи  Rolling Eyes

За Дима стил от 400-450евро нагоре. Ако ходиш в Красен стил,конкретно за тази от Магама питай,много са доволни вече няколко човека,може би и аз ще и взимам такава. И един съвет, от няколко човека,които са били в Дима, уговарят за определена цена цена,и после се оказва че искат повече,а вече косата е сложена,тогава им казват-"Наложи се да ви сложим повече коса",и разни такива,имай го предвид.

# 278
karmacoma,аз си взех косата от "Kрасен стил".Един пакет струваше 300лв.Взех си 2 пакета коса от тях ми направиха 5 треси.Това беше май месец.Доволна съм много от косата.

# 279
karmacoma,аз си взех косата от "Kрасен стил".Един пакет струваше 300лв.Взех си 2 пакета коса от тях ми направиха 5 треси.Това беше май месец.Доволна съм много от косата.
Не говоря за тази,за друга говоря,получена е  наскоро.И пакета е по-скъп.
А я разкажи повече за твойта,с фиби ли е,колко сантиметра,имаш ли снимка? Laughing

# 280
http://media.snimka.bg/0903/008061004.jpg
http://media.snimka.bg/0903/008061009.jpg
http://media.snimka.bg/0903/008061010.jpg

CryСнимките не са хубави с телефон са правени.Косата е на фибички,дълга е 60 см.Като я измия леко се начупва -съвсем леко,затова я изправям с преса.

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 14:09 от МоРсКа СиРеНа

# 281
Хареса ми косата ти,много добре изглежда,единствено не ми хареса,че това са два пакета,рядки са редовете,щом е излезнало толкова от два пакета,това трябва да си е един пакет.Ама нищо чудно и да ги делят,защото по принцип един пакет е между метър и седемдесет сантиметра и два метра.Но няма значение де,добре ти е косата.

# 282
http://media.snimka.bg/0903/008061004.jpg
http://media.snimka.bg/0903/008061009.jpg
http://media.snimka.bg/0903/008061010.jpg

CryСнимките не са хубави с телефон са правени.Косата е на фибички,дълга е 60 см.Като я измия леко се начупва -съвсем леко,затова я изправям с преса.
Въпреки качеството на снимките,
личи си, че косата е хубава... Peace Crazy

КОпнах си те! Hug

# 283
  • при Arctic Monkeys
морска сирена, много си готина   bouquet
тук намерих една кукличка, уж добра фризьорка и в понеделник ще видя каква оферта ще ми вкара.
за сега оставам на варинат Красен стили евентулано др. седмица ще кацна там.
момичета, безценни сте  Heart Eyes

# 284
Благодаря ви,момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт