Отговори
# 90
По повод за дразнещите реплики от близки и познати се включвам и аз вече. Вчера приятелката, с която се виждах ми каза :"Леле, Севче, ма ти си станала огромна"  Shocked Shocked Shocked Днес една колежка също каза, 1е корема ми бил много огромен и вече се чудя дали наистина не съм толкова огромна. Та, сега ще сложа няколко снимки в Коремчетата да ги видите и да ми кажете дали съм много едра за седмиците си, на вас няма да ви се разсърдя.

Момичета, преди няколко дни писах ЛС на Сисанка, но още не ми е отговорила. Някой от вас има ли й телефон да й се обади или да ми го даде аз да й звънна?

# 91
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 16:28 от Severinka

# 92
Момичета, аз ви оставям. Нямаме още нет вкъщи, така че евентуално чак понеделник живот и здраве ще се включа. Приятен уикенд.

Трикс, приятно пътуване в провинцията и да се пазиш!

# 93
  • Варна
Сев, другата седмица сигурно влизаш в 9ти месец-каква да си,освен огромна в очите на хората, на мен пък ми беше криво в офиса,когато в 6ти месец една свръх люботна колежка се осмели да ме пита ,защо съм се изоставила така да напълнея зимата,и когато и казах,че всъщност съм бременна обърна другата страна пък-малък ми бил корема, малко ли е бебето, да не би да гладувам или пазя диета,че нямам корем и така откара,до края на миналата седмица,когато излязох в отпуска-с теорията,че ми е малък корема

Оставяй ги да пасат и толкова Twisted Evil  , и днес продавачката на нощници ме пита-момче ли ще е, казвам и -да, и тя-личи си, само на корем го носите, на дупе не сте качила
А тя знае ли,че точно на дупе съм +10см, или пък каква съм била преди да кача на дупе.... Laughing

Шики, и на мен Балев за вторичен преглед ми взе 45лв, а за кафето-дайте да минем на ЛС, така и така сме от квартала само ти,аз и Капучино, пък и срещата ще е "на връщане от болницата"-т.е. нещо неформално

Сикониум-намери си занимавка, книгите и олимпиадата не помагат  Confused
А Барабина къде изчезна, нямам спомен да е казвала,че ще ходят на почивка-а и така да е, то стана почти месец?

PeaceДа ви кажа-звъннах в Штъркел(варненския) имат два вида ванички -15лв +стойка 19лв(ваничката е анатомична), и 18лв+30лв стойка(ваничката не е анатомична)

# 94
Северинка, не изглеждаш като бременна с близнаци, така че не се "халосвай", както обича да
казва баба Simple Smile
Преди месец Калев ми беше казал,че коремът ми е много голям за такова малко бебе, но не се трогнах особено.
какъвто е - такъв е.

Неди, жилището е страхотно. Доста поддържано, та и за чистене нямаше много.
Успях да подредя за около два дни - то не че имаме много багаж.
Смених си адресната регистрация, намерих си лекар и си записах час за следващата седмица -
изобщо отметнах всички задачки по списъчето, което си бях направила.
Тук няма дни на отворени врати, изобщо дори не знаят какво е това, но докторето, при което
се записах е шеф на родилно отделение и обеща да ме разведе неформално да се запозная с обстановката.
В тази връзка ще помоля Северинка да смени II Градска с МБАЛ - Добрич.

Книгите са по няколко часа на ден, но и на едно място трудно ме свърта. Любимият е на работа, а
аз тук имам много малко познати, та чуденето ми какво да правя е пълно.
Бавно се свиква с нов град.

Грахова
, права си за занимавката. Трябва ми дневен режим - идеално лекарство срещу лоши настроения.

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 16:42 от syconium

# 95
  • София
По повод за дразнещите реплики от близки и познати се включвам и аз вече. Вчера приятелката, с която се виждах ми каза :"Леле, Севче, ма ти си станала огромна"  Shocked Shocked Shocked Днес една колежка също каза, 1е корема ми бил много огромен и вече се чудя дали наистина не съм толкова огромна. Та, сега ще сложа няколко снимки в Коремчетата да ги видите и да ми кажете дали съм много едра за седмиците си, на вас няма да ви се разсърдя.

Момичета, преди няколко дни писах ЛС на Сисанка, но още не ми е отговорила. Някой от вас има ли й телефон да й се обади или да ми го даде аз да й звънна?

