Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре!

• 18 397
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
К@ми, за последния рожден ден на сина ми поръчвах торта в Крамер - може да си избираш какви да са блатовете и крема. Хубава беше.

Много харесвам тортите на едно малко сладкарско ателие зад Бинго Мустанг.
После четох негативни отзиви за тях... Не знам дали са променилли качеството - не вярвам. Но тъй като не съм ходила отдавна, не мога да бъда актуална. Тортите не са специално детски, но могат да сложат детска украса, ако желаеш.

Yanina, честит рожден ден с малко закъснение! Бъди здрава и много щастлива!  Gift

# 151
Днес май имат имен ден носещи името Наталия, така че Натали честит празник видях, че се спотайваш и четеш само   bouquet

# 152
К@ми не съм отговорила защото идея си нямам  #Crazy И аз съм на същия хал  ooooh! Скоро ще имаме РД и се чудя от къде и каква торта да взема. Т.е. чакам да ти отговорят та да намажа и аз с инфо  Joy Забравих щях да ти казвам, че раждах с една мама от Монтана и още си подържаме връзка тя живее сега във Варна.

Разбирам те,виждам,че сте малки.Няма проблем.Благодаря на мамите,които ми помогнаха.  Hug
С нетърпение чакам петък,за да заминем за Варна,много ми харесва идеята да живеем там,като съгражданката ми.Поздрави я от мен,макар че не се познаваме,пише ли във форума?

Да, днес празнуват носещите имената Адриан и Наталия.

Честит празник на празнуващите!

# 153
Привет и от мен 55.Не съм писала от сто години,ама чета редовно Embarassed.Иве честит имен ден на свекито smile3534.Сега няма да пиша повече че ми е нервно #Crazy,ама може довечера пак да се появя newsm53

# 154
готови ли сте за разходка Flutter след малко потегляме Peace

# 155
Ауууу Наталия, честит ти иман ден   bouquet Желая ти много усмивки, щастие и да си малко по-спокойна!  Laughing
А са свекито.........на четири очи  Naughty

# 156
Охо мамчета здравейте Hug
Как ме боли тиквата ooooh!, половината неща забравих дето щях да ги пиша.

Янинка, честит рожден ден Flutter Heart Eyes

Честит имен ден на Наталия  bouquet

За тортите и аз не знам, ама като чета ще ходя в Крамера и без това там са ми най-вкусни Mr. Green

За спора..........моля без спорове Naughty Mr. Green Mr. Green......чИ иначе как да са деля мяжду сватята и Калима Hug.........мисия невъзможна hahaha

Оф и сега да се похваля от септември кака е в отпуска Crazy, НО при нас ремонта не е приключил, така че може и да не е за хвалба Rolling Eyes

# 157
Ние и днес ще пропуснем Морската. Ми вече тежи мъничето, как се носят 5 кила от 40 кила мама Rolling Eyes, пък в количката хич не й е интересно да лежи, да седи още й е рано Tired.
Поръчах си слинг и чакам да ми го доставят /да съм кат Анджелина Джоли и Джулия Робъртс http://bebe.to/sling/famousmoms.html/ Mr. Green, че да подновим дългите разходки до Морската.
Някой ползвал ли е таквоз чудо newsm78

# 158
  • Откъм Варната
.....Поръчах си слинг и чакам да ми го доставят /да съм кат Анджелина Джоли и Джулия Робъртс http://bebe.to/sling/famousmoms.html/ Mr. Green, че да подновим дългите разходки до Морската.

Аз не съм, докато се наканя да си ушия и Митака порасна, обаче съм чувала само добри отзиви и предполагам ще ти е удобно с него

# 159

Поръчах си слинг и чакам да ми го доставят /да съм кат Анджелина Джоли и Джулия Робъртс http://bebe.to/sling/famousmoms.html/ Mr. Green, че да подновим дългите разходки до Морската.

ползвала съм и още ползвам.
Супер удобно и за малко бебе и за пораснало диваче като моето
Само благодарение на слинга успях преди няколко дена хем да се катеря в Рила, хем Ив да спи Wink http://dilyana76.multiply.com/photos/album/16/Rila_august_2008#9
но според мен нямало нужда да поръчваш и да чакаш, а просто да купиш едно парче подходящ плат и да го обкрайчеш Wink

# 160
Гали явно и твоята дъщеря е от породата на Дани Wink Същия е!Звер!Количката ни служи за аксесоар,а не по предназначение.....даже и с леглото е същото положението ooooh! От както стана на 2 седмици не спи в него,а при мен!Като сме на разходка се носим на ръце и бутаме празна количка!
Ние двете с теб май трябва да се запознаем,усещам,че децата ще си паснат по характер Mr. Green
Какво ти пука как те гледат хората.....аз даже и коментари съм чувала зас гърба си по повод това,че го нося на ръце!Е какво да го направя като се дере,...той не плаче,а се дере Confused

Мрън,мрън.....оплаках ви се!Благодаря на тези,които ме изчетоха Hug

Все едно аз съм го писала това. Нит количката, нит леглото и яко рев...

# 161
Гали явно и твоята дъщеря е от породата на Дани Wink Същия е!Звер!Количката ни служи за аксесоар,а не по предназначение.....даже и с леглото е същото положението ooooh! От както стана на 2 седмици не спи в него,а при мен!Като сме на разходка се носим на ръце и бутаме празна количка!
Ние двете с теб май трябва да се запознаем,усещам,че децата ще си паснат по характер Mr. Green
Какво ти пука как те гледат хората.....аз даже и коментари съм чувала зас гърба си по повод това,че го нося на ръце!Е какво да го направя като се дере,...той не плаче,а се дере Confused

Мрън,мрън.....оплаках ви се!Благодаря на тези,които ме изчетоха Hug

Все едно аз съм го писала това. Нит количката, нит леглото и яко рев...
И аз да се пръединя Mr. Green  моето чудо вече е на година и осем но не се отделя на повече от метър от мен. Когато сме на разходка предимно се носим, защото и да го пусна не смея. Отива и облизва колите или застава пред тях точно когато тръгват Shocked Рискувам да излизам на разходка само ако по - големият ми син е с мен Mr. Green

# 162
добър вечер,пускам ви една снимка с подаръка на Теди от всички вас,( знаете кои сте) вие сте луди hahaha

К@ми , аз не разбрах,идваш в Варна да живееш така ли newsm78

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 22:01 от Морска

# 163
К@ми , аз не разбрах,идваш в Варна да живееш така ли newsm78

За съжаление не.  Sad  Само на почивка за 10 дни,но с голямо удоволствие бих се преселила там. Grinning
Много хубав подарък сте получили,да ви е честит! Hug

# 164
като дойдеш да се обадиш непременно Party, не сме скандалджийки за каквито искат да ни изкарат тук Mr. Green ще си направим среща-гореща в морската Peace

отивам да гледам втората част на Спартак Party до утре Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт