Американски колеж-първа тема

• 222 664
  • 1 273
  •   1
Отговори
# 1 050
  • България
О нееее не се притеснявай за тези неща. Първата седмица на осмокласниците в АК е предвидена за запознаването им с колежа и порядките му. Тогава ще им кажат какво е необходимо и ще имате достатъчно време да го купите. Simple Smile

# 1 051
Mного странно е че в АК не можеш да разбереш какви са им оценките newsm78
ето сега например , чак на 12 юли ще получат децата репорт карти
имат само някакви тойфел точки ама какво значат...добре ли е зле ли е иди го разбери...... Crazy

# 1 052
SoviaV благодаря ти отново! Знам си, че прибързваме, но девойката настояваше да попитам  "твоите бг мами" какво е необходимо да купим предварително - речници, тетрадки и т.н.

# 1 053
О неееее, честито за приема
нищо не ви трябва
принципно работят предимно с интернет ползват он лине речник на Макмилиън
една единствена тетрадка речник на 3 разграфена им искат по англ.ез ама те ще ви кажат
пишат на тон летящи листове
купуват се като топче/снопче опаковано като х-рокс хартията
всичко им се раздава в училище
пишат постоянно тестове на листове които им ги раздават
и реално почват да учат към средата на Октомври
радвайте се на лятото

# 1 054
Благодаря много за инфото penasim, ще успокоя девойката

# 1 055
  • Там, където ме обичат
О неееее, честито за приема
пишат на тон летящи листове
купуват се като топче/снопче опаковано като х-рокс хартията
всичко им се раздава в училище
пишат постоянно тестове на листове които им ги раздават
и реално почват да учат към средата на Октомври
радвайте се на лятото
Честито и от мен! Мислех, че купищата хвърчаща хартия е картинка, типична само за нас - понеже сме много подредени. Wink Радвам се да разбера, макар и с 1-годишно закъснение, че такава е картинката навсякъде.
Колкото до речниците - това, което пише Пенасим, е абсолютно вярно, не ни искаха никакви речници. Спокойно си карайте лятото до първия учебен ден.

# 1 056
  • София и там където не се пуши
Ми за тези летящи хартии си ги представих по следния начин Продават едни като папки класиори с 4 дупки, към тях продават листа на редове, които са за тези да ги наречем класиори. Отделно продават и разделители. Та пише се на тези листа, носят се само те по предмети съответно написани датите и вечерта като се прибере човек ги класира по предмети и съответно всяко разделение е един предмет. Абе да взема да ви ги снимам, че не знам дали ме разбрахте. Та с такива тетрадки бях в амер. училище, а защо не ги въвеждат и тук, не зная. Икономисва се носене, хартия, защото ползуваш това което ти трябва, а не да започнеш тетрадка и следващата година недовършена да я изхвърлиш  newsm78 .

Ето тук намерих картинка, но са още по-тънки, тук ми се виждат голямички. http://www.allegro-bg.com/product.php?categoryid=4&subcatego … mp;productid=1979

# 1 057
  • Там, където ме обичат
Дороти, сетих се... То човек когато иска да е подреден винаги намира начин. Както и обратното, за съжаление Grinning

# 1 058
И така, мили мами,татковци и лели..... започна повикването на децата от списъка на резервите , но нашият ред още не е дошъл.... И моята племенница днес дойде с молбата да питам "мамите" дали знаят за още отказали се, съжалявам, че питам за втори път, но детенце е много притеснено и затаило дъх  Simple Smile

# 1 059
  • София
Днес след 16.30 ч трябва да обявят дали има още свободни места. Поканиха до 6-та резерва от момичетата на 28-ми.
Когато отидохме 2 деца си бяха взели документите. Мисля, че 1 беше задраскано- отказало се, но не мога да твърдя със сигурност.

# 1 060
Благодаря все пак! Simple Smile

# 1 061
Здравейте,
аз сега ще бъда 7 клас и преди писах в тази тема ,но под иметоzorrrriговорих отново с мама и тя каза че ако го искам истински и много ще направи каквото трябва за да сме в София(аз сега живея във Видин)но аз съм притеснена за 2 неща
1-там(поне аз така мисля)учат доста деца на известни хора на депутати,министри и др,а моите родители имат обикновени професии мама-лекар а тати-капитан на кораб.Bероятно разбирате вече защо се притеснявам.Ако ме приемат ще кандидатствам за фин пом и вероятно другите деца ще знаят това.......
2-аз попринцип се справям доста добре с Англ ез и имам само 6 в у/ще но все пак се притеснявам да говоря.Просто се чудя дали направо от 8 клас ще трябва да говорим на англ тъй както вече казах не съм мн добра в усния  отколкото в писмения
може би притесненията са ми глупави,но просто аз съм израстнала в друга среда с др хора а сега изведнъж всичко се променя.Аз не се притеснявам от учене а от горепосоченото и нз дали ще има и др деца като мен....

# 1 062
Министър и депутат не са професии, сладурано. А лекар и капитан на кораб са всичко друго, но не и "обикновени" професии в смисъла, в който си вложила ти..., можеш само да се гордееш с професиите на родителите си.

# 1 063
  • София

1-там(поне аз така мисля)учат доста деца на известни хора на депутати,министри и др,а моите родители имат обикновени професии мама-лекар а тати-капитан на кораб.Bероятно разбирате вече защо се притеснявам.Ако ме приемат ще кандидатствам за фин пом и вероятно другите деца ще знаят това.......
2-аз попринцип се справям доста добре с Англ ез и имам само 6 в у/ще но все пак се притеснявам да говоря.Просто се чудя дали направо от 8 клас ще трябва да говорим на англ тъй както вече казах не съм мн добра в усния  отколкото в писмения
може би притесненията са ми глупави,но просто аз съм израстнала в друга среда с др хора а сега изведнъж всичко се променя.Аз не се притеснявам от учене а от горепосоченото и нз дали ще има и др деца като мен....

Т. 1 важи за Лицея в Горна Баня. Не знам в АК да гъмжи от деца на министри и депутати...
По т.2 - да, ще говориш на английски от първия ден, но и сама няма да разбереш как ще те предразположат Simple Smile

# 1 064
Обявиха още 4 незаети места - 3 за момичета и 1 за момче.

Общи условия

Активация на акаунт