Ох, Сев, за какво им се връзваш на такива изказвания? Ми нормално е, всички те знаят отпреди една такава мъничка и дребничка, как няма да им се струваш огромна сега? Не ти е малко коремчето, но нали човече носиш вътре? Я не се втелясвай, ми си носи коремчето с гордост, много ти отива даже  Hug

# 96
Леле, Госпойце, таз твойта колежка е много зле  ooooh! Как може да има такива хора не знам. Ама и аз вече ще гледам хич да не им обръщам внимание и без това съм изнервена, само ми трябва някой да ми казва колко огромна съм била станала  #2gunfire А това с продавачката направо ме разби  Laughing Mr. Green

syconium, той Калев не е от тактичните, така че не му се връзвай. Аз в началото като го питах нещо за стриите и той ми каза:"Ааа, спокойно и на теб ще ти излязат, на всички жени им излизат и с каквото и да се мажеш пак ще си имаш"  Shocked Naughty Я, кажи ти как е в новото жилище, в новия град?

sisilia  bouquet Да ти кажа нещо сега и аз като ги гледам снимките вече и на мен ми се вижда голям корема  Laughing

# 97
adina-Преди два месеца моя приятелка я пратих и тя си купи ваничката за15лв, а стойката за 18лв. Подразних се, че не ми повярвахте и се обадих по телефона. Имат ги в наличност.

така, връщам се от Штъркел на Стамболийски.явно са качили цените.най-евтината ваничка е 17лв, а най -евтината стойка 19лв, което прави 36 лв.другите стойки са 28лв и 44лв. ваничката от 17лв не е анатомична, ако искате подложка за вана там има по 9лв най-евтино и нагоре.Някакъв мъж беше там, силно казано обслужваше мисля 4е стоеше вътре за да не открадна нещо/не сте ли виждали бременна жена в 8мия месец да тича с вана и стойка под мишница  Crazy Wink Та тоя човек да не го питаш нещо, нямаше цени на стойките освен тази от 28 и се позаинтересувах;държеше се нервно и нелюбезно при положение 4е не съм от най-досадните и трудни клиенти.Каза ми да си взема по-скъпото, че разликата била 2 кутии цигари /как пък не, бременна да се лишавам от 2те си кутии цигари дет ги шмъркам за 2 часа  Crazy Mr. Green
И въобще  ooooh! Наложи се два пъти да питам, преди да събера тази скъпоценна информация, а той нито обяснява като хората, нито им е изложена добре стоката и на всяка да има цена  Naughty Така, че и 30лв да беше нямаше да си купя  Crossing Arms
Била съм продавачка няколко години, след това все с клиенти съм работила, но винаги съм се старала да съм любезна и внимателна и много хора идваха при мен именно заради това  bowuu Като не го могат да не го правят  Tired
В крайна сметка купих една пижамка на бебчо /и на щанда с дрешките моми4ето не ми се зарадва много/ , просто да не съм капо, че ходих в жегата и на отиване и на връщане  Tired

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 16:47 от adina

# 98
  • Варна
Здравейте и от мен  Simple Smile

Благодаря ви за успокоителните думи, днес вече се чувствам по-добре, все пак нищо не мога да направя, за да увелича количеството на водите, поне да не травмирам бебчо излишно. Докторите казаха, че ще устискаме до девети месец, пък тогава ще му мислим.
Абе момичета, какво сте се разчистили  Shocked Тази мания обикновено обхваща жените преди раждане, рано ви е още  Naughty. Че ви се чудя и как чистите.. , аз като пусна една прахосмукачка и после реанимирам 2 часа, кръста ме скъсва от болки. Най-отговорно съм заявила на мъжо, че това вече е негово задължение, ама той си го знае от предната бременност де  Mr. Green.
Госпойце Димитрова, колко струва таз красива нощничка и от къде си я купи? Аз ходих в един магазин на Шипка, ама 24 лв. за нощница за 5 дни не давам  Naughty. Чудя се дали с къс ръкав през октомври няма да е студено и май ще търся направо с дълъг ръкав. Аз смятам да имам 3 нощници, че първите дни голямо цапане пада и мъжа ми да не хвърчи да пере ...
Ина, това чувалче и аз си го харесах, според мен определено ще е много полезно за зимните бебоци, само че не можах да преценя какъв размер да поръчам и не поръчах...
Cappuchino, и ти ли с лоши новини от прегледа  Confused, явно вчера варненските ехографи са били настроени на лоша вълна  Wink. А как ти е плацентата, защото от нея си зависи храненето на бебчето. Ако трябва отиди и при друг лекар за твое успокоение. Иначе и аз знам, че +/- 2 седмици са в рамките на нормалното, зависи и кога е било зачеването все пак.
Adina, ако може да си поизпразниш кутията за ЛС  Mr. Green.
Мими,, аз работя в банка, дано да мога да ти помогна  Hug.
Аз в понеделник и вторник съм за последно на работа, затова няма как да изпия с вас по едно кафе в понеделник, но след сряда бих се включила с удоволствие  Simple Smile

