Споделете 76

• 32 816
  • 989
  •   1
Отговори
# 165
тити, не идваше ли ерата на Водолея, която ще донесе мир, любов и духовно извисение?  Laughing

# 166
тити, не идваше ли ерата на Водолея, която ще донесе мир, любов и духовно извисение?  Laughing

не знам. Тя не настъпи ли наскоро?
Много често се спори кога точно е започнала новата епоха. Смята се, че пълното слънчево затъмнение на 11 август 1999 г. е тази точка. Това затъмнение стана в съзвездието Лъв - антиподът на Водолея, защото отстои точно на 6 месеца разлика от него. Такива затъмнения упражняват изключително мощно въздействие, то ще усили класическите черти на Водолея, за да изпъкнат. Освен това, то се случи по време на нова Луна, с което сигнализира края на даден начин на живот и началото на друг.

Близнаците може и хубави неща да донесат - мир, любов и духовно извисение  Crazy просто ситуацията ми изглежда малко страшничка. Хората си търсят нещо, в което да се надяват - оттам и разните индигови и кристални деца, ера на близнаци, ера на водолеи.
Но ми е стряскащо едно такова.
Ванга е говорила за близнаците. Или някой си го е измислил. В Бургас има страшно много близнаци напоследък.

# 167
В моя род има много естествено създадени близнаци. Аз що не се навивам за второ...  Mr. Green

# 168
  • Варна
Хубу де!
ellist има куче, а аз котка!!!!!
Очевадно е маловажно, ама хич не е..

# 169
Аз имам близнаци. Заченати по естествен път. Какво гласят пророчествата за близнаците и по какъв начин са свързани с настъпването на новата епоха?

# 170
  • Варна
Определно смятам да припадна в цялата история-и на Балу и на котката дето изчезна...
Не съм Хитра, Безумна и Неразумна....

# 171
Тити - мерси , усили ми любопитството  Grinning
Допитах се и до чичко Гугъл ... импулсивността на личността ми не е от любимите ми качества   Blush
Изумих се от някои мащаби .
А ето именно какво намерих :
  Втора вълна МОЛ ове в София 

Софийски акрополис    Thinking

Ще умра - София се променя пред очите ми, не  Naughty - не, това не е свързано с ЕГН то ми  Mr. Green
Гложди ме още едно последно въпросче, пускам тема - няма да мога да заспя иначе ...

# 172
Катюша, не ща да съм причина за припадъкът ти! И въобще по какъв повод това, че имам близнаци, е толкова предразполагащо към припадъци!? Thinking

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 07:31 от Балу

# 173
Катюша днес ми е непонятна. Сигурно, защото съм на сокче.

# 174
  • Русе
Привет-мривет!
Споделям още една приятна вечер. Ако сте обръщали внимание, почти всеки петък или събота споделям приятна среща със стари дружки. За няколко години живота ни беше разделил, всеки се втурна на някъде, но напоследък правим всичко възможно да се събираме по-често и да наваксваме. Оставихме едната дружка, а с другата седнахме на една пейка и говорихме, говорихме. Много са ми хубави тези моменти. Много ме зареждат.

# 175
  • Варна
сори...
Деб ако разрешиш и имате желание Русе, аз ще дойда петък.
П.п. Деб, защото си я обичам...
п.п.п. За ФЛОР ще донеса пломари поне...

И ОБИЧАМ БАЛУ,с която се  види ще говорим за тез левенти Heart Eyes после...

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 00:57 от Катюша

# 176
  • Русе
Само пиши кога и къде  Heart Eyes Много ще се радвам  Hug

ПС: Този път ще се опитам да оставя дребен на баба/баща му. Питай Летящата какво екстремно изживяване й предложих когато идва  Tired

# 177
  • Варна
Идвам на 29  да ви видя...на лични после...
п.с.  и аз ще съм с Мишо
и с котка...маца беееее...
ще оставим бебефона на администраторката Mr. Green

Надявам се, че не съм Ви уплашила, просто ми се пътува и запознава...

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 07:41 от Катюша

# 178
Нощната метла е почистила огризките, дори едно нахапано парченце ми е изчезнало.
Споделям ви кафе, закуска!, тишина..
За съжаление имам и малко сметки за преглеждане, но се чудя дали да не изчакам тиража на тотото днес, ако спечеля няма да има смисъл да се знаимавам с тях. Тъй де, да не взема да се мина.

# 179
Добро утро! Въздуха е нажежен от сутринта! Какво ли ще е по обяд? Не съм сигурна, че като се събудя, ще се навия мъж ми да ме влачи по гори и реки Confused

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 08:57 от Балу

Общи условия

Активация на акаунт