Споделете 76

• 32 756
  • 989
  •   1
Отговори
# 915
Добро утро, споделящи и заяждащи се!  Mr. Green

Първо. За да е ясно на всички любопитни и не любопитни, 42 е отговорът на въпроса за живота, вселената и всичко останало.

Второ. За пореден път се убеждавам, че мъжкия гений и мъжкото въображение си имат своите непреодолими празнини. Винаги ме е изумявало, как е възможно човек със солиден интелектуален багаж, с безпогрешна логика, умело разиграващ различни търговски трикове, винаги адекватно оценяващ ситуациите, който винаги знае какво и как да направи, да се проваля в нещо толкова елементарно като това, да облече детето сутрин.  Tired След 10мин седене гола в тоалетната, докато баща й отривисто извършвал сутрешната си зъбна хигиена, Анди се оплакала, че й е студено.  Според програмния код на Благоверния, тази ситуация има само едно решение. Най-напред майка й бива събудена, за да обясни за хиляден път къде стоят чорапите, тъй като тази информация от рама отива директно в небитието. След това Андреа се оказва, опакована с дълъг панталон, 3/4 чорапи и плътна блуза с дълъг ръкав. Това при температури от 25+ градуса през деня.

Трето. Като се качих в колата, забелязах, че на лявата чистачка е кацнала една богомолка. Въпреки, че при 70км/ч й беше трудно да се крепи, все пак успях да я докарам до офиса. Трябва ли да търся някакъв скрит смисъл в това или да не се вживявам в глупости?

Четвърто. Сели, ти от коя страна на Гоце Делчев се включваш в България? Може да ти подшушна някой шорт кът.

Пето. Извинявам се за дългия пост и аз не ги обичам.

# 916
Дуци, ако искаш нещо леко и подходящо за топлото време, може да завъртиш набързо една пилешка спаначена салата с ягодов винегрет. Бързо, лесно, вкусно Simple Smile Ако искаш нещо по екзотично, препоръчвам виетнамски палачинки с пилешко и кокос. И понеже говорихме преди за баници и киш лорени, може да пробваш и нещо в този стил - галисийска емпанада. Тя е с пилешко и некъв колбас по избор. Simple Smile Ако все още не си започнала, казвай да помагам Simple Smile В тву-то бях готвач. Та от там тази моя любов към готвенето. А да - казвам само изпробвани рецепти.

Даме, по изключение тези дни сутрин минавам от там. Принципно знам всички шорт къти в района. Мерси Simple Smile

# 917
Може да има и брюнетки, но се държите всички като блондинки! Simple Smile

newsm66

Споделям този емотикон, Селинджър.

Лиска, дай рецепта на ЛС, предпочитам солени храни.

Браво на детето, Миш.

# 918
Нещо се гавриш с мен, какви са тия извращения - ягоди и спанак Mr. Green
Аз съм традиционалист.

# 919
Сели, прощаваме ти, че повтаряш вица, заради аватара ти, разбира се. Но не можем да ти простим за изтънчените манджи.

# 920
Споделям си замисълът за боб .... на фона на вашите кулинарии - бледнея  Wink
Но имам оправдание .... каквото и да се сготви с месо у нас - свършва бързо  Crossing Arms
Ето ... снощи след обилна вечеря - филенца и телешко рагу, приготвих успешно в 00,30 ч свинско задушено ....
Чакайки да изстине / и чакайки обзора на Тони  Wink .... който така и не последва  Thinking / големия представител на мъжкия пол у нас го преполовил  ooooh!
Затова - боб  Naughty - да има за цяла седмица !  Laughing
П.С. Бройте ме към брюнетките / обърках номера на боята за коса и от кестенява вече съм тъмно-махагонова /  Confused

# 921
Споделям, че се разболявам-лепнах някакъв вирус май.
Гърло и нос - много засегнати.

Предстои ми вземане на много важно решение и съм доста притеснена.
А не бях такъв човек.Преди вземах решения на секундата и никога не съм грешала, а сега много мисля  newsm78
От ЕГН-то ще да е сигурно.

# 922
Магеста, глей са, рагуто най-добре от сега нататък да го поднасяш във волован (волован ако не знаете кво е ще ви обясня. Simple Smile прави се от тесто. маслено.) За гарнитура - спанак и моркови. Първото сотирано. второто задушено. За боба е хубаво да подсигуриш и мариновани ребърца. А свинското можеше да го съчетаеш с боба. Ако е леко пикантно - супер. Може да овкусиш с билки. Заливаш с доматена салса.

Абе кога ще се научите да се храните, а не да ядете Simple Smile

Баси, верно ли съм ви го казвал този виц....Изкуфявам вече. От любов!

# 923
Все ми се струва, че милото пише от профила на Селинджър.
Ако не бях сигурна, че бачка като луд в момента щях да се обзаложа, че е той  Mr. Green

# 924
Споделям, че колеги на Селинджър са ми
казвали, че той наистина бачкал като луд.
А пък сега, като е влюбен, представете си как
пращи от енергия, аз не мога да си представя.

# 925
Все ми се струва, че милото пише от профила на Селинджър. ....

Laughing .... изглежда просто  всички мъже си приличат все пак по нещо  Mr. Green
Селиндж, от цялата препоръка само салсата - макар и доматена  Wink  някак си ме грабна   / тук слагам един емотИкон от скайп-а ... с танцуващо човече / ..... останалото е проза ...  Simple Smile

# 926
Ако беше и по-циничен в изказа си щях да спечеля облога  Laughing

# 927
Искам да ви споделя нещо за мен и семейството ми, в частност съпругът ми. Преди три години един лош човек му навреди много, служебно. Превишавайки правата си, се опита да го изкара некадърник и да го направи за смях. Промяната на работното му място и естеството на работа застраши и живота му, защото на 37 години съпругът ми прекара белодробна емболия и от там насетне всичко в живота му се промени до някаква степен. Аз приех нещата особено тежко заради жестоката несправедливост, на която бяхме подложени и безпринципността и злобата на този човек. Получавах сърдечни кризи, тахикардия и излизах от ритъм. Не можех да спя и да живея нормално, защото направих всичко възможно да променя нещо, но не ми стигнаха силите, въпреки, че опитах. Примирих се, но чаках... Чаках отплата, не от моя страна или от страна на мъжът ми, а отплатата, която се полага на всеки подъл човек. Дочаках! Днес. Тъй като самият този човек е некадърник, с доста "връзки" и крепящи го хора на високи постове, най-сетне си намери "майстора". Толкова бели направи, че вече и покровителите му бяха под заплаха да бъдат санкционирани, и няма кой вече да си сложи главата в торбата заради него. Отстраниха го от поста му и сега ходи с подвита опашка. Вероятно по нататък се очаква от него да си потърси друга работа. Има справедливост на този свят и рано или късно всеки получава това, което заслужава.
Споделих!

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 14:26 от Балу

# 928
Tака е, Балу! Рано или късно подобни индивиди се осират до степен да оцапат и покровителите си. Вече няколко години чакам един човек да се махне от там, където не му е мястото Simple Smile
И аз доста често имам усещането, че чета мъж си от профила на форумец. Не се обзалагам, щото знам, че не е той Simple Smile

# 929
Дренко, не съм те засичала скоро. Тъкмо мислех да питам в липсите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт