Споделете 76

• 32 817
  • 989
  •   1
Отговори
# 180
Споделям, че съм будна от седем. В почивка съм. Дали това ранно ставане не е признак на остаряване?

# 181
  • Русе
Катюша, как ще ни уплашиш, бе  Crazy Идвай да се запознаваме! Ще видиш колко сме прекрасни.  Mr. Green

Искате ли да ви споделя жегата  Flutter Тази нощ имах чувството, че ще се гътна. Не вярвах, че ще се събудя на сутринта. Отврат жега!
Мразя неделите. А от утре дребен в нова ясла и ми е много терсене. Сега на ново ли ще започне с ясленските сополи? Може да са различни от тези в старата ясла  Tired

# 182
Въздухът, Балу, е нажежен, защото Лиска
поема предизвикателството да готви днес
имамбаялдъ. Което си е чисто надскачане.
А тук от нощес праска дъжд, изненада ни.

# 183
  • Варна
И аз мразя неделите Crossing Arms. В момента и моята персона не ми е особено приятна, защото много глупости натворих снощи след две бутилки розе  ooooh!.
Споделям, че искам мъжът ми да се върне и да не заминава повече  Sad.

# 184
  • London, baby
Ох, как искам дъжд, но няма. Тук е 31 градуса, това хич не е човешко и няма грам вятър.   Close
Моят мъж си дойде, след двумесечен рейс. Все още не съм го видяла, скоро!  Heart Eyes

Катюш, знам какво ти е!  Hug

# 185
  • Русе
Сетих се за онзи виц

...... Много съм загорял, в твой интерес е да ме чакаш пред кораба
....... Много съм загоряла, в твой интерес е да слезеш първи от кораба

Искам да ви поздравя с нещо, което винаги ме докарва до рев и мисли за невъзможни и отминали неща... http://www.youtube.com/watch?v=K5ht976rNNQ

# 186
Мацки, не знам кое е по-добре. Струва ми се,
че ви завиждам за тия 30 градуса и слънцето.
Нямам нищо против да се трампим най-скоро.
Катюша, след едно мое нечовешко обръщане
на няколко кани домашно розе преди години
мислех, че производителите ще фалират. Но
вече ясно къде са се пренасочили продажбите.
Мразя розе, мразя водка. При толкова другости.

# 187
  • No Line On The Horizon
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1227087
Искам някой да ми обясни как на 60 годишна жена, крушката й свети вече 70 години  Grinning

# 188
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
от 38 до 2008 са си точно 70

# 189
  • No Line On The Horizon
Да, но тя е на 60 г. и нейният съпруг е купил крушката през `38-ма

# 190
Добро утро, красавици.  Grinning

Чудесно се спасяваме от горещините на Копитото. Пробвайте, ще ви хареса.

Обяснението е, че явно съпругът е бил доста по-голям от нея.

# 191

да, и те са били вече женени през 38ма Simple Smile нали са сложили заедно крушката в тоалетната Simple Smile а може би все пак тя е на 90?

# 192
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

не четох до края...искаш да кажеш, че не са я гасили никога  newsm78

# 193
  • Варна
Добър, сахарски, ден!
Поздрави.

Виждате ли колко е спестовно онова поколение, а? Не, не това от поздрава.

# 194
Ще ви споделя нещо малко в стил ДиС. Не мисля, че е достойно чак за тема в ДиС, но все пак ми се иска да го споделя. Поне не пускам анонимка  Mr. Green
Снощи имахме среща с приятели от един сайт. Общо-взето всички се познаваме, в тоя случай за мен имаше само 3 нови лица. Всичко друго добрите стари муцуни. Сред тези муцуни и една девойка, която аз по принцип недолюбвам, защото всяка втора дума и е за секс. С кого била спала, с кого се била *****, как никой не може да и устои.  Rolling Eyes Първо аз и Иц бяхме седнали един до друг, но после тя ме помоли да отида с нея навън за малко и като се върнахме, се прегрупирахме тя между нас двамата, постоянно правеше някакви намеци. Аз не бях в особено добро настроение преди това и почти не говорех, само гледах настрани едно замислено. После мен ме извикаха в другия край на масата и аз се заговорих с тамошните люде. С едното момче от новите муцуни много си допаднахме, общи интереси, дрън-дрън. Та както си говоря с него, по едно време забелязвам твърде ....интимното държание на девойката с Иц. То не са плясвания по крачето, то не са навеждания да покажем дините...То не са лягания в скута му?!?!?! По едно време не се сдържах и споделих с момчето до мен, той ме погледна съчувствено Crazy и се чудеше какво да ми каже...Аз единственото, което успях да му споделя беше, че то бива наглост, ама... Rolling Eyes В смисъл - не съм ревнива. Отдавна съм му казала, че ако иска друга - прав му път, стига да не разбирам и да не е в моето легло. Ама тая да му се сваля пред мен? Е малко достойнство няма ли? Има му телефона, ми като го харесва, да му звънне, бре?! И се чудех през цялото време всъщност той как би трябвало да реагира...Да я отблъсне ей така, би било грубо...Но до колко трябваше да и позволи... newsm78
Така и нищо не му казах на Иц. И се чудя въобще трябва ли да му кажа нещо или вече минало-заминало...Той знае, че не я харесвам от преди това, макар че съм и правила услуги Rolling Eyes
Уф, както и да е. Извинявам се за бълването на глупости.

Общи условия

Активация на акаунт