Споделете 76

• 32 739
  • 989
  •   1
Отговори
# 945
Исках леглото на Пепи и паркета ни да са от орех, но баща ми ми каза, че орехът като мебел носел нещастие и веднага се изпариха мераците ми.

# 946
И аз имах днес случка с едно дърво и една зряла смокиня  Embarassed Първата за сезона.
Цял ден на диета пропадна.

# 947
Тоя орех вие ми го сложихте в устата, пардон, в градината Laughing Вишна отрязахме ние, зад оградата нашето място е на около 1.5 м под нивото на пътя, само трябва някой пиян летовник да падне, да ни тежи на съвестта. При чичо ми, лека му пръст, който ни е съсед, падна пиян руснак, надрал се зверски на пръчките и го намериха сутринта сладко заспал в купчина тор. И една кола беше прехвръкнала, та му унищожи половин ред лозе. Абе изобщо хората правим такива свинщини, каквито нищо в природата не може да направи.

На мама отмяната се е увил в една престилка и ходи важно важно между мен и готварската печка, само е за снимка.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 20:50 от Рокси

# 948
Утряпах се от работа днес, хвърлях бетон. И помагах на един елекроженист,
правя една лятна кухня на село. Успокоих се, получава се така, както бе във въображението ми.
Лицето ми гори, изгоряло от електроженовите UV лъчи. Когато съм изморен, съм най-потентен.

# 949
Намерих си едно есе на тема "Не толкова на живота, колкото на унищожението е символ майката".
И вътре моля ви се, давам примери от 3 книги.  Султана, Елиза и Анна Каренина. Най-забавното е, че не съм чела Жената на Жил и Анна Каренина. Обаче такива мъдри мисли съм изказала в това есе  Shocked Как са ми дошли на акъла  Laughing
И тъй, след като си го прочетох и видях колко съм гениална, малко се успокоих за изпита в понеделник. За него книгите поне съм ги чела. Вярно, миналата година, ама все пак съм Crazy

# 950
Хора, честно казано се чувствам все едно съм попаднала не в споделете, а в първа група на детската градина...и аз във вашия тон може би влизам, ама защо не се спрете и не се опитаме да върнем добрия дух на темата...мен ми се струва, че съм на бойно поле и всеки момент отнякъде ще ме уцели развален домат...

# 951
Хора, честно казано се чувствам все едно съм попаднала не в споделете, а в първа група на детската градина...и аз във вашия тон може би влизам, ама защо не се спрете и не се опитаме да върнем добрия дух на темата...мен ми се струва, че съм на бойно поле и всеки момент отнякъде ще ме уцели развален домат...
Peace
Досадно е вече... Close Омръзна ми да ви чета разправиите.  Crossing Arms Редовно мажете цялата тема. Хайде срещнете се, оскубете си косите, издерете си очите, наплюйте се и да се приключи, а!?

# 952
Споделям болки в корема, но въпреки това се тъпча с един много вкусен сладолед. Лакомията е страшно нещо.

Споделям, че и аз понякога си мисля какво ли би било ако имах няколко различни живота, но е факт, че може би пак щях да съм си такава пъзла, а може би и сега не съм.

Отново ще споделя, че това е от малкото теми, които много обичам да чета и би ми липсвала ако я няма. Може би се е променила с времето, но какво ли не се променя? Понеже често я сравняват със спамо-чата, реших да прочета няколко страници и от нея и определно не намерих прилики, въобще не мисля, че могат да се сравняват. Категорично не ми допада обаче начинът на "споделяне" на Мишона и отново ще го кажа. Призовах да се отминава с мълчание, но никой не ми обърна внимание. Жалко. Не разбирам защо тази тема трябва да е поле за бойни действия, просто не разбирам.

# 953
  • тъгата в мен
Сега ще ви "затапя" с новите си патъчки!Не се сдържах+това бяха и от тъй актуалното лятно намаление!Преди малко,обаче грабнах ролетката да премеря токчето!Ами..12санта !Като ги прибавим към личните ми неприкосновени метър и 73...май бая ще се извисявам..Ама много обичам да се фръцкам,беее!Най-много да ме вземат за някой заблуден травестит...

# 954
Мухаха, Сврачето, дванадесетте сантиметра токчета и на мен са ми любими. Ето, че имаме допирни точки, освен раздаването на шамари за щяло и нещяло. Peace
Също обичам да нося панталони, по-дълги от необходимото, така че да покриват тока. Илюзията е невероятна. Но все пак може да излъже само око, което желае да бъде излъгано.
Споделих ли, че Андрю си дойде. Ох, днес наистина е дълъг и тежък ден.

Стига сте се чепкали. Wink

# 955
  • София
Ребята, помните ли котарака Леополд?
Ребята, давайте жить дружно!

# 956
Споделям, че Мона трети ден не е яла почти нищо; за сметка на това има разстройство и повръща при всеки опит да й дам някаква храна  Tired Червеното гърло е допълнителна екстра към останалите симптоми.
На фона на споделеното, не мога да не се зачудя - толкова ли ви е безоблачен живота, че го губите в заяждане на високо форумско ниво  ooooh! И ми е много странно как се хвърля определение за някой, без да го познаваш - този бил скучен, другият бил тъп, жените били блондинки....
Споделих - мир, любов и всички екстри  Peace

# 957
  • UK
На всички в един момент ще им мине вживяването във форума и вземането на всичко насериозно, на себе си най вече. Ама дотогава просто трябва да се изтърпят.

# 958
  • София
ВечеПетя, съчувствам ти, и у нас го преживяхме с Ния, която все още е с температура. Гледай да не се обезводни детето. Майната му на яденето, ще яде като оздравее. Сладки и солени течности давай. Стискам палци!

# 959
Обаче, Имелда, поне при моето дете се стигна до стомашни спазми и позиви за повръщане без дори нещо да е сложило в уста. Наистина обезводняването е най-опасното при този вирус. Стискам палци да се оправи по-бързо детето, Петя!

Общи условия

Активация на акаунт