Отговори
# 60
  • Варна
Капучино, а за плацентата каза ли ти нещо Балев? Тя добре ли е? Аз тези дни писах за протеините на Биогейм. Пият се от бременни жени,когато бебенцата изостават за седмицата си. Няма да ти навреди да пробваш. Peace

# 61
Момичета, имам нужда от помощ. Някоя от вас да работи в банка?

# 62
За плацента като че ли нищо не каза или поне не помня, защото се ошашавих за изоставането. Макар че човекът каза, че не е опасно и фатално, но терминът ми от 15 октомври по последен цикъл сега минава някъде за към края на октомври, което ми се струва много. Ще почета малко за Биогейм и ще се снабдя от аптеката. Благодаря ти.

МимиСофия, настоящия татко работи в банка, така че ако трябва нещо да го питам - пиши.

# 63
ВАНИЧКАТА НАИСТИНА СУЩЕСТВУВА! И НАИСТИНА ЦЕНАТА Е ЗА ДВЕТЕ ЗАЕДНО!
Ползвам я вече 8м и съм много доволна.
Дори в момента я има в наличност.
Който не вярва нека се обади, а който вярва нека го посети. В магазина има много евтини и качествени неща, матрачета например.

София бул. Стамболийски 188, тел.: (02) 9 207 269, 9 203 040
Работно време
От понеделник до петък от 9.30-18.30ч.
Събота от 10.00-18.00 ч.
Неделя от 10.00-16.00 ч.
contact@shtarkel.com
plamen_petrov@shtarkel.com

# 64
ВАНИЧКАТА НАИСТИНА СУЩЕСТВУВА! И НАИСТИНА ЦЕНАТА Е ЗА ДВЕТЕ ЗАЕДНО!
Ползвам я вече 8м и съм много доволна.
Дори в момента я има в наличност.
Който не вярва нека се обади, а който вярва нека го посети. В магазина има много евтини и качествени неща, матрачета например.

София бул. Стамболийски 188, тел.: (02) 9 207 269, 9 203 040
Работно време
От понеделник до петък от 9.30-18.30ч.
Събота от 10.00-18.00 ч.
Неделя от 10.00-16.00 ч.
contact@shtarkel.com
plamen_petrov@shtarkel.com

ще взема да отида, и без това ми е почти в квартала.после ще докладвам  bowuu

# 65
Ей, аман значи от съдийски тесли тая олимпиада  ooooh! Дьо Кубертен и му станало лошо, ако види как олимпийския принцип се опорочава от некадърни съдии  Crossing Arms
Мими аз по принцип, но сега съм болничен. Все пак, ако мога да помогна пиши  Peace

# 66
adina-Преди два месеца моя приятелка я пратих и тя си купи ваничката за15лв, а стойката за 18лв. Подразних се, че не ми повярвахте и се обадих по телефона. Имат ги в наличност.

# 67
  • Варна
Капучино, и на мен Балев ми каза,че изоставаме 4дни от термин, след като първоначално вървяхме с повече от седмица напред, обаче -нищо притеснително, водите и плацентата ми били в норма,даже плацентата ми била много голяма-по цялата предна и задна стена и бебето се хранело добре.
 Той съди по размерите на главичката, бедрото и стомахчето-вземи  си табличката от папката и влез на първа страница,където има един линк от Пуки-Много подробни размери на бебето в трети триместър-въведи си гест.седмица и ден и си сравни твоите цифри с тези,които дават като вариращи или средни стойности
Аз така се успокоих,че все пак наистина нищо ни няма, пък и свекито каза,че таткото на грахончо също се е родил с малка главичка

В понеделник ще ходя до Военна болница да си правя изследванията-рано сутринта,искаш ли да пием после едно ранно кафе-докато е още хладно, тъкмо и малко да се разведрим  Wink

s.s.s имаш ли информация дали тази ваничка със стойка я има и във варненския Штъркел?

# 68
Simple Smile И аз моите изследвания ги правих във Военна болница, че ми е наблизо. Кафе в понеделник сутрин звучи повече от прекрасно. А и съм ти по пътя. Simple Smile Други варненки дали ще имат желание да се включат?

# 69
Момичета, които сте ходили при д-р Балев бихте ли ми казали каква е цената на преглед при него, че Давидков ми идва скъпичък? Моята докторка ми беше казала, че бебчо изостава с две седмици, но на следващия преглед бяхме точно с размерите за термина, но да не беше така, тя каза че две седмици са съвсем допустими като разлика.
А къде се намира магазина на Штъркел във Варна някой знае ли?
Адина, с така разсъждаващи хора никога няма да се оправим! Лошото е, че са много и на всякъде! Важното е ние да не се опорочим покрай тях, че някой път не се издържа и ти се ще като тях да постъпиш! #2gunfire

# 70
А за срещата, само кажете къде Wink!

# 71
Варна ул. Бр. Миладинови 20, тел.: (052) 600 873
Работно време
От понеделник до петък от 10.00-18.30ч.
Събота от 10.00-18.00 ч.
Неделя от 10.00-16.00 ч.

# 72
Варна ул. Бр. Миладинови 20, тел.: (052) 600 873
Работно време
От понеделник до петък от 10.00-18.30ч.
Събота от 10.00-18.00 ч.
Неделя от 10.00-16.00 ч.

bouquet

# 73
shikimiki, сега за вторичния преглед при Балев платих 45 лв, но не помня първия път колко беше, съжалявам. Иначе кафето май ще е в кв. "Левски" така като гледам, но Тони да каже място и час. Simple Smile

# 74
В магазина има много повече неща от колкото са показани тук-www.shtarkel.com

Общи условия

Активация на акаунт