LaRedoute - кодове - 9

• 38 733
  • 471
  •   1
Отговори
# 90
  • виртуално
получих  подарък кърпите - някой преди искаше да ги разменя ( на мен ми трябват оранжевите )

# 91
  • Beyond the Frontiers
получих  подарък кърпите - някой преди искаше да ги разменя ( на мен ми трябват оранжевите )
аз пък предпочитам кафевите (но съм ги пуснала в пералнята Simple Smile ако не е проблемэ Peace)

# 92
  • Варна
78905
Récemment, nous vous avons offert 3 chèques "allocation rentrée" de 40€ (pour 109€ d’achats), 31€ (pour 83€ d’achats) ou 23€ (pour 59€ d’achats)
Do 13/09/2008

# 93
  • Там....където всичко е възможно ....
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=9191a39df0e41ab590

# 94
  • Sofia
но като видях с какво усилие си местят гостите чиниите
сори за спама, но  Joy, може ли все пак реална снимка, на мен ми харесват, червено-черни, а и керамика

Червено-кафеви са!  Peace
Снимки след седмица мога най-рано, че съм на почивка. Иначе наистина са много тъмно кафяви,а покривчиците са малко срамни, но се преживяват.

# 95
а покривчиците са малко срамни, но се преживяват.
Какво им е срамното?

# 96
  • София

Еее, тази оферта е супер! Остава и да проработи при мен!  Hug

Да, ама не, не проработи на нито един от двата ми каунта!  Cry

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 11:11 от sophsan

# 97
  • Sofia
Какво им е срамното?
Шевовете са им един върху друг, някъде застъпват и плата, като ги изпрах леко измениха формата си и от крайчетата се поразтегнаха и 4-те покривчици са с различен размер една с една не си съвпадат. Все пак са подарък и не съм очаквала да са перфектни, сега гледам и дюшека се обсъжда аз също го пуснах с чисто нов акаунт че никъде другаде не ми захапва и подозирам че ще е някой боклук, но ще видим като го получа.

# 98
Какво им е срамното?
Шевовете са им един върху друг, някъде застъпват и плата, като ги изпрах леко измениха формата си и от крайчетата се поразтегнаха и 4-те покривчици са с различен размер една с една не си съвпадат. Все пак са подарък и не съм очаквала да са перфектни, сега гледам и дюшека се обсъжда аз също го пуснах с чисто нов акаунт че никъде другаде не ми захапва и подозирам че ще е някой боклук, но ще видим като го получа.
Дюшека и аз го чакам с огромно нетърпения и си представям, че трябва да е като тези от Телешопинга Blush

# 99
  • в страната на абсурдите
някой може ли да ме светне какво прави този код 78905 и какви са му условията? newsm78

# 100
  • София
Имам нов код за чантата Ла фума
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2ae9b38dd29224a580

Ако е публикуван ме извинете.

Странното е че имах и предната оферта с тази чанта,даже поръчка направих.

И аз съм я получила тази оферта  Peace

# 101
някой може ли да ме светне какво прави този код 78905 и какви са му условията? newsm78
И аз нещо не успявам да загрея за какво става въпрос,така че ще чакам обяснението с интерес.

galq4 , скоро ли чакаш да ти пристигне поръчката с чантата. И аз имам единия код и много се чудя, но ако чантата е хубава ще го оползотворя със сигурност. Той обаче май имаше някакъв краен срок този код, та дано да дадеш отзиви преди да е изтекъл.

# 102
  • Пазарджик
Кода важи за колекция есен-зима2008-09,без червени,намалени цени ,nouveau,червени страници,prix mini,exclusive,т. е. редовна цена от новата колекция,

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 15:52 от pa4i79

# 103
  • София
На 17 я пуснах,надявам се до 10-тина дни да дойде и ще споделя Peace

# 104
  • Там....където всичко е възможно ....
Moмичета колко тежът кърпите с код 49417?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт