Американски колеж-първа тема

• 222 765
  • 1 273
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Там, където ме обичат
Министър и депутат не са професии, сладурано. А лекар и капитан на кораб са всичко друго, но не и "обикновени" професии в смисъла, в който си вложила ти..., можеш само да се гордееш с професиите на родителите си.
Направо ми взе думите. Капитан на кораб и лекар... Мечти. ..Аз съм с обикновена професия, мъжът ми също и това не пречи на моето дете да учи в АК и да се чувства добре. А за англ. мило дете не се притеснявай, учителите са страхотни, методиката е различна и няма да усетиш как ще проговориш. Успех!

# 1 066
мерси за думите за майка ми и баща ми ,но аз просто се притеснявах ,че ще има деца както споменах на депутати и др и просто ме беше страх че ще говорят зад гърба ми а всъщтност едва ли са много повече от мен по умствени възможности.Рaдвам се ,че има и деца на които родителите имат нормални професии и се надявам че те са повече

# 1 067
  • Там, където ме обичат
мерси за думите за майка ми и баща ми ,но аз просто се притеснявах ,че ще има деца както споменах на депутати и др и просто ме беше страх че ще говорят зад гърба ми а всъщтност едва ли са много повече от мен по умствени възможности.Рaдвам се ,че има и деца на които родителите имат нормални професии и се надявам че те са повече
До колкото знам в 8 клас, вече 9-ти има само едно дете на депутат. Няма как само да говори зад гърба ти. Няма с кой. Wink

# 1 068
ами аз се чудя как тогава там има толкова деца на родители с нормални заплати,как те могат да платят обучението знам за кандидатстването за фин пом ,но по моите заключения тези деца които получават пълна стипендия са мн малко не мога да си обясня как тези родители могат да платят обучението newsm78

# 1 069
  • Там, където ме обичат
ами аз се чудя как тогава там има толкова деца на родители с нормални заплати,как те могат да платят обучението знам за кандидатстването за фин пом ,но по моите заключения тези деца които получават пълна стипендия са мн малко не мога да си обясня как тези родители могат да платят обучението newsm78
Кой както намери. Нали знаете - българинът дава мило и драго да изучи както сметне за най-добре децата си. С лишения и преподреждане на приоритетите. Това е.

# 1 070
Искам само да попитам имате ли някаква информация колко деца са приемали от резервите миналата година?  Confused

# 1 071
  • Там, където ме обичат
Искам само да попитам имате ли някаква информация колко деца са приемали от резервите миналата година?  Confused
Няма кой да ти даде такава справка, но знам едно дете, което нямаше никакви надежди, понеже беше доста под линията на основния списък и беше прието. Стискам палци.

# 1 072
(foxysilver а в класа на твоето дете децата как се държат имам предвид че повечето деца от богати семейства са превземки и за това питам а и найстина ли всяка година си с различни деца Thinking newsm78

# 1 073
(foxysilver а в класа на твоето дете децата как се държат имам предвид че повечето деца от богати семейства са превземки и за това питам а и найстина ли всяка година си с различни деца Thinking newsm78
Oт въпросите , които задаваш си мисля, че по-скоро ти би имала различно отношение към децата с различни  възможности. Успех догодина  Hug
На въпроса ти - всяка година паралелките са различни.

# 1 074
  • Там, където ме обичат
Така е, както пише Камъче. От моето дете дори не съм разбрала кои деца имат богати родители. Вие си правете изводите.
Я едно питане към по-големите, ако може - в 9-ти клас и нагоре, по колко паралелки има с немски, френски и испански?

# 1 075
... по колко паралелки има с немски, френски и испански?
В зависимост от желаещите. Няма лимит. Ако всички искат немски предполагам, че няма да има проблем Simple Smile))) Тази година в 9 клас са били 3 немски, 3,5 испански, и 1,5 френски (половинките, защото не  е имало достатъчно желаещи за цяла паралелка)

# 1 076
  • София
Почти всяка година френският е с най-малък брой ученици, а испанският е с най-много. Wink

Относно това с богатите и бедните деца - не го мислете, ама изобщо. Всяко дете само си намира средата. Wink Одумване винаги има, но това съществува навсякъде. Повече обаче си зависи от поведението на детето, не от социалния му статус. Wink

# 1 077
  • Там, където ме обичат
Да, наистина, това го казват още на 15-ти септември. До завършването децата така ще се извъртят, че накрая да си тръгнат не с 30, а с 130 приятели. Е, цифрата може и да не е съвсем точна.

# 1 078
  • Там, където ме обичат

Относно това с богатите и бедните деца - не го мислете, ама изобщо. Всяко дете само си намира средата. Wink Одумване винаги има, но това съществува навсякъде. Повече обаче си зависи от поведението на детето, не от социалния му статус. Wink
Така е.
Ама стига сте задавали такива детински въпроси.  WinkИма момент в който, детето трябва да се пусне в по-дълбоки води. При това те са вече на 14. Цял живот ли ще ги доднуркаме? А как ще се научат, че не всичко е цветя и рози?

# 1 079
Обявиха още незаети места - от некандидатствали за финансова помощ :
        - 5 за момичета Party
        - 8 за момчета

Общи условия

Активация на акаунт