Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре!

• 18 396
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
като дойдеш да се обадиш непременно Party, не сме скандалджийки за каквито искат да ни изкарат тук Mr. Green ще си направим среща-гореща в морската Peace

отивам да гледам втората част на Спартак Party до утре Heart Eyes

Благодаря за поканата,с най-голямо удоволствие!В никакъв случай не ви мисля за скандалджийки.Ще се радвам да се запознаем! smile3521

# 166
Опаааааааааа ,току що Реза  резна другата варненска тема.То беше ясно де!!!!Та така ,вече има само старата ,но сигурна темичка на  hahahaдобрите варненски нескандалджийки PeaceМомичетата от" Варна 2008.ма"бяха приканени да се запознаят с другите от т-нар стара тема.Ахаааааааааа!!!!Те знаят ,че са добре дошли разбира се  Hug  bouquet

# 167
И аз туко що видях, че другата тема за Варна е закрита. Ама тя и не вървеше много в интерес на истината Wink

# 168
ей, мацки, не се карайте за глупости.. Калима, донякъде си права, донякъде не.. между другото мен още не си ме записала в темата.. сигурно и никога няма да стане, но вече свикнах с това.

утре сме с Алекс на ДК, стискайте палци да не вдигне температурка от ваксинката, брр, грр.. аз отдавна не съм се вясвала в Морската, ама то гости, жеги, ветрове.. и как да припариш надолу.. утре следобед е ДК, затуй пак ще липсвам край Летния.. айде да отивам да къпя бебока.. анатомичната комбинирана ваничка наистина е доста удобна..

иначе ще се оглеждам за кенгуру, някви съвети - марки, цени.. и се чудя максимум доколко килца издържат.. че моя синчок е само на 3 мес. и вече е към 7 кила.. щото гледах някакво пишеше до 1 год./ 3-9 кг !!! / и се триумя.. newsm78

# 169
Insatiable - не мога да те посъветвам за кенгуру, аз използвах на cam, но не в нов вариант Mr. Green. Незнам дали 10 пъти сме го използвали

# 170
  • Откъм Варната
... Калима, донякъде си права, донякъде не.. между другото мен още не си ме записала в темата.. сигурно и никога няма да стане, но вече свикнах с това....

Как бе, мисля че те записах още отдавна, ей сега ще потърся каде си

П.С. Хм странно, не мога да те намеря, я пак ми пиши на лични как ти бяха данните, че съм ги изтрила, което значи че съм те записала уж  newsm78

# 171

иначе ще се оглеждам за кенгуру, някви съвети - марки, цени.. и се чудя максимум доколко килца издържат.. че моя синчок е само на 3 мес. и вече е към 7 кила.. щото гледах някакво пишеше до 1 год./ 3-9 кг !!! / и се триумя.. newsm78

Моето беше до 9 кг. Не мога да ти кажа марка, щото беше на една приятелка и нямаше етикет  Rolling Eyes

Момичета да ви се похваля - днес (т.е. вчера) имахме 2 год. от сватбата с любимия. Малкия отиде на бабин дом, а ние по живота........  спретнах супер изненада на мъжо - разходка с яхта покрай цяла Варна и Галата, после ресторант, бар, едно друго и сега отмарям.....еххх припомних си моминските години  Crazy 

Като казах "момински" та се сетих че в края на седмицата имам кой да гледа "зверо" и предлагам да направим другарска среща ВЕЧЕРНА край морето на цаца и биричка......за да потушим бошуващите страсти!!!
Надявам се да се намерят ентусиасти  Peace

# 172
За "момински" срещи аз съм пас. Мойто зверче още е много малко, пък и няма кой да го гледа.

Гвендолин  bouquet

# 173
Здравейте,мами!Аз съм от Добрич.Искам да ви помоля дами препоръчате невролог в Варна.Малкото ми съкровще е на 8 месеца,прави опити да ходи,но си провлачваше лявото краче.Заведох я на невролог тук,но ми се иска и второ мнение ио Варненски спициалист.Ще я водя на ортпед-д-р Райков май  брше в клиника Венкор-Патанов.Добърортопед ли съм избрала?Моля ви даите и съвет!Благодаря ви предврително.

