Удължаване на косата- 9

• 45 430
  • 364
  •   1
Отговори
# 255
Днес ми е ден за писане въе форума  Laughing

Първо искам да кажа , че всички сте много хубави   bouquet

До сега само ви четох  Blush Изглежда , че аз съм единствената , която изпитва трудности при слагането на косата. Моята е с клипси , слагам си я само когато имам повод , и винаги отивам на фризьор , защото сама не мога . За една година съм си я слагала само три пъти  Rolling Eyes

http://i182.photobucket.com/albums/x145/TonyaTonya23/DSCF5557.jpg

http://i182.photobucket.com/albums/x145/TonyaTonya23/l_320c2e651 … b0c967b470825.jpg

# 256
Искам да ви питам колко струват изкуствените бретони
или ако може някакъв сайт Praynig

# 257
  • Софето
От 2003г. си слагам коса в Дима Стил и съм много доволна, пробвах веднъж от един друг салон за по-евтино и 2 седмици не издържа косата. Винаги слагам 45 см на дължина и 70-100см на ширина. Никак не си личи че имам екстеншъни, много мразя като видя проскубани удължени коси направо ужасно изглежда а всички евтини са такива.

# 258
хей аз съм нова тук но много искам да си удължа косата но ми е доста гъста и се чуда дали ще стане хубаво и да не си личи много че е удължена има ли значение че е по обемна и гъста ?

# 259
iskam da vi kaja ,che veche ot 1 godina sam s ydaljenie na kosata.nai-gorniqt mi red e 40 sm,vtoriqt e 45 sm i nai-dolniqt mi e 65 sm.tazi kosa e na 100% istinska ,a cenata za koqto q kupih e 500 lv.kosata mi beche zashita za moqtakosa i bqh mn dovolna,no ne mi ostavashe mn vreme za neq,v momenta sam sas shtipki,i si q slagam vseki den,dori taka mi e po lesno i ne mi otnema nikakvo vreme dokato q postavq

# 260
Момичета дайте ми съвет.Много си потъмних удължената коса почти черна стана,а моята е кестенява,ужас май ще поръчвам нова то се е видяло,ако има някакъв начин да сваля поне 2 тона от удължената пишете ми  Hug

# 261
Изкуствени бретони, досега съм виждал само от изкуствена коса, които са в комплект с тресите. От естествена има и нещо като половин перука, което се слага в средата на главата и се обръща напред но то е за много специфична прическа. Но за бретон от естествена коса не съм чувал! Би било интересно!

# 262
Изкуствени бретони, досега съм виждал само от изкуствена коса, които са в комплект с тресите. От естествена има и нещо като половин перука, което се слага в средата на главата и се обръща напред но то е за много специфична прическа. Но за бретон от естествена коса не съм чувал! Би било интересно!

Иди в магтама и ще видиш от естествен косъм,ръчна изработка.И цената й казах.

# 263
Аз си поръчах бретон при едно момиче, което продава коси. Естествен,гъст,  ръчно правен, страничен ми излезе ~50лв.

Слагала съм го 3 пъти по поводи, ама напоследък ме мързи  Mr. Green

# 264
  • при Arctic Monkeys
хайде сега, помогнете и на мен  Praynig четох, четох и нищо не можах да измисля. решила съм да го направя това удължаване, но не знам къде, а една приятелка ми каза, че в Дима стил излиза около 1000 лв., а толкова не мога да дам.
моля, дайте ми съвет, виждате ми косата на снимката. искам сгъстяване и удължаване до под раменете някъде. видях, че има сайтове от които се поръчва, мога ли да си купя от там, а някой само да ми я сложи? а как да разбера какви треси да си взема - дължина, брой newsm78
хелп  Sad

# 265
karmacoma, като гледам косата ти изглежда доста естествено. Удължената коса изисква стилизиране, за да не се различава от останалата. Най-лесно е изправянето и някои видове къдрене.
Иначе коси много, но аз от опит знам, че разлика между тази за 200 и за 400 няма особена

# 266
Момичета, мога ли да Ви попитам нещо ?! Като ви сложат косите ,не Ви ли болят главите ?! Аз преди време си слагах и едвам издържах 1 седмица страдах от страхотно гравоболие ! И другото мъжете с който сте пипат ли Ви по главите ?! Как реагират като усетят , че е "менте "?! Аз мого се притеснявам от "моя "?!

# 267
Мъжете не се впечатляват толкова дали е естествена или не, важен е крайният резултат, ефектът Peace Така, че не се притеснявай.

Ако те боли главата, можеш да си сложиш удължената коса на щипки. Когато ти е некомфортно - махаш я. Аз лично съм така и ми е добре. Когато я нося цял ден и мен ме заболява главата, така, че ми е много удобно да мога да я махам , когато поискам.

# 268
Мъжете не се впечатляват толкова дали е естествена или не, важен е крайният резултат, ефектът Peace Така, че не се притеснявай.

Ако те боли главата, можеш да си сложиш удължената коса на щипки. Когато ти е некомфортно - махаш я. Аз лично съм така и ми е добре. Когато я нося цял ден и мен ме заболява главата, така, че ми е много удобно да мога да я махам , когато поискам.

Благодаря за идеята !  bouquet

# 269
  • при Arctic Monkeys
Ava,благодаря за мнението!
чакам сега баш-разбирателките Славчето, Руска, да се включат с акъл   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт