Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре!

• 18 373
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
llina, със сигурност се познаваме по физиономия, щом сме били и в едно даскало. Прати ми твоя снимчица на ЛС да те видя Mr. Green

# 106
  • Варна
Здравейте мацки,

Да ви почерпя, че днес съм рожденичка  Mr. Green

# 107
Лина,почти,имам само сопол който ве4е много ме дразни Crazy

Янина,честит рожден ден  bouquet ти ли си беше дала детето в някакъв детски център Черепаха ако не се лъжа Thinking

# 108
 Yanina ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bouquetМНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ

# 109
Янина - Честит рожден ден   bouquet
Вале забравих ме се, айде бе не оздравяхте ли всички Wink

# 110
AAAмаха ши ви са карам, рядко влизам в отчетните, а те без малко и земляческа среща да си устроят..
(визирам Гали80 и ЛЛина)
Днес викам си да надникна, кво са отчитат тез бамбини и хоп спипах ва..
Аз пък съм набор 78, скъпия е 74 пак от Рз Simple Smile
Учих в ТУ - компЮтАрИ до 97, преди това в Рз в ТАМ
Обаче ши ви е мноого трудно да са сетите, даже и да сте ме виждали, че сега съм едни 25+ кг спрямо ученическите и студентските години ..
Изчезвам, че малкия е у дома болен.. и без да сме ходили в морската го пипнахме тоз вирус  Sick

# 111
  • Варна
Янина честит рожден ден   bouquet да си много щастлива и обичана жена Hug много НЕдиетична почерпка, ама с удоволствие ще си взема няколко бонбона  Mr. Green и без това само си търся повод за сладко  Joy

# 112
Аз пък съм набор 78, скъпия е 74 пак от Рз Simple Smile
Учих в ТУ - компЮтАрИ до 97, преди това в Рз в ТАМ

Ами значи сме били в един поток ...аз бях КТТ до 97-ма........дай снимка да те видя.....и на мъжа ти (  hahaha може да ми е някое бивше гадже   Sick  Joy бъзикам се )
туй за срещата не е лоша идея  Naughty

ЯНИНА,  bdbaloni !!!

# 113
ей тази Лина бе все за мъже мисли Mr. Green

# 114
Тцъ ни бяхми в един поток, ние бяхме с АИУТ в един поток .. Офф спомени-спомениииии
А с вас сме си говорили, че имаме общи познати Simple Smile у Испанско  Party
За срещата не е лошо само да оздравеем, че да не избухне пак някоя епидемия от разболели се деца в морската градина..
Да отбележа, че нашия вирус си е ясленски и не си го даваме  Joy

# 115
Янина, Честит Рожден Ден!   bouquet
Искам да отправя един призив -ако има мами от Вл-вово, които се разхождат из квартала може да ми пишат на лични!  Wink Аз нали съм си малко пъзла, та така и не се научих да шофирам, а книжката стои в къщи на сянка да отлежи по- добре! И сега сме си като затворници с малките буболечки и се чудя с кого да се мотам .  Crazy

# 116

Да бе...  ooooh! сега се сетих, Севда нали???? Изобщо не направих връзка с ника ти  Crazy !!!

# 117
Янина, Честит Рожден Ден!   bouquet
Искам да отправя един призив -ако има мами от Вл-вово, които се разхождат из квартала може да ми пишат на лични!  Wink
Пиша на лични  Peace
Аз ходя там рядко ,но утре се качвам пак и ще те запозная с няколко майчета  Hug

# 118

Да бе...  ooooh! сега се сетих, Севда нали???? Изобщо не направих връзка с ника ти  Crazy !!!

Ахъъъм има надежда поне за твоя бремелинско-майчински мозък, щото моя съвсем го няма  Whistling

# 119
Ей много се радвам, че се увеличаваме /земляците де/.

Янина, ЧРД и от мен!

Днес не можахме да стигнем до Морската, бяхме на Лятно тракия, ама утре се надявам да се срещнем вече. Той мъжо и без това е нощна, може да си скиторя по нощите, колкото искам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт