Споделете 76

• 32 808
  • 989
  •   1
Отговори
# 120
Заради  двата поста, които аз не съм видяла, не можах да си легна снощи. Ясно е, че не е Лиска, де!
Споделям, че попаднах на профила на мъж на съфорумка. Изненадах се, доста Simple Smile

# 121
Споделям смешно ЛС и завършен и първи собственоръчен SWOT анализ  Grinning bowuu

# 122
Дренчице, поправчицата е на Лисето.Виж й постингчето. Wink

# 123
Напоследък влизам от интернет зала и ви чета като гост, защото ме мързи да се логвам. Но сега не издържах и влизам специално, за да изразя възхитата си от сопрано. Сопранче, не си падам по емотикони, но ръцети ми са гориии!!!

Мишон, не се е изтъркал. Знаеш много добре, че ще слезе от сцената, когато е на върха на славата си и няма да пусне нито един изтъркан сбит преразказ.

# 124
Калина, идвай си в Руси вече!  Crossing Arms

# 125
Споделям, че ще се ходим да се пържим на море.

# 126
Мадам Имелда видно е изтрезняла след вчерашното тържество. Поздравява ви и агитира в полза на овчето  кисело мляко.  Simple Smile

# 127
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Споделям, че за първи път изобщо не ми се ходи на море... това е все едно нещо в сърцето ми се е превключило.
Споделям, че много дълго хем ми се споделяше, хем знаех, че ако тръгна да го правя, ще излезе едно голямо нищо.
Дърпам се нагоре за собствената си коса, та чак скалпа ме боли.
Може да успея и тоя път.

# 128
Дес, радвам се, че прописа! Много хубава песен, любима моя, а уж не съм романтична, може би съм била някога....

# 129
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Дренкс, мерсаж  Hug
Установих, че въпреки, че трудно  ще се преместя където и да било на друго място, София не е моя град. Имам чувството, че е била, но атмосферата, която ме е карала да се чувствам добре, разхождайки се по улиците примерно, е изфирясала нанякъде. Чувствам се като притисната от лъскавини и хора.
Странното е, че в един много, много по-голям и бетонен град, се чувствах по-свободна и усмихната.
Споделям, че не мота да понасям боклуците, които се валят навсякъде.
Защо така се получава? Не вярвам, че всеки, който с такава лекота си изхвърля фаса и опаковката, живее в такава мизерия вкъщи примерно.
Как може да се оправи това нещо, полицаи с палки ли трябва да ни бият през ръцете? Може да звучи мрънкащо, но всъщност съм избесняла по този повод, и вчера щях да сритам една фръцла, перфектно натруфена и финно стъпваща, която си изхвърли фаса пред мен. Имам чувството, че ако около нас е по-чисто, ще ни е по-светло и спокойно на душите.

# 130
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Така се прецаках ... вчера си бях уредила клуб с танци- манци, днес едно страхотно пътуване и вчера късно вечерта, след като ми стана адски тъпо, отложих всичко , тръгнах си и ... сега се чувствам като идиот .. а най- кофтито, че изпуснах едно много важно за мен нещо  ooooh!  Close  Sunglasses

# 131
Имам чувството, че ако около нас е по-чисто, ще ни е по-светло и спокойно на душите.

Споделям, че и аз имам същото чувство.

# 132
  • Варна
Здравейте банда Hug!
Преди час се завърнахме от почивката  Grinning. Устисках шест дни без нет и снощи вече попрегледах на гсм-то какво се случва.
Споделям, че се върнахме с красиво коте на видима възраст около шест месеца, което е влюбено в Мишо и Мишо е влюбен в него Sunglasses. Как ще влюбим баща му като се прибере след месец е друга работа, но се надявам ellyst да сподели практични съвети, когато има време Praynig.
Маца, през целият път в колата спа на детето в ръцете или гледа през прозореца съвсем смело, а вкъщи се уплаши и се завря между две канапета и не ще да види нито новия си кош за спане, нито купичките, нито тоалетната. Сигурно ще и мине, отивам да чета в нет-а защо така прави Rolling Eyes.
По- късно ще споделя и снимки.

# 133
Споделям първи ден от отпуската и голямо чистене. В момента се опитвам да визуализирам стирката на елист и да си повдигна дупето от стола, за да довърша, но май мързелът ще довърши мен.
Всъщност иска ми се да мога да споделя една вила в планината, където да чета книжки и да гледам филми. Сама. Следователно няма да я споделям Simple Smile

Няма да споделям за чистота, защото въпреки опитите на шепа съседи да поддържат пространството зад блока, което дълго време след 89 беше една прашна кафява поляна без никаква растителност, друга група непрекъснато се опитват да омаловажат труда им.
Сега накъдето и да обърнеш поглед е зелено, има много нови засадени дървета. Има и много деца, чийто родители не им правят забележка, че газят в цветята, че чупят клони, поради факта, че земята е общинска ...  #Crazy Няма да споделям още, защото се ядосвам.

Споделям, че един потребител непрекъснато се опитва да направялва тона в темата, другите се втурват да го оборват, а според мен е най-добре да се отминава с мълчание. Не е мъж да кажа само.

# 134
  • Варна
Стига де!
Всички ли сте си забранили личните??????

Общи условия

Активация на акаунт