Отговори
# 150
  • Варна
Добро утро, ранобуднички  Laughing

И аз се събудих към 4, четох из форума и към 5 пак си легнах, преди малко се надигнах и си пийвам кафенце  Simple Smile.

Cappuchino, бъди спокойна, свиква се с малките размери на бебока, най-важното е да се чувстваш подготвена за него. Отначало повечето майки ги е страх да обличат и къпят бебчовците, но да знаете, че те са много жилави и не са чупливи  Mr. Green.Аз лично препоръчвам първите дрешки да не се обличат през главата, а да са с копчета отпред или тип "прегърни ме", че най-големия ужас е да се облича блуза през главата докато все още вратлето не е стабилно.

Лек ден и да се пазите, че днес пак предричат рекордни жеги  Crazy

# 151
TanyaZ, така както пишеш за "гардероба от плат" или не помня точно как го беше формулирала, на мен като органайзер ми звучи:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41ixp4gf1%2BL._SS260_.jpg, тука много ги увисват в дрешниците.

На мен лично този органайзер за дайпери най- ми допада, и го притежавам:

На живо не е така ефектен- провисва леко, но върши чудна работа- всякакви такъми за преобуване, почистване и мазане са ми на едно място подреденички.
Капучино, при кърмене и гушкане- никакъв страх, ама честно да ти кажа докато не падна пъпа и доста след това при къпане- малко му се плашех... поне за пъпа знам, че не им пукало толкова на дребосъците колкото на майките... Ама, ако знаеш как бързо растат (и на дължина, и на ширина) след като се родят- с минути! Така, че няма страшно. Пази само главичката да не се килва назад, напред може  Wink... Мда, след 3тия месец ми беше съвсем спокойно, и вече не го възприемах като крехко и чупливо извънземно  Heart Eyes... повечето майки са по- спокойни от мен обаче.
Хеленка е права- моя по 3-4 пъти се оповръщваше след ядене, особено вечер, бодита с копчета- имах 2 броя, другите ги нахлузвах, и голяма мъка ми беше... но пак ще кажа- има майки, дето не се впечатляват толкова, и по добре за тях...

Много сте ранобудни, бе, момичета! А, Госпойца Димитрова, дори се е разходила вече  Grinning, браво...

Аз по повод влизането в последните 10 седмици, реших да си запиша в една тетрадка какво има да се прави из къщи в срок до 2-3 седмици, че иначе все забравям по нещо и не ме свърта на едно място седна ли да си почивам, поради гузна съвест...
Та стигнах до 12та точка, после Данни се събуди и оттогава търся въпросната тетрадка, кажете ми това на какво прилича  Crazy...

Стига толкова от мен, че минава 1 след полунощ, а и аз съм ранобудница...
Забранявам ви всякакво сдухване, ей!!!!!!

# 152
Ох, Параход, сега загледах, какво пише над аватара ти, и ако тълкуванието на "всичката пара в свирката" е това, дето ми идва наум, ще ти кажа, че много ме развесели  Joy  bouquet

# 153
  • София
Добро утро! Сън не ви лови май  Wink И аз станах към 7,30ч. Ех да можех и аз като Тони да изляза малко да се разходя...  Confused За другите дето си стоят в къщи да им кажа, че може и по-зле да е. Примерно като мен да познават от апартамента си само спалнята и тоалетната  Tired Но то време не остана да се сдухваме. Почетете сега това онова за кърменето и разни такива специфични неща, че през октомври ще ни изпитват  Mr. Green

Сев, дрешките са купувани от Джъмбо (по-голямата част), от магазини в Бургас (от майка ми), а първите са от ЛаРедут. Столчето е от Продавалника.

Я, кажете бързо, че мъжът ми днес ще ходи за количка - къде се намираше точно магазина за колички на бул. Г.М. Димитров? Има ли име и сайт?

Снощи като почнах магнезия контракциите спряха (да чукам на дърво да не почнат пак), та си поспах без да ме е страх да се обърн в леглото.

# 154
Здравейте сладурани Simple Smile ей много готини шкембенца Simple Smile скоро ще снимам и мойто да се включа в галерията Simple Smile
адина аватара ти е трепач Simple Smile много му се кефя Simple Smile
мале тая жега ще ми развали плановете за един активен почивен ден Simple Smile аз още си ходя на работа и някакси не ми остава време за домашните дачки-задачки Simple Smile
ооооооооо тези ванички само да захладнее и ще отърча да ги погледна Simple Smile ми така е всички са сърдити че трябва да продават а не ва вършат нещо по интересно и нехаят Simple Smile
ми така е България страната на неограничените възможности Simple Smile Мими дано се оправите бързо че  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
и за нощничките на Иван Вазов ще гледам да се класирам Wink
мале каква съботна надпревара кой ще стане пръв Simple Smile кой какво ще свътши Simple Smile

Hug много се радвам на хубавите новини от мама Поли и малкия силен Калоянчо Simple Smile скоро да чуем за  Hug  Praynig

# 155
Здравейте !

Страхотни са ви коремчетата , не виждам нищо страшно в размерите , е на  Майлили  е малко  по- мъничко тумбачето  ама и то ще порасне ! Когато бях в 6 месец  видях една майка с огромен тумбак ,а тя самата  беше като клечка .В профил изглеждаше чак страшна , и то в моите очи , а представете си как изглеждаме  ние в очите  на  другите хора - ами разбира се  огромни и дебели .