# 174
megi8050, д-р Райков е много добър лекар  Peace
Невролог не мога да препоръчам. Може да потърсиш мнения в Здравния справочник.

# 175
Здравейте мили мами  Hug

Мойто зверче нещо се успива тази сутрин та имам златната възможност да напиша някой ред рано, рано  Joy

Insatiable за кенгуруто какво да ти кажа  newsm78 мойто мнение е да не даваш една камара пари за него. Нашето сме го ползвали броени пъти и то предимно за да влезем в Метро  Joy Много зависи от детето. Ако не седи в количка и се налага да се носите ще ти е нужно но иначе бързо ще ти стане излишно.

megi8050 д-р Райков е добър специалист аз водих дъщеря си при него на профилактичен преглед и доколкото знам повечето майки също. За невролог нямам идея  newsm78 Дали самият д-р Райков не би могъл да ти препоръча или ти искаш да си запазиш час и за двамата предварително ?

Лина браво бе мацко  Peace само така  Hug Ама да беше ни взела и нас макар и само на яхтата  Mr. Green можеше да ви посветим малко  Joy  Mr. Green

За сега толкова от мен и ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  Heart Eyes Ама наистина на всички, да няма пренебрегнати  Naughty

# 176

Моето беше до 9 кг. Не мога да ти кажа марка, щото беше на една приятелка и нямаше етикет  Rolling Eyes

Момичета да ви се похваля - днес (т.е. вчера) имахме 2 год. от сватбата с любимия. Малкия отиде на бабин дом, а ние по живота........  спретнах супер изненада на мъжо - разходка с яхта покрай цяла Варна и Галата, после ресторант, бар, едно друго и сега отмарям.....еххх припомних си моминските години  Crazy 

Като казах "момински" та се сетих че в края на седмицата имам кой да гледа "зверо" и предлагам да направим другарска среща ВЕЧЕРНА край морето на цаца и биричка......за да потушим бошуващите страсти!!!
Надявам се да се намерят ентусиасти  Peace

Eййййййййй Лина супер си си изкарала. браво Hug Hug
За цацата и особено биричката Wink,съм първа  newsm68 smile3521/ за мамите, които кърмят да знаят, че много помага Laughing/

# 177
добро утро

Д-р Райков добро попадение Peace

хайде за петък,аз съм ЗА СРЕЩАТА,че така ми се пие биричка Whistling

а разходка  в морската Thinking

# 178
Insatiable,  аз сьм пробвала доста кенгурута. Моята дьщеря се вози в количка, но понякога и писва, освен това е удобно и бьрзо да сложиш кенгуруто, ако отиваш до магазина примерно. Когато свикнах го използвам всеки ден.
Пробвах пьрво Babybjörn, но не ми беше удобно, дьщеря ми е 7 кг и повече от 200/300 м не можеш да я нося. Babybjörn имат и нов модел, койтое малко по-удобен. Но и двата издьржат до 13 кг.
babybjörn  http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/

После пробвах няколко ергономични Ergo baby  и Manduca

http://www.ergobabycarrier.com/
http://www.manduca-baby-carrier.eu/

разликата е, че те са ергономични и тежестта пада на крьста, а не на гьрба. Аз си купих Manduca  и сьм супер доволна, с него може да носиш до 25 кг, а с Ergo baby мисля до 36 кг.

Моето го купих по интернет.

# 179
Добър ден на всички мами и дечурлига  bouquet

synni,добре дошла отново във варненската темичка. HugДано тук ти е интересно и намериш своите приятелки  bouquet
д-р Райкова и според мен е добър специалист Peace
за кенгурото-не мога да се включа в препоръките,аз такова нещо не съм ползвала.Синът ми преди къде стои ,къде не в количката ..ако не стоеше -на ръце...а сега вече  hahahaдо мястото на срещите в количка ,после бегом -насам натам като заблуден електрон  #Crazy
:

Общи условия

Активация на акаунт