Американски колеж-първа тема

• 222 830
  • 1 273
  •   1
Отговори
# 1 125
  • България
 Нямат такъв лекар Sad, миналата година ги питах, но отговорът беше отрицателен Sad

# 1 126
Колко резерви приеха ?

# 1 127
Щом децата ви са на общежитие , вие сте много смели майки , Браво !

# 1 128
Колко резерви приеха ?

По десетина от момичетата и момчетата.

Общежитието все пак е в двора на АК и контролът определено е много по-добър, отколкото да си на квартира. В общежитието отговорността за децата се поема от възрастен, докато при квартирата само можеш да се надяваш детето да е достатъчно разумно, за да не се забърква в глупости. Казвам това от гледна точка на човек, който е живял на квартира, докато е учил в АК.

Относно лекарите - можете да проверите кои са близките поликлиники в Младост и после в Здравния форум да проверите кои са препоръчваните добри педиатри. 

# 1 129
Колко резерви приеха ?

По десетина от момичетата и момчетата.

Оу повече! Аз бях 20та резерва и ме приеха, но не се записах...Смисъл говоря за момичетата, за момчетата не знам Rolling Eyes

# 1 130
Имах предвид, че от незаписаните на първо класиране бяха останали по десетина места за момичета и момчета.
С други думи на около 15 процента от първоначално приетите АК не е бил първо желание.

# 1 131
Rapids , защо не се записа ?  Confused

# 1 132
  • Там, където ме обичат
Вивалди, този коментар ми звучи малко некоректно:naughty:

# 1 133

Не можах да се разбера с нашите...решиха, че другото у-ще в което съм приета е по-хубаво...в което аз дълбоко се съмнявам, но няма какво да се прави  Sad Доколкото знам ще ходя на курсовете по английски в колежа. Ако някой е запознат с тях или ходи, ще се радвам на информация  Simple Smile

Шлябада, извинявай не съм разбрала  Grinning

# 1 134
  • Там, където ме обичат

Не можах да се разбера с нашите...решиха, че другото у-ще в което съм приета е по-хубаво...в което аз дълбоко се съмнявам, но няма какво да се прави 
Има неща, които децата не могат да видят. Казвам го с най-добро чувство Hug С опита и годините зад гърба си, родителите се опитват да погледнат и анализират един въпрос на няколко нива. Може би някои от нещата не можеш да видиш или не можеш да осъзнаеш, но повярвай, родителите се опитват да направят най-доброто за децата си.

# 1 135
Подкрепям foxysilver !  Simple Smile

# 1 136

Не можах да се разбера с нашите...решиха, че другото у-ще в което съм приета е по-хубаво...в което аз дълбоко се съмнявам, но няма какво да се прави 
Има неща, които децата не могат да видят. Казвам го с най-добро чувство Hug С опита и годините зад гърба си, родителите се опитват да погледнат и анализират един въпрос на няколко нива. Може би някои от нещата не можеш да видиш или не можеш да осъзнаеш, но повярвай, родителите се опитват да направят най-доброто за децата си.

Да! Наистина, вярно...Благодаря ти  Hug

# 1 137
София ме плаши, той не я познава, от друга страна как да го огранича да не излиза от двора на колежа?! Бих била благодарна за съвет.

Чакай сега, около 100 000 деца растат в София. Живи и здрави са в огромния процент.
На 14 години софиянчето е прието в училище на другия край на града - получава карта за градския транспорт, ключ от дома и 5 лева джобни на ден. И не просто оцелява, ами и добре се справя. Това при положение, че (да си го кажем честно) софиянчетата са много разглезени и извънредно разсеяни деца.

Детето само ще се справи. Само му кажи, ако се загуби, да пита пенсинерки за пътя. Щото пенсионерките са главна дввижеща сила на тоз град - навсякъде са и бдят.

# 1 138
  • Там, където ме обичат

Самата истина! И така добре казано.
София ме плаши, той не я познава, от друга страна как да го огранича да не излиза от двора на колежа?! Бих била благодарна за съвет.

Чакай сега, около 100 000 деца растат в София. Живи и здрави са в огромния процент.
На 14 години софиянчето е прието в училище на другия край на града - получава карта за градския транспорт, ключ от дома и 5 лева джобни на ден. И не просто оцелява, ами и добре се справя. Това при положение, че (да си го кажем честно) софиянчетата са много разглезени и извънредно разсеяни деца.

Детето само ще се справи. Само му кажи, ако се загуби, да пита пенсинерки за пътя. Щото пенсионерките са главна дввижеща сила на тоз град - навсякъде са и бдят.

# 1 139

[/quote]
[/quote]

Има и доста деца, които са в това положение и от по-малки.

Общи условия

Активация на акаунт