Благодаря за топлите думи и съчувствието ви .Знам ,че на който да се оплача няма начин да ме разбере по-добре от вас !  bouquet

Майлили добре дошла !Още ли ти се налага да не излизаш никъде и само да лежиш ?

Аз днес ще се спасявам от жегата извън града ,така че няма да ми има .Ще ви чета утре .
Лек и дай Боже по-прохладен ден на всички !

# 156
  • София
Добро утро  Flutter
Изпих кафето и след малко мятам шетнята  Sad
Марианка, първо много ме радва присъствието ти отново  Hug До въпросния магазин не съм ходила, но някой беше обяснил че е близо до спирката на автобуса. Значи, като направиш левия завой от светофара на дианабад( на идване от басейна), трябва да се пада някъде отдясно, до някаква автокъща. Дано ти помогна, поне това съм запомнила.
Миме, ако сега си вземеш примерно 5 дена болнични за някаква нервна криза, после може да им накъсаш шортите на тия от ДСК,предвид че си бременна.
Мими, това си струва да се замислиш. Доколкото разбрах от поста ти, сте задали опция на падежна дата автоматично да се изтеглят парите от сметката. Ако това е така и не сте променяли нищо писмено, няма как да ви прецакат да плащате лихви. Дано всичко се оправи  Hug

# 157
Добро утро  newsm51

Nedialka_81 материята на пижамката не е лоша, ма малко кройката ме притеснява-на долнището.проблема е че все едно аз съм го  кроила  Whistling

Госпойица Димитрова взех комплектчето точно че е жълто, не може все в синьо и зелено да ходи, пък дали ще е тъмничко незнам.таткото е по-тъмен от мен.аз викам-дано прилича на теб, той вика-а дано на теб и така...взаимни четки си правим  Blush

Нощничката ви е много сладка, ама не е за моите гредореди,които следват след нея
 Confused   261uu

mimisofia съжалявам, че така се е случило при вас, наистина големи неприятности.за съжаление не мога да помогна, но искрено ти желая по-бързо да се решат нещата  Praynig

Ариана  да, май лично аз в Штъркел няма да стъпя, не виждам що  Crossing Arms

mylili  много са ти хубави покупките.особено ми харесват гащеризончетата  smile3521

Severinka  и аз два месеца четох само за кърмене. сега съм си харесала две книги /хвалят ги мамите в нета и ще си ги купя и тях ще чета едната е тази http://www.book.store.bg/c/p-p/m-469/id-19799/kak-da-obshtuvame- … -gipenrejter.html , a другата http://www.book.store.bg/c/p-p/m-469/id-14709/kak-se-vyzpitavat- … ylf.html?srchstr=възпитание%20на%20мом  има и как се възпитават моми  4470

helenka направо ме замисли с тези блузки.верно,че по-лесно, ама кой да му мисли, ще знам занапред, че сега все на тип бодита се хвърлям  ooooh!

[sfkbfk] това на бременен мозък ми прилича
 hahaha

quava мерси и аз много си го харесвам аватара, пък нали ще уча малкия да играе кючек  dance    Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз днес ставам на една годинка повече  newsm56 та да ви почерпя:

Желая на всички приятен, весел и спокоен  ден и стойте на хладно  Wink     bouquet

# 158
  • София
Адина, честит рожден ден!
Желая ти много щастие, хубави мигове и радости с бебо и всички, които те обичат!

# 159
  • Бургас
Адинка   newsm59 newsm38 newsm67

Невидимата сладурче и на теб  nbirthday  cook  ura

Да сте ни живи и здрави и винаги обичани.
А наесен здрави и хубави бебочета да ви зарадват. 
bouquet

# 160
  • Бургас
Аз сега благополучно се събуждам и съм страшно отпочинала.
Мисля днес да помързелувам и до плажа да ида късният следобед.
Лек и приятен ден Красавици.

# 161
  • Варна
Адина, честит Празник бремелинке, да си жива и здрава и много щастлива бъдеща майка    bouquet

Момичета-раждалите, според вас кога най-рано след раждане може да се започне физическа дейност-не говоря за секцио,а нормално раждане. Под физическа дейност имам предвид-спорт...? Знам че със спорта се изчистват много от задържаната вода и токсини в организама,които отиват директно при бебето-ако се кърми, та в този ред на мисли-трябва ли чак като спре кърменето тогава да се спортува.... newsm78
Обладана съм от някаква дива енергия и даже бих казала,чак агресивност-не ме свърта хич, сега гледам Олимпиадата-хандбал, направо ми идва да си взема топката и да ходя да мятам някъде. Може ли такива пориви да имам....
Скача ми се,блъска ми се, тича ми се, защо съм толкова енергизирана.....ама не ми се чисти вкъщи  Mr. Green -това ми е флегматично и изнервящо

# 162
Здравейте, мами! Браво на варненските ранобудни мами, вече сигурно сте си свършили половината работа за деня.
Nikozi, приятна почивка извън града!

adina
, Честит рожден ден! Много любов и усмивки ти пожелавам! И едно сладко бебче-октомврийче!
  newsm67

# 163
Благодаря за пожеланията  bowuu Kissing Heart

Разбира се при нас спряха водата  Crazy Сега цял ден ще прегръщам вентилатора и ще се "обливам" с мокри кърпички  perko

# 164
adina, Честит Рожден ДЕн! newsm59 newsm51 txtloves

Общи условия

Активация на акаунт