Споделете 76

• 32 796
  • 989
  •   1
Отговори
# 795
Моята дъщеря пък има алергия към четене на книги от летния списък.
Започва да й се допива вода през 5 мин, корема я заболява, после главата, получава позиви за повръщане... и накрая ако се напъне достатъчно го постига.

# 796
Добро ъъъ.. утро! (много се извинявам на ранобудниците)

Ама много освежаващо ми действа да ви чета писанията от снощи!  Grinning
Почти ми дойде музата за работа. И да не ми дойде, пак нямам много избор. Ще си работя без муза.

# 797
Позиви за повръщане имах от лекциите по Стара френска литература.
Новата не ми влияе толкова зле Laughing, макар че пак се чудя как могат да ги мислят тия неща критиците, как си ги изсмукват от пръстите просто... #Crazy

# 798
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
колкото повече, толкова повече- това е

# 799
Споделям, че съм решила, като се върна в София, да се запиша на френски!
Знам вече 2-3 думи. Едната е "пепелник".  Grinning

# 800
Запиши се, Мери Лу, с някои хора като
не може да се разбереш на български...

# 801
Лиси, не дърпай котето за опашката. Ай мир до края на темата. Simple Smile

# 802
  • UK
Аз пък ще уча немски. Отлагам го от години и сега мисля да се възползвам от миналата година на активно слушане и тук там разбиране, та да го науча най после. Поне долу горе. И отчитам като голям минус че не научих руския, а го учих четири години (какво да направя, бях заета да се заяждам с учителя Simple Smile )...

# 803
Лиси, не дърпай котето за опашката. Ай мир до края на темата. Simple Smile

Ma petite Michone, arrête tes bétises!  Joy Joy Joy

# 804
  • Варна
О ля ля, ударили сте го на френски!
Добре завърнала се, Анджи!

Сънувах, че един от вас чете Джак Даниелс.  Mr. Green Признайте си бързо, кой беше.

# 805
  • София
Споделям, че нещо гори на Симеон, около Мария Луиза. ако има някой по-близо може да досподели какво точно.

# 806
не че съм близо, ма то си пише: http://www.focus-news.net/

# 807

Има ли във форума психолог?  - Да, има - Блонди. Пфу, новаци, ей.

Нееее, не е Блонди. xenia e! Или пък тя беше психопат newsm78
Глупости! Ксения е проф. Д-р, к.и.н. старши научен сътрудник 1ва степен, член на СД......
......и много други, за които е номинирана за Нобелова награда за цялостен принос към икономиката и устойчивото развитие на региона!

Респект!
Това само потвърждава твърдението ми, че е психопат.

Ще готвя... Това е страшно! Не ми се прави, но... обещах. Confused Мразя да готвя.
Споделих.

# 808
  • София
Благодаря, ама почти нищо не пише всъщност.
Както и да е, поне се събудих. Тъкмо заспивах, връщайки се от обяд към офиса и мислех да ви споделя, че от известно време целодневно ми се спи и гледам дим, ама много дим.  Rolling Eyes На колата , ама докато се натутакме по уличките и Симеон го затвори полицията /а като минахме първоначално си беше отворен/ и се отказахме от репортерския замисъл. И фотоапарат бяхме взели даже. Пожарникарската кола беше точно пред нас. Мнооого са бързи, няма що. Ние случайно видяхме , ходихме до офиса, взехме апарата, затворихме офиса и пак за 1 бройка да сме преди тях.  ooooh! Всъщност пожарната е на 500 метра от офиса по булевард, та не ги е забавило местонахождението.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 15:04 от Klemy

# 809
Споделям последен ден от отпуската си и тъгата по отминаващото лято Sad. Не ми се тръгваше от морето, хич, хич, хич ...
Споделям, че направих много снимки в поза като тази на аватара и сега имам мускулна треска. Трябва да се раздвиждам вече, че ще имам нужда от бастун още преди да съм направила 30.

Споделям, че изневерих на мохитото и новата ми любов е май тай.
Споделям багаж за разопаковане, пускане на пералня и простиране.
Как ми се иска да продължа да си се мотая тъй безцелно ...

Вчера гореше гората край Ихтиман, дано е бил малък пожар.

Общи условия

Активация на акаунт