Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за подготовка в Logo 3 за кандидатстване в AK?
Какви са мненията за таксите за подготовка в Logo 3 за AK?
Какви са начините за намаляване на учебната такса в Американския колеж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за подготовка в Logo 3 за кандидатстване в AK?
-
Какви са мненията за таксите за подготовка в Logo 3 за AK?
-
Какви са начините за намаляване на учебната такса в Американския колеж?
В Американския колеж (АК) съществуват възможности за намаляване на учебната такса чрез финансова помощ. Родителите могат да попълнят формуляр и да подадат документи, които удостоверяват финансовото и имотното им състояние. Въз основа на предоставената информация учебната такса може да бъде намалена с 5% до 100%.
-
Какви са мненията за учебната среда и натоварването в Американския колеж (АК)?
-
Какви са мненията за подготовката за изпитите в Американския колеж?

Но за нас е късно да се връщаме назад и нека да опитаме да се подкрепяме, че ни остават най-тежките месеци!!
Основно дали очакванията им са се оправдали? Дали децата са претоварени или напротив? Всякакви мнения на хора с реален опит са добре дошли!
Това, което чета само ме радва!
..... ще ме прощаваш, не мога да повярвам, че детето ти е излязло от тридесет и едикоя си гимназия и случайно разбираш ли го приели?!....А!....пропуснах - има и едни 1% или по-малко тип "талант", които докато са в училище родителите им нямат грижи, но в живота са хаховци! Убедена съм, че твоето дете не е от тях. Големия ми син също не съм го виждала да заляга и го оценяват като блестящ, малкият пък много време отделя за учене и го преценяват като задълбочен и много паметлив. Оценките са им еднакви - масово шестици.
. Второ : По въпроса за презадоволените деца- има и такива в АК - нямам статистика колко на колко е съотношението. Най-малкото като се отиде на баловете на АК се вижда истината
, без никаква подготовка !