Удължаване на косата- 9

• 45 407
  • 364
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,интересувам се от прикачването на коса. При мен проблема е здравословен и косата ми леко оредя,а на тила и малко по-нагоре въобще я няма SadОт прочетеното дотук виждам,че сте доста наясно с тези неща бих искала да ви попитам,дали е възможно при това положение да си прикача коса.Не държа да е дълга,а просто да я има.Благодаря ви предварително  bouquet

# 316
# 317
Здравейте,интересувам се от прикачването на коса. При мен проблема е здравословен и косата ми леко оредя,а на тила и малко по-нагоре въобще я няма SadОт прочетеното дотук виждам,че сте доста наясно с тези неща бих искала да ви попитам,дали е възможно при това положение да си прикача коса.Не държа да е дълга,а просто да я има.Благодаря ви предварително  bouquet

Здравей.
Съжалявам за проблема ти. Confused Ти със специалист говорила ли си ,за да откриеш причините за това окапване.Виж си първо здравето,много е важно.Защото за да се случи това трябва да има някаква причина.
Щом на места няма изобщо коса,ти няма как да си сложих редове или кичури коса.Според мен варианта е частични тупета.

# 318

Прочети тук http://alopecia.8.forumer.com
в раздел прикриване и какво беше там. Има интересни решения за твоя случай.

# 319
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОЗИ МЕТОД НА УДЪЛЖАВАНЕ?
http://www.fema-bg.com/index.php?m=1586&lang=1

# 320
  • при Arctic Monkeys
хайде сега, всички дружно стискайте палци, че следобед съм на фризьор.
много ми е тъпо, има чувството, че няма да се харесам и даже ще се откажа. първо ще разгледам косите и ще реша. Confused

# 321
  • при Arctic Monkeys
миличка, имаше някъде из сайтовете форум, или подфорум за проблеми като твоя, но не се сещам къде. едно момиче си беше правило коса в Магама, имаше и снимки.
довечера (ако съм в състояние Simple Smile) ще потърся  bouquet

# 322
хайде сега, всички дружно стискайте палци, че следобед съм на фризьор.
много ми е тъпо, има чувството, че няма да се харесам и даже ще се откажа. първо ще разгледам косите и ще реша. Confused

Е, стисках, още стискам....ама до кога? newsm78 Crossing Arms
Кармакомке, айде давай снимка, че да пускам новата темичка Whistling Hug

# 323
Благодаря много за отговорите.Приемам всякакви идеи и съвети.Принципно състоянието ми е резултат от лечение на хематологично заболяване.От химиотерапията косата само леко проредя,почти не си личеше,но от лъчетерапията,която ми направиха направо изгоря на тила и малко по-нагоре.Ще израстне след около 4-5 месеца,но до тогава...Опитвам се да прикривам нещата като си правя косата с преса и и придавам повече обем,но едно движение не както трябва и....а и постоянно за това мисля да не ме види някой и т.н. Cry Cry CryМного е гадно  Tired

# 324
  • при Arctic Monkeys
никакви снимки няма да пусна Tired
сложиха ми три реда на щипки, вечерта ги махнах и повече не мога да ги сложа Tired
освен това моята коса се подгъва назад, а тази е абсолютно права и си личи коя е моя и коя не.
яд ме е Crossing Arms и кво да правя сега?!

# 325
никакви снимки няма да пусна Tired
сложиха ми три реда на щипки, вечерта ги махнах и повече не мога да ги сложа Tired
освен това моята коса се подгъва назад, а тази е абсолютно права и си личи коя е моя и коя не.
яд ме е Crossing Arms и кво да правя сега?!
Подари ми я  newsm62 Шегувам се,някой не може ли да ти помогне,да види как трябва да ти е косата отзаде,за да не си личи?

# 326
  • при Arctic Monkeys
ми кой, пак при фризьор ще се замъкна.
косата е хубава но стои върху моята права като метла. Sad
освен сега да си играя да я къдря.
беля на главата си взех ooooh!

# 327
Миличка,на мен също ми беше трудно да си слагам сама косата и първите два пъти ходих на фризьор,но после свикнах.Така,че не се отчайваи.Моята също е чуплива и си личи,затова я изправям с пресата и всичко е о.к.Опитай и ще видиш,че ще се получи. Peace

# 328
  • при Arctic Monkeys
ох, не искам да си моря косата и с преса. Tired
трябва да си поиграя и да видя как точно ще ми стои добре, както и да потренирам слагането.
морска, как си ги слагаш сама тия пусти щипки?  сигурно е въпрос на навик, де... newsm78

# 329
Права си,въпрос на навик е.Първият месец ми се ревеше чак.И като четях,че всеки си ги слага сам тресите,реших да потренирам.Е,сега немога много бързо да ги слагам/5 треси са/-за около 15-20 минути се справям Embarassed.За първи път като я сложих сама направо имах чувството,че ще я загубя някъде,но всеки следващ път се получава по-добре  и по- добре и така сега не е проблем поставянето и.Така,че малко ще трябва да си поиграеш,няма начин,но ще свикнеш.Освен това може да навиеш косата на ролки и може и да нямаш нужда от изправяне.

Общи условия

Активация на акаунт