Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре!

• 18 209
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Абе Вале и ние ходихме в мола преди обяд, не ви видях Heart Eyes

# 91
Абе Вале и ние ходихме в мола преди обяд, не ви видях Heart Eyes

ние бяхме на 1 етаж в NIKE после слязохме до адидаса,сваровскито и нямаше време за повече,че щяхме да изтървем кухнята Grinning

Къде се бяхте скътали в морската,никой не видях,освен Данинка отдалече Flutter

# 92
Вече се завърнахме и почти успях да ви изчета  Peace
Сигурно ще успеем да се включим за някоя разходка в Морската тази седмица, само да успея да вляза в час,че още не знам къде съм ooooh!
п.с - Гали80,Сисе, моят мъж е от Силистра и понякога ходим там Peace

# 93
  • морето и сините вълни :)
ЗДравейте.Благодаря за поздравленията за празника на моя син
Всичко мина добре.Вече сме МНООООООГО пораснали Joy Joy Joy Joy
Беше адски топло вкъщи,ама жега ви кзвам,и понеже нямаме климатик.всички бяхме вир вода.Влади плувна целия.дерматита му се обостри от топлото и като взе да се чеши викам,целия пламна.Зачерви се
ето малко снимки от нас.Има и на това което сътворихме за гостите със зълва ми.
Тя повече твореше от мене че е спецка по тез неща Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187852&pid=7149077
ето малко снимки

# 94
 #Crazy малиии как може да пускаш такива вкусотии тук ooooh! лигите ми тръгнаха.............

# 95
Честит рожден ден на Влади и от мен ( то без малко да мине празника ама сега влизам)! Да ви е жив и здрав, много да ви радва и много да го глезите!
Sisee, Gali 80  и аз съм от Силистра, то половин Сс е във варна, та не е чудно Joy Ние ще ходим натам след седмица две, че половината рода още не са виждали новото попълнение - Андреа

# 96
защо така пусто тази вечер
 къде сте се покрили всичките
 имали все още будни newsm12

# 97
После ще отидем до Разград - аз пък съм оттам Grinning

Браво бе.......най-накрая една съгражданка  Mr. Green  Hug
Гали, виждалили сме се в морската градина? Аз обикновено съм с голямата агидка на слънчевата алея!
Кажи къде си учила в Рз? Набор 80 ли си? От кога си във Варна? Тук къде учи? Имаш ли брат или сестра?

Стига съм питала, че стана като "Искрено и лично"  hahaha

Здравейте на останалите девойки.....тази седмица съм на линия в морската   bouquet !!!
Влади   newsm38  вече го поздравихме.....сега е ред на майка му да почерпи   food002   eat
(бъзикам се, Аниииии   moresmile )
Лека нощ

# 98

Браво бе.......най-накрая една съгражданка  Mr. Green  Hug
Гали, виждалили сме се в морската градина? Аз обикновено съм с голямата агидка на слънчевата алея!
Кажи къде си учила в Рз? Набор 80 ли си? От кога си във Варна? Тук къде учи? Имаш ли брат или сестра?

Стига съм питала, че стана като "Искрено и лично"  hahaha

Здравейте на останалите девойки.....тази седмица съм на линия в морската   bouquet !!!
Влади   newsm38  вече го поздравихме.....сега е ред на майка му да почерпи   food002   eat
(бъзикам се, Аниииии   moresmile )
Лека нощ

Въобще не ме притесняваш Mr. Green
В езиковата гимназия съм учила, бях английска паралелка. Да, набор 80 съм. От 10 години съм във Варна. Учих във ВИНС - Туризъм и после Корпоративни финанси. Имам сестра. Казва се Денка, набор 77.
Хайде сега, очаквам същия отчет и от теб Wink

# 99
Къде се бяхте скътали в морската,никой не видях,освен Данинка отдалече Flutter

Къде пък си ме видялааааа???И не се обаждаш Crossing ArmsИ аз не разбрах къде се е събрала тайфата ,в петък издирвах народа ,обаче йок -никой никъде newsm78

Браво бе.......най-накрая една съгражданка  :

и мойто мъж е от тоЙзи ми ти град bowuu

# 100
добро утро Grinning

много преселници Crazy

# 101
добро утро днес малко захладня и всички сте се изтреляли на някъде

# 102
Гали, и аз съм завършила Езиковата гимназия през 1997 г. само че бях с френски език, набор 78 съм, тук съм от тогава....значи 11 години вече  Rolling Eyes Във Варна зарърших Техническия университет през 2002. И аз имам сестра, но тя е доста по-голяма набор 71 и отдавна живее в чужбина  Cry.
От всичко това следва, че може и да се познаваме......ако не лично, то поне по физиономии  Mr. Green  newsm78
Данинка, дай снимка на мъжа ти....и отчет за него  Naughty

# 103
# 104

ко се смееш, бе  newsm78  Shocked  Laughing
ти оздравя ли?

Общи условия

Активация на акаунт