Питате се кво става в Клюто напоследък? Четете темите и не зацепвате нищо? Рефрешвате в Споделете, за да ви разясня за кво иде реч? Чудите се от къде знам всичко това? Но все пак това донякъде ви успокоява? И знаете, че ще го споделя с вас? Браво, точно така!
? към младите шофьорки. Забавно-развлекателна тема. Да се чете от всички, преди да седнат на волана и да не им пука после, че по радиото съобщават за един луд, каращ в насрещното по магистрала, а на глас да крещят – Не е един, бееееее, хиляди са! После да споделят в темата, но да е шеговито.
Рикуест, питанка, молба или Нас ни мързи да търсим, Скорпиончето – не. Да ни е жива и здрава, че тоя Гугъл е ебаси тъпото копеле.
Обичате ли книгите на Паулу Куелю? Можеше да има анкета с два отговора: Да, аз съм манекенка и Не, аз съм интелектуалка. Всъщност Паулу си събира снимки и мейли на фенки с евентуална цел да им даде автограф. Лично. В хотела. Със Сели завиждаме зловещо.
Антипетъчна. Понякога завиждам на жените, защо никога няма някоя, която да си разтваря шлифера в парка срещу мен?!
Грижа за градинките (петъчна). Анкета с множество отговори и множествена склероза. Напъните водят до изпускане, резултатът е виден.
GSM и радиовълни. Радиовълнения на потребителка. Весели и забавни случки с мобилни телефони, гаджета и разни номерца. Не, не е инфантилно, никак даже.
Кое е най-странното име, което сме били чували? Странник, разбира се...И защо са тия 15 страници...
Форумски липси. Всеки отишъл на море бърза да прочете името си там после. И да се изфука къде и кво. Защо не е в Път и Почивка, не знам.
Билети за Мадона в Будва. Моля мод, да премести темата в по-горната коментирана.
Представяне и оценяване на гимнастичките ни в Пекин. Със Сели следим отблизо тази тема. Както и плажния волейбол.
Бездомни кучета. Не, сегашният кмет не е обещавал нищо, не. Т.е. обеща, но не точно сега, а и после щяло да има много котки, а ако избием и тях – мишки и...Не е за разправяне. А и Кметът си има по-важни неща за вършене, алоооу.
Да надскочиш себе си. Ева продължава да има страх от шофиране, подкрепете я.
Дубай-инвест? Тема с цел свалка със Сели, но така, по-отдалеч.
Толкова от мен, къде са ми емотиконите, не ви чуваааам, айди Варнаааа, ръцети гориии!
Само дето някой ще трябва да ме върже и преди това да ме набие, за да седна да го гледам.