Отговори
# 165
Честит рожден ден Адина   bouquet много усмивки и радостни моненти околко бебока ти пожелавам.
и аз се изтипосах в албума с коремчетата няма да остана назад я  Crossing Arms гуава-ти още ли чакаш  Laughing
днес ще ходим на Търново на разходка с приятелят ми и една братовчедка да се гласим полека за сватбата на сестра ми ама като гледам каква жега е  #Crazy
Госпоице за спорта след раждането-някъде бях прочела че не е хубаво да кърмиш след тежка физическа работа поне 6ч. сигурно се отделят някави вещества в кърмата  newsm78 ама аз ще си купувам пътечка или кростренажор и преди тренировката мисля да се цедя а пък ще видим какво ще стане  Thinking

# 166
  • София
Адина, ЧРД! Здраве и късмет!  bouquet

Момичета, нощниците/като на Госпойцата/ в София ги има на колелото на Съдебната палата на първата спирка на трамваи 5 и 8. Има магазинче за бельо и висят даже на витрината. Пак са по 15 лв.

Ариана, не мисля че този размер на таза е решаващ за това какво ще бъде раждането. Според мен е важно колко ще се разшири таза в самия родилен процес. Има много жени с широки тазове, които не могат да направят никакво разкритие, а и дребно жени, които се "разширяват" при излизането на беббето. Май в хода на раждането си проличава всичко.

Добре дошла на Марианка и от мен.
Сега ще гледам покупките, както и корема на Сев. Mr. Green

# 167
  • София
Невидима, ЧРД и на теб /ако съм разбрала правилно, че и ти имаш/.

Исках да ти кажа, че в темата на септемврийките четох такива упражнения за обръщане на бебето. Най ме впечатли това, в което седиш на 4 крака, поза куче и ти прокарват светещо фенерче по корема. Бебетата били любопитни и се въртяло да следи светлината  и се обръщало.

# 168
  • Велико Търново
Честит рожден ден сладурки   bouquet

Преди малко една позната ме втрещи  Shocked Я кажете знаете ли нещо по въпроса. Като отишла в общината да вземе акта за раждане на бебето си от там категорично отказали да и го дадат - било задължение на бащата?!!! Молила, обяснявала, ама нъц! Има ли наистина такова нещо?

# 169
  • София

ЧРД, Адина!

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 14:28 от Ариана

# 170
Госпойце, до 2-3 седмици ще си напълно възстановена физически. Но се чудя грахчо дали ще ти остави сили за спорт newsm78.  Според мен една умерена тренировка няма да навреди-особено ако след това се психически отпочинала. Психическото напрежение също се отразява на бебчо.

# 171
  • София
Е, не мога да не се похваля - имаме си вече и количка  newsm44 Взехме Per Perego P3 Completo, цвят ябълково зелено. До сега я разучавахме. След малко ще я снимаме в летен и зимен вариант и ще ви я покажа. Покрай количката мъжът ми купил и 2 шишета на BeFree. Ако ми даваха да ставам щях  да си я бутам по цял ден  Crazy

На момичетата, които са отчели моето отсъствие - много мило ми стана, че съм липсвала на някого  Heart Eyes

Адина,  newsm59 ! Да си много здрава, безкрайно щастлива жена и майка на прекрасно пухкаво октомврийче!

Тони, и аз съм се чудела как и къде ще влизам във форма....мъжа ми смята, че ще ходя на фитнес, но незнам как ще стане като няма на кого да оставя детето през седмицата. Само съботни тренировки надали ще помогнат. Май ще трябва да се върна към домашния Пилатес.

Незнам как ви се стори, че ми е малък корема. Той сега ми е по-голям от на последната снимка с черната туника, може би защото не ходя никъде не съм си свикнала с габаритите  Laughing Но да ви кажа и от преди супер съм се радвала на бременни с огромни тумби, някак драго ми става да ги гледам и последната мисъл би ми била, че жената е дебела.

Надежда, не виждам грам логика да откажат да дадат акта за раждане на майката.

Ванче, видях, че на 14 август си ме питала за контракциите - ами при мен е желателно да няма никакви, защото ми скъсяват шийката. Затова до сега лежане и хапове и спряха напълно. Затова трябваше така да се пазя. Но от миналата седмица две вечери ми се случва да получавам през около 2 часа, снощи през един при всяко обръщане в леглото, доки освен Гинипрала, който пия в момента ми изписа пак Магнезия. Да чукам на дърво спряха за сега. Струва ми се много начесто получаваш контракции, по-добре се обади на доки. Аз чаках до сутринта, че не ми беше удобно да я събуждам жената в 3.30ч. и ми се скара, че при нещо притеснително, дори и да е фалшива тревога трябва да се консултирам. Дано вече си по-добре!  Simple Smile 

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 14:45 от mylili

# 172
Честит рожден ден Адина  newsm59 Tada много здраве щастие веселби само хубави новини  и бебо да те весели Hug
еха това с чалга танците много ми хареса  Joy
Невидимата Честит рожден ден Simple Smile купища веселби много да си обичана и октомври една страхотна принцеса  Hug
еха ама че е весело Simple Smile мале жега Simple Smile мале мързел Simple Smile

# 173
  • Варна
Уф, много ми се скапа деня  Close-трябваше да отидем да купим леглото и скрина-моят скрин, този дето водих борби за него и накрая успях, но уви-няма да стане. Щото ще ни трябва помощ от роднина, а той се обади че няма да успее, да го оставим за утре-че той магазина утре не работи   Crossing Arms

