Удължаване на косата- 9

• 45 458
  • 364
  •   1
Отговори
# 330
  • при Arctic Monkeys
дано да свикна, иначе ще умра от яд. не е и малко пари все пак
ще ми трябва време да се позанимавам, а малката само ходи след мен, гледа ме като се мъча и вика `коса, коса` Simple Smile

# 331
Благодаря много за отговорите.Приемам всякакви идеи и съвети.Принципно състоянието ми е резултат от лечение на хематологично заболяване.От химиотерапията косата само леко проредя,почти не си личеше,но от лъчетерапията,която ми направиха направо изгоря на тила и малко по-нагоре.Ще израстне след около 4-5 месеца,но до тогава...Опитвам се да прикривам нещата като си правя косата с преса и и придавам повече обем,но едно движение не както трябва и....а и постоянно за това мисля да не ме види някой и т.н. Cry Cry CryМного е гадно  Tired

Много съжалявам за случилото се.Надявам се обаче всичко с теб да е наред.Косата е най-лесното нещо за оправяне. Hug Можеш да минеш през Магама като имаш време и да обясниш за какво става дума и да поискаш да ти покажат тупетата,те са точно за твоя случай и са страхотни. Grinning Обаче е скъпичко там,така че ако не те устройва,поне ще знаеш какво да търсиш,след като си видяла там,и мерила,и ще тръгнеш да търсиш по-евтинко.Не се притеснявай,прикриват се тези неща. Hug

# 332
karmacoma   ние те предупредихме нещо.Забравих кой ти го каза,но ти каза че косата на снимката ти е натурална,а при удължена коса се изискват много грижи.Не очаквай без грижи да няма разлика между твоята и удължената.Трябва да се изправят заедно,или заедно да се къдрят.Една такава коса,си иска своята подржка.Няма начин просто да я сложиш и да тръгнеш.За слагането въпрос на навик е.И още нещо,трябва да обичаш да се занимаваш с това,да правиш прически и т.н., не ти ли харесва,няма да се справиш с нея.За тази коса трябва да имаш мерак,ръце които правят нещо и време за да полагаш грижи.
Иначе няма да е лошо да се похвалиш хубава ли е косата,колко сантиметра е,колко парички. Hug

# 333
  • при Arctic Monkeys
мда, прави сте.
иска си времето и занимаването. за обичането, ще обичам, но май не винаги ще имам време, което значи, че няма да я слагам постоянно, което пък за мен е по-добре. грижите ще ги полагам, въпросът е да не си тормозя моята косичка, която и без това не е от най-силните. ако беше, нямаше да се занимавам с глупости.
косата според мен, като все още не много разбираща, е хубава.
тресата беше около 1 м., разделиха я на 3 реда.
накарах фризьорката да я отреже доста, защото в началния вариант ми стигаше до кръста, а тя каза че направо я било яд да я скъси толкова. ама аз не искам да съм като русалка, с коса до гъза Simple Smile

# 334
Браво,радвам се че е хубава.Поне засега. Колко парички.В Красен стил ли отиде? Rolling Eyes

# 335
  • при Arctic Monkeys
да, в Красен стил до Окр болница.
300 лв.

абе, и в този подфорум ли спряха брояча Close

# 336
Момичета, търся си коса по-дълга от 65см.
70-75 ще ми е добре.
Някой да е виждал?

# 337
ааааа ти нещо се вманиачаваш с тая дълга коса,срещала съм някъде.....ще поровя малко и ще пиша пак

# 338
мда, прави сте.
иска си времето и занимаването. за обичането, ще обичам, но май не винаги ще имам време, което значи, че няма да я слагам постоянно, което пък за мен е по-добре. грижите ще ги полагам, въпросът е да не си тормозя моята косичка, която и без това не е от най-силните. ако беше, нямаше да се занимавам с глупости.
косата според мен, като все още не много разбираща, е хубава.
тресата беше около 1 м., разделиха я на 3 реда.
накарах фризьорката да я отреже доста, защото в началния вариант ми стигаше до кръста, а тя каза че направо я било яд да я скъси толкова. ама аз не искам да съм като русалка, с коса до гъза Simple Smile
[/quote

И аз като си сложих косата се различаваше от мойта-прекалено лъскава и права беше,след едно "пране" си променя вида ,стой естествено , поне моята де Simple Smile  аз си я къдря(тресата) почти не я нося изправена -опитай

# 339
Благодаря ти Slav4e_Av4e!Тъй като не съм много наясно искам да попитам какво точно представлява тупето,частична перука ли е?Как се прикрепя ,лепи ли се или има друг начин?

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 14:30 от VENESSIA

# 340
Благодаря ти Slav4e_Av4e!Тъй като не съм много наясно искам да попитам какво точно представлява тупето,частична перука ли е?Как се прикрепя ,лепи ли се или има друг начин?

Да,точно нещо като частични перуки,има за различни места от главата и седят много есетествено.Слагат се лесно с едни фибички,така че можеш спокойно да си го правиш сама,след кат ти покажат първият път. Grinning

# 341
Ако става въпрос за леко разреждане тупето не е добра идея. Косата, която е останала отгоре е слаба и тупето, захванато дори с щипки би и тежало допълнително
Има продукти за сгъстяване на коса, които се позлват след всяко измиване. Те са цвят и изглеждат много естествено. Виждала съм в Магама го ползват.
Ето видео, което намерих в Ютюб. Направо не е за вярване  Shocked ама си е така

http://www.youtube.com/watch?v=xIzj0GZrVzc

# 342
  • при Arctic Monkeys
значи утре ще се занимавам с моята - ще я изпера и ще я начупя малко, да видим. още не съм я слагала

# 343
karmacoma беше казала че ще си поставаш коса във Варна.От къде в крайна сметка я взе и колко лева ти излезе?

# 344
  • при Arctic Monkeys
karmacoma беше казала че ще си поставаш коса във Варна.От къде в крайна сметка я взе и колко лева ти излезе?
виж по-горните постове.
снощи като излизах я сложих, до колкото можах  Simple Smile смятам, че ще свикна.
тази сутрин я изпрах - шампоан, балсам и кристали.
довечера ще се пробвам пак да я кложа.
морската сирена беше права, като се изпере придобива по-естествен вид.
обаче в началото е ужасно стъписващо, аз исках да я махна още като излязох от салона, добре че имаше кой да ме завърне Laughing
довечера евентуално ще пусна снимки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт