Американски колеж-първа тема

• 222 765
  • 1 273
  •   1
Отговори
# 75
Някой може ли да ни помогне като ни прати примерни изпити или теми за есете... В замяна аз ще Ви пратя книжка на Салабашев! .. .   bouquet

Темите за есетата могат да бъдат буквално каквото ти хрумне. На срещите на отворени врати в АК препоръчаха да се пишат просто къси текстове. Пример: " Кога са красиви момичетата", " Десетте ти любими думи", може да бъде по цитат, по картина. Особеното е, че бързо трябва да го напишеш - за 30 мин.
.♥.Прасковката.♥.  помогни, ако можеш да скълъпим темата от миналата година..беше нещо-"За да ......, ти трябва памет, за да критикуваш?, ти трябва ум"...
Аз я знам : " За да повториш казаното от другите ти трябва памет, но зада се осъмниш в него, ти трябва ум " ...

# 76
Някой може ли да ни помогне като ни прати примерни изпити или теми за есете... В замяна аз ще Ви пратя книжка на Салабашев! .. .   bouquet

Темите за есетата могат да бъдат буквално каквото ти хрумне. На срещите на отворени врати в АК препоръчаха да се пишат просто къси текстове. Пример: " Кога са красиви момичетата", " Десетте ти любими думи", може да бъде по цитат, по картина. Особеното е, че бързо трябва да го напишеш - за 30 мин.
.♥.Прасковката.♥.  помогни, ако можеш да скълъпим темата от миналата година..беше нещо-"За да ......, ти трябва памет, за да критикуваш?, ти трябва ум"...
Аз я знам : " За да повториш казаното от другите ти трябва памет, но зада се осъмниш в него, ти трябва ум " ...
Изглежда си по-информирана от мен, а и по-горе споменаваш, че дъщеря ти се готви за изпита в АК! Не схващам смисъла на въпроса ти?

# 77
Ъм...все пак някой може ли да даде линк или изобщо нещо като теста, който ще е на 22 март...или примерна тема  Rolling Eyes

# 78
Здравейте, мами!
Регистрирахте ли се за изпита в АК?

# 79
# 80
Потърси с Google има много примерни тестове Simple Smile

# 81
Потърси с Google има много примерни тестове Simple Smile
Намирам само един, който не се зарежда както трябва...

http://asita.hit.bg/7T/acs1.htm#beg

# 82
Здравейте, мами!

Да, но какво от това! Моя син е решил да ме довърши, отпуснат е по начин, който никога в живота си не съм го виждала! Винаги е бил умно и много енергично дете, което с лекота се е справяло с всяко препятствие. В момента е "носят ме мамо влачат ме", всичко е трудно, всичко е голям проблем.

# 83
  • София
Още не сме, има време!  Mr. Green  Mm Elei, аз го отдавам това на притеснение, предизпитна треска. Предлагам да се опитаме да вдъхнем кураж на децата, дано имат късмет!  Hug Много ще е готино да ги приемат и двамата, ще се запознаем и на живо!  Grinning

# 84
Още не сме, има време!  Mr. Green  Mm Elei, аз го отдавам това на притеснение, предизпитна треска. Предлагам да се опитаме да вдъхнем кураж на децата, дано имат късмет!  Hug Много ще е готино да ги приемат и двамата, ще се запознаем и на живо!  Grinning

Благодаря ти, ти винаги успяваш да си много мила!
Успех на децата наистина! Дано да не ме принуждава дребния да загубя съвсем надежда.

# 85
Не се изнервяйте толкова, има още време до изпита. Трябва да подкрепяте децата, колкото повече ги карате да учат, толкова повече те се съпротивляват. В Америка седмицата преди да започнат тестовете, от училище изпращаха една бележка с rules:
   1.Да са се наспали добре.
    2.Да не гледат до късно TV.
   3.Да се хранят здравословно.
   4. В деня на изпита да са облечени с удобни дрехи.
   5.Do not forget you are star!

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 13:00 от iotchev

# 86
Здравейте, мами!
А когато се регистрирате, дават ли  Ви формуляр, за това, че сте се записали?

# 87
Здравейте, мами!

Дадоха ми една страничка с номера на кандидата и инструкции за изпита- това е!

# 88
Здравейте, мами!
Благодаря Ви много! Пратих документите по една приятелка на дъщеря ми, а те много много не се разбират, но нямаме време да прескочим до София, и за да не я подметне нещо!... А случайно да Ви дават някакви задачки, защото на сестра ми й дадоха, когато кандидатстваше...

# 89
Здравейте, мами!
Благодаря Ви много! Пратих документите по една приятелка на дъщеря ми, а те много много не се разбират, но нямаме време да прескочим до София, и за да не я подметне нещо!... А случайно да Ви дават някакви задачки, защото на сестра ми й дадоха, когато кандидатстваше...

Да и една брошурка със задачки. Същата раздаваха и на информационните срещи, няма да се учудя, ако е същата и като миналогодишната. Мога да я сканирам, но как мога да ти я прехвърля през форума, че аз съм сравнително от скоро тук?

Общи условия

Активация на акаунт