Споделете 76

• 32 810
  • 989
  •   1
Отговори
# 135
Защо фактът, че няколко форумски потребители са по- близки и комуникират на извън форумско ниво, дразни толкова много някои потребители?
Мишон, само модератор и администратор могат да сливат постове. Лиса не е нито едно от двете.

# 136
 Добре е, когато човек вижда, че се излага, да спре до едно ниво поне....Айде, споделих и аз!
Мишоне, най- добре е май, да пуснеш тема  в правилата и да питаш там.

# 137
Аз ще се намъкна тук, за да споделя, че направих страхотен 1ви рожден ден на малката принцеса и много се изкефих. )))
То като гледам тук отбрани хора споделят, ама пука ми та ми дреме. )

# 138
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Вместо да оправям багаж, спах  Mr. Green
Спейки, се чувствах виновна, че за пореден път не съм оправила багажа навреме.
Имам отправена молба от Милото, този път багажа да е по-малко...
За какво са ни трябвали повече от два-три чифта дрехи.
Така е, ама как да се преборя със стил, поддържан вече около 30 години.
ЗО ли казах? Лелееее, като се сетя, че имам смислени спомени, с възраст над 25 години, ми става тъй смешно, че чак ми се реве  Mr. Green
Споделям, че имаме едно много чувствително и сладко дете (разбира се, не само то е такова, ама то си ми е дома), което стана онзи ден на  четири години.
Гледам да наваксвам с мачкането, щипането, целуването и гушкането, щото знам, че скоро ще почне да ми ръмжи, притеснено от и засрамено от "глупавите" майчини ласки.
Айде отивам да сложа два чифта гащи в големия сак.
Голям е, щото може да се сетя да сложа и нещо друго нужно, все пак.

ПП Жоз, кво каза за жегите?
Да не вземе да стане сега студено, когато мое величество отива на море?

# 139
Е ако си е негово как ще напусне? Трябва да затвори дюкяна.

# 140
Споделям, че не съм сливала никакви постове нощес,
единственото, което сливах, беше джин с фанта лимон.
Споделям, че мислех да приключа с въпросните глупости,
но това наистина е последното ми мнение по шизоидната
тема за сливанията. Не съм модератор, не съм магьосник,
не бива и да допускаш, че има чак такива пропуквания в
системата на бг-мамма, та един потребител без функции
на мод или админ да може да фузионира каквото и да било.
С изключение на джина и тоника (или фантата в случая).
Наистина приключвам по темата. Вече не ми е и смешно.
Край. Моля те, отрай се и ти най-сетне, няма смисъл просто.

# 141
  • Майничка
Споделям, че с голямата щерка се хилим като пачи на "Лудите на стадиона", култов филм от детските ми години.
Алгоритъмът е следният: неистов смях, бебешки рев, пауза (приспиване на опърничавата), продължение, неистов смях, бебешки рев,....
За няма и 3 часа го доглеждаме. Joy

# 142
Споделям гигантско излежаване днес. ooooh! Чак не мога да повярвам че мога да се търкалям цял ден. Събудих се в 11 часа и се помотах до към 13 и хайде пак сън. Станах в 15 и да видя тук това-онова, пък ще трябва на работа да ходя да си почина малко Mr. Green

# 143
  • Sf
Отивах до най-близкия 2be да си платя телефона и се  разходих после надолу по Раковска. Влязох в едно хранително магазинче да си взема сладолед и попаднах на актрисата Мария Русалиева. Обърнах се веднага и се усмихнах толкова щастливо, все едно съм видяла майка си в София  Mr. Green А тя като подскочи и като се зарадва, Мария Русалиева, де, и като започна да ми говори и да ми се радва... Пита ме какъв човек съм в живота...

"Усмихна" ми деня... Да е жива и здрава!!!

Споделям го, защото преди това бях в една заложна къща, търся си хубава уредба и попаднах на възможно най-дребния човечец с необран врат и с изявено самочувствие и коремче, както и с огромен Напоелоновски комплекс, който ми вгорчи настроението...

Що така ми влияят хората... Може ли да срещаме и да бъдем само с усмихнати и добри хора? Май много искам и се вдетинявам...

Отивам да порева и попуша  Mr. Green

# 144
Споделям, че с голямата щерка се хилим като пачи на "Лудите на стадиона", култов филм от детските ми години.
Алгоритъмът е следният: неистов смях, бебешки рев, пауза (приспиване на опърничавата), продължение, неистов смях, бебешки рев,....
За няма и 3 часа го доглеждаме. Joy
Леле, култов филм беше, откъде ли да го намеря да го изтегля?
Наспах се фантастично, събудих се с мисълта за....шипков мармалад на филийка. Задоволих я, пустата му мисъл.......... Embarassed
Кроасания, ако си очаквала да срещнеш позитивно отношение и настроение в заложна къща.......просто си очаквала твърде много. Избягвам подобни места не само, защото няма какво да търся там, а и защото дори от разстояние съм усещала негативна енергия.

# 145
Днес изгледах художествената гимнастика на разсъмване. Струва ми се, че съчетанията на Симона Пейчева не отстъпват на тези на рускинКите и производните им. Не мога да ги дишам вторите  Tired .

С какво ли не се преборих и се преборвам. Е с цигарите не мога. Тъпо.

# 146
Ерика ли ми търна постинга, няма значение. Вълчицата ме кани на бира,
подлага ме на изпитания. Да гледам как пушат. Гаднярка. За сметка на това, черпи, не е стисната.
Не ме дразни толкова димът от цигари, колкото миризмата на изгорял фосфор при запалване с кибрит. Странно е.

# 147
  • Sofia
Мили ми, драги "псевдо споделящи", словесният ви ексхибиционизъм ми идва в повечко.
Честототата на публикациите ми в тази тематична поредица е показателна за някои неща.
Слънцето пече змейски за всички и това че пръстите ви са по-ниско от главата, не е повод да ги ползвате по-интензивно от съдържанието между ушите. За местата в които вали вече четвърти ден имам други обяснения, но тях ще ги персонализирам.
В един момент ще престане да ми се вижда добра идея да почиствам непрестанно.
Личните съобщения са добро разрешение за интимните стремления, независимо от доброжелателността на последните. Една чудесна идея е, да си припомните за какво служат форумите (и в частност, конкретно този).
Публикации не се сливат. Могат да се редактират и/или трият от автора при известни условия до определено време след публикуването им. Това, разбира се го пише където трябва, но вие сте над тези неща. Отговорността да пишеш глупости е лична, да хитрееш също.
Пийте течности, ползвайте душа по предназначение. Полезно е и за вас и за околните!

# 148

Татти не само е прав. Татти винаги е прав. В началото и аз като някои хора тук се заблуждавах, че и той, като обикновен човек, може понякога да бърка, но сега вече съм убеден че Татти никога не бърка в преценката си. Така че може да се каже че вече му вярвам на 100 %, най-вече заради това, че което е казал винаги е ставало точно така както го е казал. Никога не е излъгал за нещо или в преценката си за нещо. И ако обещае нещо винаги го прави...

Не се подмазвам. Просто споделям впечетления...

# 149
  • UK
Прибирам се ей сега от минисрещата. Чувствам се прекрасно, сама вкъщи, с една бутилка кола до компютъра, любимата музика, отново 175, но новите ми обувки са супер. Трябва да се замисля да си отивам в София по някое време. Тея дни. Споделям и шоколад Милка с диня. Не го бях виждала досега, та си взех да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт