Споделете 76

• 32 720
  • 989
  •   2
Отговори
# 930
Намалих присъствието, не питай- не съм зачезнала съвсем Simple Smile

# 931
Споделям, че колеги на Селинджър са ми
казвали, че той наистина бачкал като луд.
А пък сега, като е влюбен, представете си как
пращи от енергия, аз не мога да си представя.

Лиси, а онзи балък каза ли ти, че работя 5 пъти по-малко от него, а взимам 3 пъти повече кинти? Или ти го спести?
Това е талант, който много малко хора притежават. За да разсеем всякакви съмнения, пояснявам, че заплатата ми и всички други странични доходи зависят от пърформънса. Няма нищо гарантирано. Просто човек трябва да се занимава с това, което най-добре умее.
Аз съм си паднал на к... , дето се вика. Хахахахах. Винаги съм се чудел какво ли означава това...

# 932
Не е милото. Въпреки съвпаденията, той щеше да изпише думата, както си е, не само

# 933
Ей, имало справедливост. Радвам се, Балу.

Селинджър, ти къде живееш? Ще намина през вас някой път като ми свири корема на гладно Laughing

# 934
  • София
Искам да споделя, колко много обичам докато си мия чиниите и си забърквам лещата /по стара сефарадска рецепта/, да ми звънне телефона. Отсреща да е мой приятел, който не съм виждала два-три месеца  и да иска да мине на кафе. И като дойде  и седнем с кафето сред аромата на леща /по стара сефарадска рецепта/, да ми разкаже, как в последните месеци са му се случили куп хубави неща, за които много е работил, много е мечтал, а преди това много е страдал. Да ми каже: ами май съм щастлив.
Споделих.

# 935
  • София
Споделям, че оставих малко, дребно, опаковано нещо, на едно място с цел да бъде изненадан един човек. Това се случи преди два дни. Два дни минаха.
Чакам аз някаква реакция. Не се случва. Днес разбирам, че не я е открил още.
Е, изненадах се от себе си.  Crazy

# 936
Купих си и аз Милка с диня, да не остана по-назад. Ега ти шоколада, като едни бонбони от детството ми Crazy

# 937
Ще си призная нещо Embarassed
Одеве ходих за хляб. До магазина имаше двор с телена ограда. По оградата - къпини, ама едни черни, големи. Навън излезли клоните.
Явно никой не си ги бере, защото и от вътре имаше. И аз  Embarassed си дръпнах една, после още една, после още...По едно време се огледах виновно, че крада къпини и от съседната къща ме гледаше едно дете Embarassed Ау, такъв срам  Embarassed

# 938
Ео, ако оградата е цяла на кой му пречиш? Ние се принудихме да отрежем една вишна, защото щяха да ни съборят оградата подивелите туристи да се облягат отгоре и да късат. И то да беше нещо сладко,а то- вишни. Кой ги яде така, без нищо се чудя. Шамар да е, аванта да е.

# 939
  • София
Купих си и аз Милка с диня, да не остана по-назад. Ега ти шоколада, като едни бонбони от детството ми Crazy
И аз, и аз. Ама понеже на никой в нашето фемили не му хареса, стоя 10 дни и сутринта мъж ми го засилил в кофата. Joy

# 940
  • До хладилника, който обичам
Кой ги яде така, без нищо се чудя.
Аз Simple Smile и даже без да са на аванта ги харесвам.

# 941
А, не, не съм се облягала, те клоните на храста излизаха поне на един метър извън оградата. Никой не се грижи за тях, явно.
И вишни обичам, катерих се скоро да бера в двора на едно селско училище. Добре че е ваканция та нямаше деца, че ...хем съм почти учителка (или поне имам правоспособност), хем се катеря по дърветата за вишни  Joy

# 942
Споделям все по-натрапващо усещане за есен. Сутрин е студено, на сянка също, на слънце пече, та те изгаря, събираме вече кестени, светлината е по-различна, миризмите едва едва се променят. Днес детето беше спокойно в количката и реших да гледам в точка и да попивам за последно лятото, не четох, не говорих с майки, просто съзерцавах и се радвах на хубавото време и спокойствието.
После дойде една баба и ми го развали с някакви прозаични ежедневщини. Загърбих я с Капитал лайт, има интересни информации за места и събития. В нашата къща двата коренно противоположни вестника Капитал и Уикенд се купуват и се четат по цяла седмица.
В Есен не съм ходила, но две приятелки учиха там цигулка при Минчо Минчев, та са ми разправяли.

Рокси, наистина ли заради това отрязахте дървото? Ограда се прави, дърво с години расте а е и вкусно. Баси. Вие си знаете де.
Наскоро разбрах, че можеш да си сечеш дърветата в собственият двор, но ако е орех не може, трябва да се иска разрешение някакво. 

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 17:15 от ДеЩоВиди

# 943
  • Варна
Ние така беряхме на съседите черниците - хубави, стари черници.
Сега и черниците ги няма, и оградите...
Ореха е специално дърво, наистина.

# 944
Още само една среща и финиширам.
Днес сме голяма лигня с малката. Мисля, че започват да ни познават и да свикват с нас милите софиянци.

Общи условия

Активация на акаунт