Споделете 76

• 32 814
  • 989
  •   1
Отговори
# 150
  Споделям, че докато сте си изтървавали нервите бях на Витоша и много хубаво походих, но и не прегрях. Темата е така трита, че някой постове на места звучат много неадекватно...

# 151
  • Sofia
 ... Темата е така трита, че някой постове на места звучат много неадекватно...
Съвсем нарочно при това.
Кратък замис ще ти даде отговор на въпроса "а, защо?".

# 152
Съвсем честно споделям, че ще се радвам Тatti да пише по-честичко тук.. (Само дето и тук вали от 4 дни, та се препознах в поста и не смеех да пиша:crazy:)

Споделям също така, че снощи излязохме на сляпа среща с бегли познати от България, които се оказаха страхотни! Това си е чудо, предвид ограничените ни контакти тук и шанса да попаднеш на Бай Ганьовци по учебник. Та - снощи на пицария и кино, днес - на разходка с кану. Урааа!

Борисе и там другите, спрете се! Писна ми да чета едни  същи истории, а аз съм от търпеливите, представям си какво им е на другите! Някои искаше тема Оплачете се. Не, оплакването е част от споделянето, предлагам тема Захапете се.

# 153
  • София
Споделете днес не е споделете. Усеща се, вижда се, чете се.

Споделям, че не споделих вечерта си, а можех. Споделям малко, алкохолно, ледено съдържание в чашата пред мен.

# 154
 Връщам се да споделя нещо по-неутрално, че гледам и хубавото отношение е тема-табу. Та, ходих на бар в местна кръчма - преживях това, че ми искаха личната карта на входа по сред бял ден. Преживях и факта, че имаше масичка за пушачи (!), макар и скътана до стаята за чистачки и оплетена в паяжини.. но не можах да проумея защо, аджеба, барманът дойде на петата минута и ми взе минералната вода, с която влязох.. А то имало закон, че не може да внесеш нищо прозрачно, можело водка да бъде и да съм давала на непълнолетните.. В 4 следобяд, на открито кафе, след две проверки и ченгета на отсршния тротоар! Мдаа  Laughing

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 23:43 от Ева на сцена

# 155
Споделям, че май вече не схващам правилата на "Споделете".
Едни комплименти се леят едно мило чувство витае... Една искреност блика.
Дали да не помолим МГМ, да сподели отново какво е имала предвид, започвайки "Споделете 1".
Все пак темата е нейна.

# 156
Вместо бан, може да се се въведе програма, която започва да трие произборно избрани мнения на нарочения индивид, на различни интервали. И значи хем можеш да пишеш, хем не знаеш дали няма сътвореното след 5 минути да изчезне. Настъпва пълна деозриентация, недоумение и накрая доброволен отказ.

Мога да предложа 2ма потребители за тестовете, като начало. В името на науката.

А сега да споделя, че като бях днес на барбекю, се раздразних на един индивид, който хем най-селски отчупи с ръце от украсата на тортата, която занесох; хем се скара на децата си- те като направиха така, повтаряйки неговите действия; хем в момента провежда (уж тайна) афера с девойка на половината на неговата възраст и се кани да остави жена си (уж тайно питайки мои познати как да го направи без да й плаща издръжка).

От яд се напих. Споделям.

# 157
  • UK
Споделям мнение на потребителка в един форум, темата е озаглавена ""Изкуствените" хора атакуват!", а аз останах като гръмната.

Преди 30 години успешно е създадено първото бебе в епруветка в света. И съответно е извършено първото инвитро оплождане. Оттогава до днес статистиката мълчи колко точно са децата в света, които са се родили благодарение на напредъка на медицината. Цифрата най-вероятно е поне 7 цифрена.

През тази година много звезди се сдобиха с деца по този начин, което направи въпросът изключително актуален. След като стана ясно че и новородените близнаци на Анджелина Джоли и Брад Пит са заченати инвитро точно както и децата на Дженифър Лопес, широката общественост започна да дискутира въпроса доколко хуманно е това. Защо вече осиновяването остана някъде назад като мода и хората предпочитат да възпроизведат деца носещи техните собствени гени независимо средствата.
Моето мнение е че това е ненормално. Не може ти да си чак такъв егоист че да искаш на всяка цена свои деца, независимо че природата ти е отредила да нямаш или че си с различна сексуална ориентация, което също изключва като резултат появата на деца по естествен начин или пък нещо друго. Не харесвам много от нещата, които църквата изповядва, но поне с мнението на проповядващите по този въпрос съм съгласна. Защо тези хора не се задоволят с това да осиновят някое нещастно сираче, което само и това чака-някой да го прибере в дома си и да го гледа като свое дете. Нима тези хора си мислят че техните гени са най-добрите на света или пък просто си мислят че щом другите имат, трябва и те да са като тях! Това е толкова глупаво! Защо се раждат деца, които при никакви други условия не биха дошли на този свят или са имали някакъв изключително минимален шанс, който е много по-малък дори от този да уцелиш шестица от тотото? Как ли се чувстват тези деца като разберат истината! Че не им е било отредено от Бога или от природата да бъдат на този свят, а са "забъркани" в някаква лаборатория.