После-цял ден водя една кореспонденция с една мама от Продавалника за кошница за кола,която е от Русе, ангажирах дори познат там да го вземе и донесе в понеделник във Варна, и тя сега никаква не се появява да пише-ще отиде ли да го занесе или не, че и телефона си не поиска да остави, а сега нашия човек го вързахме да я чака
Абе много некоректни хора има в ПРодавалника-като продаваш нещо и  има интерес, поне се дръж подобаващо

Чакам още малко да понамалее слънцето и ще юркам мъжът да се надига да ходим на прохлава малко по плажната, пък и вече много ми се хапват пържени картофи, аман от съобразяване вече, така си газя по "правилника", и после ще съжалявам горчиво,ама много ми писна, гази ми се наред

Айде,че омърморах темата

Невидима-честит рожден ден и от мен   bouquet

# 174
Госпойце, не се нервирай, понякога нещата стават точно така, както не ни се иска, но няма какво да направим. Скрина и леглото не можете ли да го вземете в понеделник?
А майката от Продавалника си е безотговорна (ох, хич не харесвам такива хора). Само не знам защо не си е  оставила телефона при положение, че има човек с готови пари за това дето предлага.

А за храната си супер щом само картофки ти се ядат, тъкмо обяснявах на мъжа ми, че искам дюнер, хамбургер, пица или спагети  Crazy От къде желание за толкова вредни храни не знам  ooooh!

# 175
  • София
Тони, много неприятно като ти провалят плановете. Пък и представям си как си се нагласила днес да купите леглото и скрина. Няма ли опция да ви ги доставят от магазина в къщи?

За вредните храни не ми говорете. През целия си живот не съм яла така безразборно като прасе. И днес опънах един арабски сандвич/хамбургер с телешко, картофи и всичките му там сосове. Еми една радост имам в тая бременност и това е да си угаждам. Хич даже не ми е гузно  Crossing Arms

Ето снимки на количката:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268905&pid=7120874

Абе днес голямо мъртвило във форума.  Къде скитате в тия жеги ?! Rolling Eyes

# 176
Здравейте Hug
Не съм ви изчела ама първо да пиша Simple Smile
Видях че има рожденнички много здраве и щастие им пожелавам и много сили да доизносят и родят здрави бебоци  bouquet Hug newsm59  party023
Сега да се похваля ходих до склада на Захи и най накрая си взех супер сладичко гащеризонче с боди за изписването Heart Eyes
А сега от Джъмбо си взех помпа за кърма електрическа, ортопедична подложка за ваничката имитация на тази на ОК Baby за 10 лв. и подплънки за кърма.много съм доволна най вече от помпара и гащеризончето ама после ще снимам.
Отивам да чета Peace

# 177
Днес явно жегата много ни мори всички,аз две нощи почти не можах да спя от нея и днес съм като парцал,ходихме малко на пазар сутринта  и едва си влачех корема,много ми тежеше,сега се разпльоснах пред компютъра да почина и шпионирах сптемврийките.
Честит рожден ден на двете мамита-много здраве и прекрасни дечица през октомври! nbirthday
Май като ви слушам и на мен ми се прияде пица-ще накарам мъжо да ме води на пицария то се видя че в къщи не се стои!

# 178
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=251280&pid=7122323
Ето покупките  Party

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 19:18 от gery_roz

# 179
Здравейте Simple Smile
2 дена ме нямаше и добре, че днес е почивен ден, че нямаше да мога да наваксам Simple Smile
прочетох ви накрая Simple Smile
Честит рожден ден  на адина и невидимата   bouquet Hug Вашите желания, са мои пожелания Simple Smile Октомври да ви зарадва с най-сладките и здрави бебчовци Simple Smile  bouquet
Днес с таткото обикаляхме магазините Simple Smile много съм доволна, защото си купихме количка Simple Smile Много ми харесва и според мен бебето ще му е доста уютно в нея Simple Smile от магазин Штъркел е Simple Smile точно четох как оплювате мъжа дето продава там  Laughing
той наистина е доста дръпнат... аз понеже се чудих между два десена и само си ги бутах една до друга и го разпитвах за разни функции и кое къде трябва да натисна за нещо си.... все пак като купувам искам да знам и казахме му коя искаме и той почна да я опакова и като се намръщииии.... много се издразних, ама бях щастлива, че си я взехме Simple Smile Ние се спряхме на Маг Ингланд Принцес Рол Simple Smile наснимала съм я и ще я пусна сега при снимките... Ходихме и в Пигис Хаус, ама там нищо не си харесах, в Мечо Пух - от там една хавлийка... разгледахме и магазини за матраци... ама все дунапренени или с пружина, а аз не искам такъв Sad а тази в Happy Dreams даже ми се изсмя като казах, че не искам матрак с пружина, а тя каза... ама те бебешките са само такива, няма други (може ли да са толкова неосведомени... все пак това е сферата, в която работи... да се позаинтересува какво предлага конкуренцията)
Накрая стигнахме до Джъмбо... от там си купих няколко бодита, едно цвете за украса на леглото на малката, хавлиени кърпички, биба на Нук и т.н.
Ама аз само количката съм снимала (http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=251280&pid=7124159), все ме мързи да наснимам другите неща, някой друг път ще са те Simple Smile А вашите покупки са страхотни Simple Smile нашите бебчовци ще са много специални Simple Smile
Сега ще ви оставям, пожелавам ви лека и спокойна вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт