Споделете 76

• 32 794
  • 989
  •   1
Отговори
# 810
Аз пък споделям, че още съм на моренцето... след обяд ще съм край него... ще го снимам...
... споделям лек мирис на есен, но аз се държа още за лятото...

# 811
  • София
Споделям, че получих красиво цвете. Без повод. Усещането е прекрасно.

# 812
Споделям, че съм решила, като се върна в София, да се запиша на френски!
Знам вече 2-3 думи. Едната е "пепелник".  Grinning

Мери Лу, ще ти кажа още една дума на френски - шоншожмо. Означава  - без изменение. Много полезна дума. Знам и други полезни думи...Примерно "кюцдьоте", което на унгарски означава "правостоящ".

Освен това, знам как е "пичка" на 36 езика!

# 813
Мери Лу, ще ти кажа още една дума на френски - шоншожмо. Означава  - без изменение. Много полезна дума. Знам и други полезни думи...

И аз го знам тоя израз, явно сме слушали заедно прогнозата за нивото на Дунав в сантиметри - бла бла бла сон шанжмон Heart Eyes (без промяна, т.е. Laughing)

Иначе споделям, че отдавна не съм споделяла, но да споделя все пак Mr. Green, че есента я започнах преди всичко с ужасно главоболие сутрин. Но лекът ми е есенен - избирам си един позабравен маршрут към работа, на него има музикална стълбица, направена от метал (опит за красота) и редовно на равния паваж пада по някое самотно листо.

Обичам си есенната меланхолия, само че...да бях на друго място. Ама няма (засега).

# 814
Видях се със стари приятели- колеги от университета. Много е хубаво, все едно сме се пренесли във времето преди десетина години, свободни, необвързани, кроящи планове. Утре ще ходим на изложба заедно- „Богове, хора, маски”. Единия колега е любител на историята. Пак ще ни е интересно.

# 815
Споделям 2 часа бъхтене пеш под жаркото септемврийско слънце. Накрая, почти когато стигнах до вкъщи, пред очите ми се изпречи една крепост на греха във вид на сладкарница. Купих си двулитрова кола и 3 пасти ( с идеята да изям едната тайно и довечера да сервирам другите 2 на вечеря), сигурно съм била странна гледка- с прашасали крака, накачулена с торби количка, надигаща двулитрова кола.

# 816
  • Sofia
По изключение и аз да споделя за един потребител:
упорито зайче
зелен идиот
Ентусиаст
,
който по незнайни за мен причини иска непрестанно да споделя невъзможността си да се запише в темата с ценното споделяне, че няма какво да сподели.
Напъните да "те забележат", понякога са трогателни.

# 817
И аз да споделя - тази сутрин си плащам в ДСК, това е онази банка дето само малкото китайче от рекламата и се кефи  все още, такса за издаване на служебна бележка от полицията. Таксата за бележката е 2.50 лв, а таксата на банката за тази услуга е 3.50....Видя ми се странно някак си.

ПП Зайчето е менте според мен. Някой се ебава с нас. Не е читаво.

# 818
Провеждам акция "премахни биберона". Реших, че сега е момента, след дългото отсъствие малкия да е объркан и да не се сети за заветното нещо. Снощи мина успешно, но днес на обед ме хвана на къс пас. Рева и си викаше биберона - "Бу, Бу" с жален вид. Заспа преди малко от преумора.
Няма да се дам. Очаквам кризата да е довечера.
Така, че не ме търсете тези дни  Laughing

# 819
Споделям гръмнало захранване, но и ново работно място. Даже ми дадоха и шефски стол. Само не разбрах, защо не ме повишиха и в чин  Crossing Arms

# 820
Споделям гръмнало захранване, но и ново работно място. Даже ми дадоха и шефски стол. Само не разбрах, защо не ме повишиха и в чин  Crossing Arms

Защото очевидно повече няма на къде.... А и това, което ти се плаща в момента е прекалено много!

# 821
Шефи, ти ли си?  Heart Eyes

# 822
Намирам опитите ви да изразите френска носовка на български за очарователни  Mr. Green
Сега искам да споделя раздразнение. Опитайте се да не го прихванете.
От 2 седмици тъпото околовръстно е затворено. И то не както преди, да се заобиколи дупката с цената на 2 часа в задръстване, ами точно кръстовището със Симеоновско е затворено. Понеже нашата кола не работи, а единственият сервиз тези 2 седмици беше във ваканция Tired и ни записаха час чак за другата, на работа ме връща и кара съседът, че работим на едно място. Измъкваме се сутрин по един черен път и минаваме по околовръстното. На връщане следобед обаче не става номерът, щото полицаите вече са там и не пускат, трябва да се минава през Бистрица.  Rolling Eyes Вчера съседът имаше друга работа и нямаше как да ме прибере, за това се разделих с 10 лв!, за да минем през Бистрица с такси. Rolling Eyes А, да не вземете да си помислите, че има градски транспорт. Има, ама на 3 км от вкъщи е най-близката спирка, която не е затворена  Rolling Eyes Та и днес съседът ще допълнителна работа и вместо в 16, ще си тръгнем в 18. А аз смятах да се приберем рано, да си почина и да уча вечерта. Сега ще ми надуват още 2 часа главата (която и без това е надута, защото трябваше да свърша работата за 5 дни за два, за да ме пуснат в отпуск) и въобще няма да съм в състояние да запомня каквото и да било, когато се прибера Confused А не мога да си позволя пак 10 лв. Щото и утре ще трябва да давам по таксита, за да се закарам до СУ да купувам протоколи... Rolling Eyes Така го ненавиждам Бойко, ако знае само как го ненавиждам. Close

# 823
Специално за модератора - уважаеми администратор Татти,
Въобще не искам да натоварвам ежедневието Ви с моето глупаво и зелено идиотско, никому ненужно "споделяне".
Днес не съм трогнала никой, явно не и Вас, щом непрекъснато ме триете.

Явно и Сели мисли, че съм менте и не съм читава.

В тая тема не съм желана и няма повече да влизам тук.
Разбирам от намеци. Особено от модератора. Чао !

# 824
  • До хладилника, който обичам
Споделям, че получих красиво цвете. Без повод. Усещането е прекрасно.
Споделям, че получих фитнес уред. С повод: 'Имаш нужда!'. От баща ми. Не знам какво да кажа Laughing Детето тренира най-ентусиазирано.

Общи условия

Активация на акаунт