Още по-зле е положението с донорите. Самотните жени или хората с хомосексуална ориентация отиват на отреденото за това място и си избират "партньор" с който да създадат бъдещото си поколение от каталог със физическите данни на донорите. Ако след 20 години децата получени от един и същи донор се срещнат, което е много вероятно, при положение че техният единствен родител живее в същия град в който се намира клиниката, от която се е пръкнало детето му и от която и други са получили безценните си отрочета, и без дори да подозират че са брат и сестра имат свои деца? Какви хора ще се родят от такова кръвосмешение!?! На къде отива светът? Не ми се мисли какво ще е след около 50 години с това бързо темпо на развитие на медицината. Добре че повечето няма да сме живи за да видиме! Но на тези след нас не им завиждам. Най-вероятно ще населяват свят подобен на средностатистически филм на ужасите или средно страховит кошмар.

Полезна ли е медицината или повече вредна? Как смятате?

Ето и други примери на звезди имащи своите деца, благодарение на бистрите умове на професорите по медицина: Джулия Робъртс (също разнояйчни близнаци), Азис и най-пресния татко на близнаци инвитро - Рики Мартин.

Дано утре не изнамерят начин как да чифтосат човек с други представители от животинския свят, че аз по принцип много обичам животните и сигурно много ще бъдем родителите на бъдещи нови форми на живот!

# 158
Здравейте споделящи !
Защото много се говори и пише за МОЛ-ове тук във форума се замислих и установих, че незнам за къде са проектите в София за нови такива, къде се строят в момента също .
Срамота !  Sunglasses
Реших да попитам вас, за да не пускам цяла нова тема и да "се излагам така "  Wink

# 159
Ходихме до един магазин за техника. Пред един
от регалите видях някакъв младеж с разкървавен
фасон, ама иначе нищо му нямаше. Служител от
магазина. После на една от касите видяхме дамата-
касиерка, и тя като че я е млатил хидравличен чук.
Рошава, с посинели очи, кървави белези. Наредихме
се на другата каса. На въпроса ми защо касиерката
от първа каса изглежда така шойслих, ми казаха, че
фирмата имала парти тази вечер под мотото "Вампири".
И че и другите служители щели да се тематизират.
Вие имали ли сте фирмени партита под подобно мото, а?
А аз се имах за извратена...

# 160
  • Варна
Длъжна съм да споделя идиот от първа линия Twisted Evil! Тоест аз и че понякога и да си красива, усмихната и пиеща не помага Crazy.
Хайде наздраве!

п.с. той все някога ще съжелява жестоко зная.... Mr. Green

# 161
Магеста, единият строящ се мол е на бул. Ситняково, ще е готов early 2010 според рекламата и ще се казва Сердика.

МГМ, като го постна това и като прочетох, че и Рики мартин е родител на близнаци, и ми стана едно такова .... Confused...някаква мания има напоследък чрез стимулация - към близнаци. Не говоря за жени с проблемно забременяване... дори на мен ми предложиха стимулация просто защото не бях сигурна кога ми е овулацията, без друга причина. Идва ерата на близнаците  Mr. Green от което не знам какво ще излезе, всъщност, имаше някакви пророчества......

# 162
  • София
По повод на репродуктивните алтернативи, да споделя: зависи от камбанарията. Ако не можех да зачена както Господ е отредил, щях да съм ви осъскала вече. Сега... съм склонна да мисля и по така зададената тема. Даже съм мислила. Но... не точно този тип потенциални "израждания" ще ни затрият - според моето скромно мнение, изкуствените храни, ценности и телесни подобрения ще сложат началото на франкенщайн ерата и точка на вида.

# 163
Здравейте и от мен.
Искам да споделя, че днешната среща с Мърморита, Галчето, Какас и моята Ния беше приятна, полезна и много вдъхновяваща.
Пожелавам да ви повали или попече там, където е необходимо.

# 164
  • София
Пожелавам да ви повали или попече там, където е необходимо.

Вали и в Германия, и в САЩ. Кои градинки и дворове визираш?

Общи условия

Активация на акаунт