Споделете 76

• 32 760
  • 989
  •   1
Отговори
# 900
Господ да поживи Анджи, благодарение на нея разбрах какво е 42. Има книги, към които имам необяснима вътрешна бариера- ЛОТР, Пътеводителя, Пратчетовите истории. За щастие Милото пък ги харесва, от двама ни става чудесна всестранно развита личност. Него така и не успях да го убедя в пъстротата на Чудомировия свят.
Споделям и две парчета торта, кола, кафе. Като ще е гарга да е рошава.

А, да. Сели, нЕкои тук сме брюнетки- да четем ли вица или да стискаме очи?

# 901
  • тъгата в мен

И защо е тоя тон? Какво ти става? Защо се дръгнеш с всички?
Не,Дуци,хич не си права..Когато в две страници се сипят съчувствия относно детето на Мишон,тя например не е такава..
п.п.
Не се заяждам!!!!!!

# 902
Сврачето, не намесвай детето ми, момиче.
Исках да споделя, че Ния вече започна да се храни, но няма да го направя, за да не ми се подиграват после, че съм си споделила чувствата. И да не ме съжаляват. Странно.
И аз не се заяждам. Tired

# 903

А, да. Сели, нЕкои тук сме брюнетки- да четем ли вица или да стискаме очи?

Може да има и брюнетки, но се държите всички като блондинки! Simple Smile Аре от мен да мине - четете Simple Smile

Лиси, здравей Simple Smile
И аз приготвям киш лорен и дъщеря ми го обожава. Бат ви Сели не може да прави некви прости  баници...
Когато съм на кеф готвя страхотни неща. Време е май да се появя в готварския...

# 904
Мишон, на мен ми пука как върви възстановяването на Нийчето.  Hug
Както и какво става с какаовите подвизи на Окоча.  Hug

Споделям нетипичен за мен страх.   Confused

# 905
  • София
Споделям, че ми отне известно време да изчета натвореното вчера. Имам си разни мнения, ама няма да ги вербализирам всичките, че ще стане поименно и като в отчетните. И съвсем красноречиво ще метна един емотикон, защото ме зареждат.  Mr. Green Алилуя!!!

Това 42 не го разбрах, вероятно поради това, че не съм чела Пътеводителя. На този етап ще го пропусна.

Зуи, такива генерални промени не се правят когато си толкова IN. Личен съвет.

# 906
Пък аз да ви разправям каква чудна торта врътна
Лиско вчера - с лук и шунка, чудесен чудесон.
Киш Лорен знаете, това е друг киш, сега пак ще ям.
Лиске, моля те не извращавай представите на хората за понятието "торта"?!?! Знам че има супа със захар, пържени мравки и баница с чесън, ама торта с лук ми идва в повече - всички надявам се имаме по-единна представа за тортата, ако не за друго! С най-искрени пожелания за хубава истинска БГ шоколадова торта към теб! Peace

# 907
  • Paradise
Има баница и с лук, и със зеле. Както и сладкиш/торта с извара.
Но хайде да не го обръщам на Готварския тук.

Голямото местене е факт - местене на офис, местене от едно жилище в друго.
Отделно, предстоят конференция, световно, срещи разни важни, панаир, а накрая и изложение в Есен.
Просто веселба!

# 908
Есен...била съм в Есен. Хубаво си изкарахме там.

Оф, имам да готвя, а нямам муза. Следобяд сме на ортопед, големия има нужда, а малката надявам се не.

# 909
  • Варна
Рокси, литературните ни вкусове съвпадат Grinning. И аз не знам какво е 42, ама не съм любопитна.

Споделям спокоен работен ден и очакване на приятни гости довечера.

# 910
Изложението в Есен е логично да е през Септември, т.е. после, както е в случая на Пипи.

Дуци, що не врътнеш едни "Бузи от риба скат по остендски". БЪрзо, лесно и вкусно. Да ти дам ли рецептата?

# 911
  • България-Швейцария
Нямате си ни най-малка представа какъв кошмар е сутрин по Гоце Делчев и после по България към центъра....
Имаме си, имаме си... но бас ловя, че не знаете какво се случва в павирата част на Баучер, откакто Св. Наум е в ремонт Close
Вече е септември, отпуските попривършиха, градът е в пълен състав.
В тая връзка споделям, че трябва да се отправя след малко с куп платежни от едната задръстена част към другата, още по-задръстена част, за която така любезно ни информира. Ще си взема суха храна и напитки, то е ясно.
Крайно време е да започна да агитирам миУото да вземе да се възползва от техническия прогрес и да си направи електронен подпис.

# 912
Вече е септември, отпуските попривършиха, градът е в пълен състав.

а колко ми хареса София в средата на август!

# 913
  • София
Споделям ведро есенно слънце през прозореца, със слънчеви зайчета по дъските на пода. Ведро настроение, ведри към поподивели деца  и последни глътки кафе. Аз като по-проста ще врътна една леща.
София е най - хубава в средата на 5 почивни дни например. Кой на агро-фитнес, кой по СПА - , спи и други мероприятия. И си оставаме само аборигените.

# 914
Дуци, що не врътнеш едни "Бузи от риба скат по остендски". БЪрзо, лесно и вкусно. Да ти дам ли рецептата?

Благодаря ти Simple Smile
Имам размразено пиле обаче, замислила съм го за кавърма. А и риба не ям Crazy

Общи условия

Активация на акаунт