Как да успокоим ревливо бебе

• 53 518
  • 146
  •   1
Отговори
# 105
Аз също ще се приготвя за снимка утре вечер Peace
И знаете ли най-интересното е че след 6-7 минутен масаж започва да боцка под пръстите. Моята майка никак не вярваше, но след масажа ми вика "Ооооо не не това чудо всяка вечер ще го махаме докато се изчисти напълно, какво е това бе аз две деца съм отгледала такова нещо за пръв път виждам" smile3532

# 106
И моята майка преди малко се втрещи като й разказах. Нямам търпение да стане утре на обяд да видим какво ще излезе ...буквално Laughing

# 107
  • И аз не знам къде...
 Shocked Чак ми идва да го събудя и да пробвам  Embarassed! Задължително ли е да е след баня?

# 108
Аз продължавам да не вярвам, докато не видя, но ако сте категорични че са косъмчета, нищо чудно да са някакви остаръци от ланугото...

# 109
  • ул. "Мечтание"
Та какво стана със снимките? Само обещавате!

# 110
Никой ли няма смислено обяснение за тези "трънчета" ?
Вчера след баня масажирах и аз моята беба,излезнаха доста от тях  Shocked Shocked ShockedДнес пак масажирах,но имаше само едно-две.Какво е това чудо?В шах съм!

# 111
Значи зач това е говорела майка ми като се роди нашия....аз уш масажирах тогава, ама понеже не вярвах много и може за тва да не е излязло нищо Thinking Е са като стане го фащам smile3508

# 112
Изчетох цялата тема.Мислех да не се включвам,ама любопитството ми надделя.Какви са тия трънчета бе хора? newsm78Някой ще даде ли снимков материал,че аз съм от неверниците.Ще следя темата.

# 113
  • Вече в моята си приказка...
Такаааа. Да споделя и аз!
Когато беше бебе Ивайло бях чула за подобно нещо и реших тогава да опитам. Масажирах, масажирах, но нищо не излезе...
Сега ме подсетихте. Калина е по-косматичка и реших, че ако има нещо подобно, би трябвало да излязат тези косъмчета. Току-що я масажирах, обаче, нищо не излезе... Не ми се вярва да не съм ги видяла ако ги е имало - специално се взирах Shocked, но нищо... Само дето Калина сега сладко спи. Та ефекта при нас след тези масажи е блажен сън! Blush

# 114
Аз да споделя какво стана. Масажирах малката преди малко след баня, че покрай жегите така свикна да се къпе на обяд и наистина излязоха, но не повече от десетина. Малко я масажирах, защото й се спеше и мрънкаше, но утре след баня ще пробвам пак  smile3508 Но си нямам идея какво може да е това smile3506
Оф, забравих да снимам. Така бързах да видя какво ще "ИЗЛЕЗЕ" от тая история Embarassed Утре Peace

# 115
Снощи след баня пробвах и аз масажите. Но нищо. Горкото ми бебе Mr. Green чак му се зачерви кожата, но ефектът "трънчета" си остана мираж. Чакам и аз снимков материал Rolling Eyes

# 116
  • Пловдив
Ееее не е истина просто, никога не бих повярвала на подобно нещо преди да го видя с очите си.
Тази вечер след баня се заиграх и си нямате на идея колко "трънчета" излезнаха от гърба, раменете и дупето на бебето ми ooooh! ooooh! ooooh!
Не знам какво е това и не искам да знам, но чак започна да ми боцка под пръстите и наистина приличаха на косъмчета от мъжка брада Whistling
Чак се поизплаших малко Thinking
Аз не вярвам, ама щом и ти си пробвала и е имало косми  Shocked ... направо, както каза dari75 , изкушавам се да я събудя за да я тръкна  Embarassed
Кофтито е, че моята немога да я удържа след баня, защот се превъзбужда и отдавна съм зарязала всякакви мазила и масажи  Rolling Eyes  Mr. Green

# 117
  • И аз не знам къде...
Ееее, ми нищо не излезе  Mr. Green! Ама на дребния как му хареса 10 минути масаж .................  Утре може пак да пробвам, че много се кефи детко пък и може нещо да излезе  Wink!

# 118
  • София
Подсетихте ме, бях забравила, че исках да пробвам, да видя и аз тази "кир" "влакна от мокрите кърпички" и "трънчета"
Малко сме вече големички, но ще пробвам и при положителен резултата ще снимам.

# 119
е, хайде де, недейте да скромничите, пуснете снимчици на това чудо Mr. Green, да знаем поне какво търсим, че и при нас нищо не излиза.

Общи условия

Активация на акаунт