Удължаване на косата- 9

• 45 414
  • 364
  •   1
Отговори
# 285
  • при Arctic Monkeys
момиченца, още един въпрос:
вкъщи майка ми изнамери едни естествени коси, от сестра и са - една плитка и една опашка. близък цвят и структура са до моята коса, но са сигурно рязани преди 30 години. мога ли изобщо да ги ползвам за нещо? newsm78

# 286
вкъщи майка ми изнамери едни естествени коси, от сестра и са - една плитка и една опашка. близък цвят и структура са до моята коса, но са сигурно рязани преди 30 години. мога ли изобщо да ги ползвам за нещо? newsm78
Може да си ги направиш на треси и да си ги носиш, като удължения или за сгъстяване. Стига да са достатъчно дълги!.

# 287
Мъжете не се впечатляват толкова дали е естествена или не, важен е крайният резултат, ефектът Peace Така, че не се притеснявай.
...

Да бе, не се впечатляват, тъкмо понечи да прекара ръка през косите ти и опс...щипка. Mr. Green
Е, ако е на кичури или пришита, за да няма какво да се напипва, друг въпрос... Mr. Green

# 288
Мъжете не се впечатляват толкова дали е естествена или не, важен е крайният резултат, ефектът Peace Така, че не се притеснявай.
...

Да бе, не се впечатляват, тъкмо понечи да прекара ръка през косите ти и опс...щипка. Mr. Green
Е, ако е на кичури или пришита, за да няма какво да се напипва, друг въпрос... Mr. Green

Винаги ще има такива коментари. Женската злоба е вечна  Wink
 Впечатляват се, да, яд ли те  Mr. Green

За щипките не се притеснявай, не се усещат. Косата ми е гъста, така,че дишай спокойно.

# 289
  • при Arctic Monkeys
Може да си ги направиш на треси и да си ги носиш, като удължения или за сгъстяване. Стига да са достатъчно дълги!.

благодаря за отговора.
в една стара тема прочетох, че в такъв случай трябва да ги направи перукер, но понеже не вярвам да има изобщо такъв в нащо село, ще питам някоя фризьорка.

# 290
karmacoma трябва да се занесе на перукер,той ще я погледне и ще види дали ще става,от дължината,от начинът по който е вързана и съхранявана.После ще я мине на дарак,да види какво ще остане,след което може да я направи на треса. Grinning

# 291
  • при Arctic Monkeys
така като я гледам, ще е малко. но поне make up pro ми даде координати на перукер.
Славче, обаждах се ва Красен стил. една мадама ми каза, че ще ми направи 3 реда от една треса и че слагат само с щипки. каза - така е по-удобно за вас - да се маха и слага когато си поискате и най-щади косата. цената на тресата, направена на редове и поставяне е 300 лв. нещо не ми вдъхва доверие. какво ще кажете? newsm78
сега ще звънна и до салон Нуши. май е по-добре от там да си взема коса, обаче не знам кой ще ми я сложи, в сайта им пише, ча в салона само се получават/купуват коси. newsm78

# 292
Не знам защо не ти вдъхва доверие,има коси на треси от 160лв.Нормална цена,след като не искаш такива от 1000лв.За Нуши отзиви нямам.

# 293
  • при Arctic Monkeys
ще лудна  Rolling Eyes
обаждах се в Нуши и говорих с управителката на салона до ХЕИ. тя пък ми каза, че могат да ми сложат 1 комплект както искам - шиене, капси, обаче цената е 700 лв. + 100 за поставяне, демек 800. как на едното място е 300, на другото 800? това имах предвид, че ми е съмнително, щото е в пъти по-евтино?

# 294
ще лудна  Rolling Eyes
обаждах се в Нуши и говорих с управителката на салона до ХЕИ. тя пък ми каза, че могат да ми сложат 1 комплект както искам - шиене, капси, обаче цената е 700 лв. + 100 за поставяне, демек 800. как на едното място е 300, на другото 800? това имах предвид, че ми е съмнително, щото е в пъти по-евтино?

Нормално е,зависи коста каква е,има толкова различни,как може мойта примерно да е 1500,а на някое момиче да е 180.Просто различни марки коси,различни надценки,според салона,все пак Нуши е скъп салон.

# 295
Аз си поръчах бретон при едно момиче, което продава коси. Естествен,гъст,  ръчно правен, страничен ми излезе ~50лв.

Слагала съм го 3 пъти по поводи, ама напоследък ме мързи  Mr. Green

ще го покажеш ли да го видим Praynigимах дълго време бретон,обаче не ми се занимаваше всяка сутрин с него и накрая го пуснах Mr. Greenобаче от време на време така пак ми се иска да си го отрежа Mr. Green

п.с. Момичета,имам една опашка с много дълга естествена коса,някаква идея къде могат да ми я зашият,ама не щипките а самата коса newsm78.
Иначе моята коса си я взех от същото въпросно магазинче на центъра в пловдив,обаче не мръднала,нито се заплита.

# 296
  • при Arctic Monkeys
какво е това магазинче в пловдив?
колко ти струваше?

# 297
...

Винаги ще има такива коментари. Женската злоба е вечна  Wink
 Впечатляват се, да, яд ли те  Mr. Green

За щипките не се притеснявай, не се усещат. Косата ми е гъста, така,че дишай спокойно.

Извинявай , но ти звучиш злобно Rolling Eyes Просто не всеки обича удължени коси камо ли да проявява женска злоба. Удължената коса е достъпно удоволствие, а не луксозна стока като силикона Laughing. Всеки, който иска може да си сложи. Затова и е пълно с булки с гриви толкова дълги и гъсти и еднакви.
Особено пък тия с тресите-хубавото е, че не изтощават, но все си представям как мацката сваля косата пъха я в шкафа  и  целува гаджето за лека нощ Laughing. Още повече, че много от тия коси особено евтинките са като ледики. Просто навсякъде е пълно с моми с такива оръфани присадки, че направо са като клонинги.
Аз също скоро си подстригах половината от дължината и се замислям за удължаване, защото цял живот съм била с дълга коса, но ме спира точно фактът, че често пъти ефектът не е добър, поддържането е трудно и най-вече точно тия метални капси из цялата коса Rolling Eyes. Освен това доколкото знам започнеш ли веднъж да си удължаваш косата ставаш клиент на тия салони завинаги. Просто собствената коса е в ужасно състояние в следствие на това, че дълго време е била опъвана от тежестта на изкуствената и не напоследно място задушена. Всичките ми познати, които си удължиха косите, след свалянето на зашитите коси, се принудиха да се подстрижат. Да не говоря колко изтощени бяха собствените им коси. Това си е съсипване според мен. За една рядка и невзрачна косица разбирам, но да да се жертва хубава и гъста коса само защото трябва да стига до гъ..а  Rolling Eyes :ro

# 298

hahaha Не, в грешка съм, Serendipity не е злобно момиче(за нея си връщам думите), но ти определено си. Peace
Първо ще ти кажа, че моята коса съм я удължила, т.е. за дължина, не за сгъстяване. Гъстота имам в излишък, така, че заспивай спокойно.  Бях си направила по - къса прическа за разнообразие, но не се харесах. Както и да е, да не навлизам в подробности.
А, къде съм казала, че е лукс удължаването,  newsm78 , цитирай ме ако обичаш.
Лукс за мен са съвсем други неща от живота ми, не ме карай да ги изброявам, че ще се пръснеш от яд  Mr. Green
Силикон споменаваш -  при положение , че гръдната ми е 90см, при 49кг, мислиш ли , че имам нужда? Караш ме да пиша ненужни неща.  ooooh!

Все повече си затвърждавам мнението , че тук (не в тази тема, а в Bg mamma по принцип) сте се събрали комплексирани, отчаяни съпруги, ежедневието ви е толкова скучно и сиво, че единственото забавление е да клюкарите по форумите. Жалки сте.  Confused Само едни нещастни от живота си жени могат да таят толкова злоба.И къде да я излеете, ако не в интернет-пространството, където можете да останете анонимни. Животът ви се върти около това да плюете по - красивите, по - умните, по - щастливите от вас. В реалния живот сте невзрачни, затова се опитвате да получите внимание тук, чрез агресия към различните от вас.Но не печелите нищо от това. Дори напротив, ще се чувствате все по - неудовлетворени.

И ако си мислиш, че ще ме засегнеш тук във форума, дълбоко се лъжеш. Като младо, образовано, красиво момиче съм се сблъсквала с толкова много женска злоба, че съм си изградила имунитет.  Mr. Green И почти винаги злобата е идвала от страна на някакви неудовлетворени от живота си и следователно завистливи жени. А и като чета по други теми как се обсъждат други момичета, мнението ми се затвърждава.

Моят съвет е да се отърсите от тази злоба, защото тя ви вреди. Бъдете щастливи.    bouquet Искрено ви го пожелавам, не е поза.

P.S. Извинявам се за спама.  Peace Това, което съм написала не е към нито едно момиче, което пише в тази тема, а е към galana_s и другите като нея. Te си знаят кои са.

# 299
Наташа,
Мисълта ми беше, че удължаването не е скъпо и почти всеки който иска може да го направи. В този смисъл защо да една жена да завивижда и да се комплексира? Просто отива и си слага коса. Но пък ако не си сложи и не и харесва това не означава, че трябва да водиш война срещу нея. Не ти казвам, че имаш нужда от силикон, просто го посочих като малко по-скъпо тунинговане, което вече не всеки може да си позволи. Но ти като "умно младо и образовано момиче " не можа да го схванеш и се докачи на тая тема:ooooh: Толкова по-зле. Започвам да си мисля нещо, както и ти си мислиш за жените, които не искат изкуствени коси. Laughing
От къде си извади заключението, че съм "жалка и невзрачна в личния си живот"? Ти познаваш ли ме? Да не стане така, че ако излезем двете ти да се почувстваш така? Или всеки, който е на мнение, различно от твоето е жалък? Ако така мислиш за хората, които не мислят като теб не те виждам в тоя живот. Но като те знам какви ги пишеше в една друга тема, спирам въобще да ти обяснявам, а ще кажа само "Пази боже Praynig"
Както вече писах започнах да чета темата, защото сама обмислям удължаване, но искам да видя къде се прави най-добре, за да не се сдобия с една от многото "ледики", които виждам на много жени. Но това сигурно е щото съм комплексарка Laughing Добре, че има много други момичета, които са писали полезни неща по темата Peace  :
bouquet:

Общи условия

Активация на акаунт