Споделете 76

• 32 768
  • 989
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, труженички, безделнички и обикновенни параноички. Здравей и ти, избираща Балу!
Питате се кво става в Клюто напоследък? Четете темите и не зацепвате нищо? Рефрешвате в Споделете, за да ви разясня за кво иде реч? Чудите се от къде знам всичко това? Но все пак това донякъде ви успокоява? И знаете, че ще го споделя с вас? Браво, точно така!

? към младите шофьорки. Забавно-развлекателна тема. Да се чете от всички, преди да седнат на волана и да не им пука после, че по радиото съобщават за един луд, каращ в насрещното по магистрала, а на глас да крещят – Не е един, бееееее, хиляди са! После да споделят в темата, но да е шеговито.

Рикуест, питанка, молба или Нас ни мързи да търсим, Скорпиончето – не. Да ни е жива и здрава, че тоя Гугъл е ебаси тъпото копеле.

Обичате ли книгите на Паулу Куелю? Можеше да има анкета с два отговора: Да, аз съм манекенка и Не, аз съм интелектуалка. Всъщност Паулу си събира снимки и мейли на фенки с евентуална цел да им даде автограф. Лично. В хотела. Със Сели завиждаме зловещо.

Антипетъчна. Понякога завиждам на жените, защо никога няма някоя, която да си разтваря шлифера в парка срещу мен?!

Грижа за градинките (петъчна). Анкета с множество отговори и множествена склероза. Напъните водят до изпускане, резултатът е виден.

GSM и радиовълни. Радиовълнения на потребителка. Весели и забавни случки с мобилни телефони, гаджета и разни номерца. Не, не е инфантилно, никак даже.

Кое е най-странното име, което сме били чували? Странник, разбира се...И защо са тия 15 страници...

Форумски липси. Всеки отишъл на море бърза да прочете името си там после. И да се изфука къде и кво. Защо не е в Път и Почивка, не знам.

Билети за Мадона в Будва. Моля мод, да премести темата в по-горната коментирана.

Представяне и оценяване на гимнастичките ни в Пекин. Със Сели следим отблизо тази тема. Както и плажния волейбол.

Бездомни кучета. Не, сегашният кмет не е обещавал нищо, не. Т.е. обеща, но не точно сега, а и после щяло да има много котки, а ако избием и тях – мишки и...Не е за разправяне. А и Кметът си има по-важни неща за вършене, алоооу.

Да надскочиш себе си. Ева продължава да има страх от шофиране, подкрепете я.

Дубай-инвест? Тема с цел свалка със Сели, но така, по-отдалеч.

Толкова от мен, къде са ми емотиконите, не ви чуваааам, айди Варнаааа, ръцети гориии!

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 23:58 от тони сопрано

# 106
Бързам да споделя, че току-що научих какво
значи думата "джуберки". Не е баданарка, не.

# 107
  • тъгата в мен

...Сервизните помещения в бъдещия Биг брадър ще са със спениш теракота внесена от нашата фирма. bowuu Само дето някой ще трябва да ме върже и преди това да ме набие, за да седна да го гледам.
От всякъде е видно,че съм идеалния зрител на "Б.Б"
Балу, намигвам ти пред всички
п.п.
айде и аз в кюпа на "Знаещите"...Наздраве на Тати,който маа джумерки с лук..(или бъркам?!?)

# 108
джумерка, Лис.  Laughing

# 109
Защо толкова много жени се обличат като труженички от околовръстното?
Защото са яки мацки, лелки, ама запазени и т.н. Ти завиждаш ли, какво? Mr. Green
Или казано с други думи- не са дами.

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 23:49 от Дренка

# 110
Защо толкова много жени се обличат като труженички от околовръстното?
Защото им идва отвътре и всъщност са труженички от съответното място по душа.
Стилът не се създава, а се пердава по наследство.

# 111
Дренка, аз не съм яка мацка. Само 52 кила съм към днешна дата.  Обаче завиждам за едно- така и не се научих да гоня сина си на 12сантиметрови токчета. Смятай какви глезени имат! Mr. Green

# 112
Робърт Редфорд нещо не ме възбужда особено,
но Мерил Стрийп намирам за страхотна и май не
съм гледала лош филм с нея. Както и с Ал Пачино.

ПП. Благодарение на Сопрано ме разбрахте, нали.
Абе, и него го намирам за страхотен, но пак друга тема.

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 00:48 от Liska

# 113
Плажната "фиеста" върви с пълна сила и децибели като за стрийт парад. Обадих се в полицията. Отсреща ми се оправдават: "Дано да не е от плажната алея, госпожо, ние там не им раздаваме лицензите, общината го прави. Ми така е като гласувате за тъп кмет. И освен това ще пратя две момчета, но ви е си купете тапи за уши". Mr. Green
Мдаааа.
Да хвана гората, но детето от първи тръгва на градина. /това си е цис бисир Mr. Green/.

Алоооу, Тончо, лекинко се поизтъркваш, но все пак те чета. Не пропускам. Simple Smile

Лис, как успя да си затриеш втората публикация? Странна работа.

Потече ми кръв от носа. За втори път днес.

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 00:55 от Мишона

# 114
Споделих ви  за ехсбиционистите,  а ето тук  воайорствам при вас  Wink
Не, че нямам съвсем нищо за споделяне , просто мислите и вълненията ви отприщват много и мои такива и ако седна да пиша един цял Куельо трябва да стана  Grinning
Голяма динамика при вас , с две думи.
Друго си е да пишеш по тема : въпросче - отговор . Простичко.
Ако пък ти е криво нещо, винаги можеш да захапеш някой, чието мнение не ти изнася  Mr. Green
Аз все още пуша и не съм започнала диета. Това за мен.
Във всеки случай новата обзорна рубрика на Сопрано е хит !  Peace Grinning

# 115
Е, добре, щом и Виес е видяла, значи съм виртуоз.
Толкова съм щастлива и горда от признанието ви.

# 116
Лис, поправи ме ако греша, но преди малко публикува две публикации /№122 и 123/ една след друга и после ги сля.

Да поясня. За издрънчаването.
Дори и за миг да предположим, че нещо е убягнало от погледа ми, което е малко вероятно, и не съм видял втория пост на Лиса, абсолютно невероятно е тя, самата тя, да си слее постовете. Освестете се.
Да се хванем на бас и да попитаме Татти, а? Иксате да губите, мазохости? Не вярвам.

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 02:20 от тони сопрано

# 117
SWOT правих в уинверситета, GAP в работата.
Намразих всякакви анализи обаче, в т.ч. тези на живота си, да, още го мразя. Онези кървави думички на Лизбет чудесно ми импонират, а като спрат да ми кънтят си разджурквам топките в гърлото ( тук копирам, да е ясно за заинтересованите).

# 118
  • тъгата в мен
Ах,как не ги разбирам тия думички,дето сте ги написали на лат. с главни букви!И ми е едно лекинко...Единствената мисъл,която ме приземява е ,че майсторите още ги няма ,а все пак отива 9..

# 119
И аз видях на Лиса двата поста вчера Peace
Нека Татти се изкаже тогава.

Общи условия

Активация на акаунт