Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре!

• 18 222
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Привет отново и от нас!
Сашето нанка още и аз имам време да пиша.
Лина, изненадата ти е била много оригинална! Браво!
Морска, много доволен изглежда Теди. Peace
Относно тортите, аз също харесвам Крамер.
Пиша много кратки изречения, ама много ми е нервно. Ще идвам с колата сама до Морската, а не съм я карала сама от близо година. Освен това ще возя Сашето естествено и направо треперя. Незнам какво ми става, преди не слизах от колата, пък сега...Сигурно за два дена ще ми мине бъзека, но до тогава ще си треперя кротко зад волана и ще се моля другите да са толерантни. Айде милички, ще се видим след малко. Hug

# 181
Саши, Саши, споко, миличка - щом си карала, ще си припомниш. Ми аз кво да кажа, дето нямам книжка, а така искам.. ама с туй малкото бебче къде да карам курсове...живот и здраве, като порасне..

llina, страхотна изненада!Мъжът ти е късметлия, ама сигурно и ти си  Flutter
Ани-Бани, не само сина ти е убавец, мъжо ти тоже Simple Smile споко, твърдя го от снимките в албумеца, ни го познаам. Joy
ама и моя е убав, тъй да знайш  Party

мацки, я да ме светнете Общината докога работи, до 16ч нали? трябва да са изстрелям с Александър дотам да взема бланки мъжо да си сменя личната картааа...и пост.адрес.. очаквам инфо от знаещите..
  bouquet

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 13:06 от Insatiable

# 182

мацки, я да ме светнете Общината докога работи, до 16ч нали? трябва да са изстрелям с Александър дотам да взема бланки мъжо да си сменя личната картааа...и пост.адрес.. очаквам инфо от знаещите..
[/color]  bouquet

Точно така,драгите общинари работят до 16 часа.А тези  hahaha"богопомазаните от по горните етажи" почти не упражняват тази дейност.Та така де-16 часа е работното време!!!

Ани-Бани, не само сина ти е убавец, мъжо ти тоже Simple Smile споко, твърдя го от снимките в албумеца, ни го познаам. Joy
ама и моя е убав, тъй да знайш  Party

:

аууууууууууу каква мъже-огледвачка се пръкна във форума. ooooh! Joy

# 183
хахах, мъжеогледвачка - ние с llina  сме една партия  Joy Joy

# 184
  • морето и сините вълни :)
Цитат
Ани-Бани, не само сина ти е убавец, мъжо ти тоже  споко, твърдя го от снимките в албумеца, ни го познаам.
ама и моя е убав, тъй да знайш 

Ха-ха-ха.Туй не е мъжО ми бе жена hahaha hahaha hahaha
Това е кръсника с камерата дето снима на РД.Или ти си  гледала предните снимки в албума newsm78 newsm78

По принцип си е хубав Joy Joy JoyАма нали си е мойто Гардже ИСТЕСТВЕНО hahaha hahahaче ще мие хубав Mr. Green

дай пък да видим и твоя ....да го оценим що за Убавец е Blush

На ЛИна Мъжо го знам.... Mr. Greenто нейния МъЖ е Идеален bowuu Mr. Green

# 185
вижте к'во,с Котко няма да се е е.......... 4е Линчето ще ни пляска Mr. Green

абе защо в общината ,преди в районното ставаше номера newsm78 я ме светнете по изгорялата крушка Crazy

Саши,няма страшно мацка,щом си карала Peace

# 186
 #Crazy newsm78 стана тя еднааааааа.......тъй значи аз докато още релаксирам от празника си вий тука.....   "hahahaмамини златни" за МЪЖО ми говорите, а?!?!?!?   Naughty     Joy Joy Joy
Майтапя се, нямам нищо против.......мъжо ми (КОТКО-за тез дето не знаят), както и друг път съм казвала е НЕВЕРОЯТЕН МЪЖ  Mr. Green Mr. Green
И като си заговорихме за мъже ..... я споделете какви са най-големите и романтични изненади, които са ви спретвали половинките???? Или пък вие на тях!!!

Айде подготвям се за голямата и вкусна почерпка на Ани-Баби в морската.......цял ден нищо не съм яла  Laughing

# 187
Много ви благодаря за препоръките.Знаех си че повечето ще сте за д-р Райков,но се оказа че трябва да търсим детски
 невролог

# 188
megi8050 - не мога да те насоча за невролог.
llina - моето мъжле е мн., мн голям романтик и за всички празници ми прави изненади.
Е напоследък работата и апартамента - и не му е до романтични идеи  Rolling Eyes
За излизане вечер съм съгласна, само кажете по рано да се уговоря с романтика и да ги оставя с Коко по мъжки една вечер, а аз да разпускам с вас.
Днес не ме чакайте, записала съм се за разкрасяване(косата - е ужас, само една метла ми трябва  Joy)
Ей да ми оставите малко лакомства от почерпката Wink

# 189
За срещата за петък и аз съм ЗА, само къжете къде и кога.  bouquet Joy

# 190
  • Откъм Варната
Аз няма да мога да дойда на вечерното събитие, на 11.09 ще се връщам на работа на нова позиция и ходя да се обучавам, че да няма изненади после

# 191
Знае ли някой кьде по-точно се продават храни- пюрета и каши Semper?
Някойми беше казал Депото на Чаталджа, кьде е това (разбира се знам кьде е Чаталджа).

# 192
  • Откъм Варната
....Някой ми беше казал Депото на Чаталджа, кьде е това (разбира се знам кьде е Чаталджа).

Това е едното от гаражчетата на Чаталджа за памперси и всякакви бебешки джунджурии на ул.Ген.Киселов, не до оръжейния магазин, а другото отсреща

# 193
Аз опитах с два вида кенгуру, но нямах много успех защото синът ми на две месеца беше седем килограма и не се побираше в тях. Сега понякога ми се иска да имам нещо като кенгуру защото ако спра за малко количката той излиза от нея и започва да се тръшка на земята Embarassed

# 194
Каква романтика newsm78. Аз съм забравила що значи туй Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт