Споделете 76

• 32 774
  • 989
  •   1
Отговори
# 870
Темата ми става някак си неуютна, в смисъл нещо сякаш не ме предразполага към споделяне, а имам нужда понякога, кофти тръпка е, все едно нещо е счупено и сега от километри си личи поправеното и не е както преди... или твърде много патос влагам  Rolling Eyes

# 871
Зуи, въпреки, че си казала, че не искаш да пишеш повече за това ще си позволя и аз един коментар...без да те познавам, самият ти профил излъчва нежност, крехкост, деликатност, финес, т.е. ти си човек според мен с фина и улавяща невидими нюанси душа и сетивност, които не всеки долавя, а някои дори не подозират, че съществуват и такива чувства и усещания...та съм сигурна, че нищо, което чувстваш не е плод на лекомислие и просто ей така...затова ти желая със спокойствие и същото чувство да вземеш решение и най-вече с нищо да не накърниш душата си и да бъдеш щастлива, каквото и да решиш...

# 872
Споделям нов браузър на гугъл - Хром.
Засега сравнително симпатичен, но все още има какво да се прави, дървеничък е.

# 873
Деб, от 2 до 5 ще ми свършат работа  Hug

Сел, като подхвана темата за ТВ-шоута ме подсети - една вечер превъртам каналите и попадам на едно предаване на "любимата" ми телевизия СКАТ. Дават едни лели в една запустяла селска къща, а темата е "Комунисти срещу земевладелци". Заинтригува ме, загледах се. Няма да ви отегчавам с подробности, но най-общо казано, ставаше въпрос за едновремешните комунисти, които били обрали земевладелците, а тези жени са ощетени, защото са дъщери на земевладелец. Дотук добре, обаче нито водещият на място, нито жените в час. Става ясно, че всъщност подтемата на предаването е да се оплюе всичко българско и родно, каквато май по принцип е мисията на тази телевизия. Междувременно отдолу върви мобилния телефон на водещия, на който може да звънне зрителят, за да изкаже мнение. След н-то позвъняване се свързах с водещия - попитах какъв е замисъла на предаването, а човекът ми каза: "Аман от вас, бе! Като няма кой да ви чука, виждате един телефон и звъните"  Shocked  Няма да звъня повече по телевизиите, не  Crossing Arms Mr. Green

# 874
  • София
ЗаприличАхме на група за взаимопомощ на емоционално нестабилни домакини или на мен така ми се струва.
Стига р`вали, бре! По-малко  у нетя, повеке у живия живот и всичко ше ви мине като на кУтрета. Ай` лека нощ!

# 875

Стига р`вали, бре! По-малко  у нетя, повеке у живия живот и всичко ше ви мине като на кУтрета.

Сичко ше напрайм, само и само да си прочетем никчетата у липсите Laughing

# 876
  • UK
Следващата Споделете да е Отчаяни съпруги правят секс в града.

# 877
Абе, аз уж съм голем терикат, а не знам как да направя така, че  да не се вижда в коя тема вися? Искам да съм в партията на "едиколко си скрити разглеждат тази тема". Как?

Като казахте секс и град, на скоро една позната, по време на вечеря с приятели казва: " Аз не съм гледала нито една серия на Секса и града"... Аз се намесвам: " По-скоро искаш да кажеш, че от 7 години гледаш само Града..." И тя като се разсърди....Още не ми говори. Баси жените. Не мога да ги разбера...?!

# 878
  • Варна
Сел, влез си в профила, избери Потребителски настройки. От там махни чавката на "Показвай своя статус (online/offline) на другите?" и си готов. Трябва да стане.

# 879
 Зуи когато човек иска промяна, значи иска промяна. Премислянето на каква промяна иска не помага. Понякога е по-полезно да затвориш очи и да се бухнеш в събитията с Азът си, обикновено последвалата лавина е нищо от това, което си очаквал...

Споделям, че не разбирам революционните напъни извиращи от някой постове, самият смисъл на подобна революция ми се губи.

Споделям, че и тази година не ми е година, хич не се харесвам и себе си през нея, въобще цялостно недоволство ме обзема за всичко случващото се.

# 880
Споделям, че чух гърмеж преди час, може би, и реших, че е поредната заря, но май се оказва поредният взрив http://www.focus-news.net/?id=n1031072

# 881
Споделям безсъние. Тотално. Crossing Arms И водка с мартини споделям. Все едно сега е 11 часа преди обяд и току що съм станала! Какво е това нещо!? Не мога да заспя на никакъв шум. Ама никакъв като казвам, значи ми е нужна абсолютна, космическа тишина. Това май са опънати нерви, а? милото сумти доволно до мен от сума време и сигурно 20-ти сън сънува, а шума от равномерното му дишане ме влудява. Не защото е неговото, а защото е шум. Дали ще мога поне два-три часа да поспя, че съм на работа все пак днес? Няма ли някой да ме помилва  spoko ? ба си, искам да мога да спя! Ако влизам пак в серия, тежко ми и горко... Скоро ще приличам на зомби Tired Знам една причина, но не е за разправяне Embarassed

# 882
  • Майничка
... И водка с мартини споделям. Все едно сега е 11 часа преди обяд и току що съм станала! ...

Пиеш от зори, а? Wink

А аз се въздържам да си легна, в очакване дребното да писне. Но то не писва. Mr. Green
Чудя се дали да започвам да се чувствам пре...цакана? newsm78

# 883
По-скоро от зор Mr. Green

Прецакана си при всички случай. Хем не си лягаш, щото чакаш, хем ако си легнеш и таман вземеш да заспиваш, то ще писне. Седи тук да пием по едно, така и така не спиш! Hug

М, ти пък сигурно кърмиш още... Confused сама ще трябва да си пия... Tired

# 884
  • България-Швейцария
Не си сама, и аз съм тук Mr. Green
Споделям, че трябва да поработя малко, та... наздраве Drunk

Общи условия

Активация на акаунт