Ох, нападна ме работата, довечера ще продължа да ви чета и да пиша.

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 16:54 от helenka

# 99
  • Варна
Ми че огромна си ма Северинко Mr. Green,ко са сърдиш на хората Grinning. Корема ти де, не ти. Ама айде на тебе ти е простено щото си в 34та седмица вече. Hug Wink Я ми кажи колко ти е обиколката на корема, че искам да го сравня с мойта шкемба.

# 100
Ми че огромна си ма Северинко Mr. Green,ко са сърдиш на хората Grinning. Корема ти де, не ти. Ама айде на тебе ти е простено щото си в 34та седмица вече. Hug Wink Я ми кажи колко ти е обиколката на корема, че искам да го сравня с мойта шкемба.

Laughing Laughing Laughing В изправено положение е 105 см.  Mr. Green Я, кажи и ти колко си, са.
Май верно не съм осъзнавала до сега, че никак не ми е малък корема  Flutter

# 101
  • Варна

Laughing Laughing Laughing В изправено положение е 105 см.  Mr. Green Я, кажи и ти колко си, са.
Май верно не съм осъзнавала до сега, че никак не ми е малък корема  Flutter

Ей сега се измерих и аз в изправено положение - 116 см.
Дет викат някой мои комшийки, може да имам някой близнак вътре дето не го виждат на ехографа. hahaha Никой не ми вярва че съм в 7ми месец още.

# 102
 Laughing Ааа, и мен вече ме пита една продавачка дали не са близнаци.

# 103
  • София
adina-Преди два месеца моя приятелка я пратих и тя си купи ваничката за15лв, а стойката за 18лв. Подразних се, че не ми повярвахте и се обадих по телефона. Имат ги в наличност.

така, връщам се от Штъркел на Стамболийски.явно са качили цените.най-евтината ваничка е 17лв, а най -евтината стойка 19лв, което прави 36 лв.другите стойки са 28лв и 44лв. ваничката от 17лв не е анатомична, ако искате подложка за вана там има по 9лв най-евтино и нагоре.Някакъв мъж беше там, силно казано обслужваше мисля 4е стоеше вътре за да не открадна нещо/не сте ли виждали бременна жена в 8мия месец да тича с вана и стойка под мишница  Crazy Wink Та тоя човек да не го питаш нещо, нямаше цени на стойките освен тази от 28 и се позаинтересувах;държеше се нервно и нелюбезно при положение 4е не съм от най-досадните и трудни клиенти.Каза ми да си взема по-скъпото, че разликата била 2 кутии цигари /как пък не, бременна да се лишавам от 2те си кутии цигари дет ги шмъркам за 2 часа  Crazy Mr. Green
И въобще  ooooh! Наложи се два пъти да питам, преди да събера тази скъпоценна информация, а той нито обяснява като хората, нито им е изложена добре стоката и на всяка да има цена  Naughty Така, че и 30лв да беше нямаше да си купя  Crossing Arms
Била съм продавачка няколко години, след това все с клиенти съм работила, но винаги съм се старала да съм любезна и внимателна и много хора идваха при мен именно заради това  bowuu Като не го могат да не го правят  Tired
В крайна сметка купих една пижамка на бебчо /и на щанда с дрешките моми4ето не ми се зарадва много/ , просто да не съм капо, че ходих в жегата и на отиване и на връщане  Tired

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 104
  • Варна
Laughing Ааа, и мен вече ме пита една продавачка дали не са близнаци.

Хахахаха, аз преди малко отидох на първа страница да видя да не би да чакаш близнаци, а аз досега да не съм разбрала.  Joy И като погледнах че имаш две лентички и се обърках съвсем. Joy

Общи условия

Активация на акаунт