Споделете 76

• 32 720
  • 989
  •   2
Отговори
# 960
Хохохо....Жени говорят за жени. 120 импулса в минута. Останете ли без надзор за няколко часа и веднага започвате да се заяждате. Яко. На живо бихте били още по забавни Simple Smile

# 961
  • Варна
Не се радвай Селинджър, на живо ще са скучни  Laughing.
Както казва Сопрано- никой не пие- там е проблема  Simple Smile.

Забравих да си споделя узото със сметанов сладолед. Прав ще излезе свекър ми, че със сладолед е най- добре.

# 962
Благодаря ви  Hug Мона всъщност днес за първи ден е без температура, но пък се появи разстройство  Confused А пък повръщането при нея си е ежедневие - прави го, когато пожелае   ooooh!  В случая - няма апетит, не иска да яде и съответно повръща всяка хапка, която се опитам да дам  Tired Предполагам, че и гърлото е фактор в момента - цялото е на рани.

Катюша, аз пия  Grinning Наздраве  Simple Smile

# 963

Както казва Сопрано- никой не пие- там е проблема  Simple Smile.

Много го уважавам този човек, но не е прав. Наздраве.
Поиграх го малко душеприказчик, но следих и темата.

# 964
Аз съм скучна на живо. Когато пия, философствам.

А днес карах за първи път и кабриолет. Вече знам, че с това ще сменим едната кола догодина. Мъжът ми още не го знае, но хубавите неща ставали бавно, казват.

Уф, може ли този дето е трил, да изтрие и любовното послание на Мишон към моята личност, че изглежда стряскащо.... Благодаря предварително  Hug

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 02:11 от Tatti

# 965
Имайте късмет да изтриете строгите учителки и всички онези, които стенат  " шнеле" и " яяя...их коме" или нещо подобно...Ще сезирам Хага и Страсбург!
Алис, жива ли си? Simple Smile

# 966
  • Sofia
...Уф, може ли този дето е трил, да изтрие и любовното послание на Мишон към моята личност, че изглежда стряскащо. ...Благодаря предварително  Hug
Може!
Виж, как хубаво и императивно се оказа "в нищото"?!
Искаш ли да ти напиша стихче? Simple Smile

Сега сериозно и към всички.
Моля, стига сте си мерили органите!
Хубаво е, когато любовта блика, но когато намокри нечии чорапи, понякога се размирисва.
Спестете го на аудиторията.
Благодаря!

# 967
Искаш ли да ти напиша стихче? Simple Smile

По-добре, недей.  Че, кой знае, къде ще ми излезе пъпка утре, а Вълкът е с голямо въображение.

В "шнелето"  отдавна няма ни перверзия, ни еротика. Повей на "лелка" и нищо повече. Друго си е влажният поглед на девойката от някое хентаи,  докато повтаря "I'm cumming". За съжаление в тукашната аудитория няма образ, който да се доближи до това. Иначе шнелета, бол.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 02:12 от Кейси

# 968
  • Sofia
За стихчето, въпросът бе риторичен.
Надявам се да е прочетен и апелът ми.

# 969
И от риторика разбирам, и от финна моторика. Време е за бира.

# 970
  • Sofia
И от риторика разбирам, и от финна моторика. Време е за бира.
Да бъде!
Наздраве на всички!

# 971
Споделям, че доста постинги са като кръпки след метлата. Но по тях се ориентирах какво-що.
Споделям, че няма да споделям повече, ако темата продължава да се развива в дух "кой е по-по-най в хапането"  Crossing Arms
И няма да разберете кога ще се видя с Джей Джей Окоча  Mr. Green

# 972

Споделям миризма на истинско мляко с истински каймак отгоре, издут като топка.
Миризмата и млякото реално съществуват сега, не ми е халюцинация или спомен.
Ред хляб, ред сирене, попара. Mr. Green

# 973
Аз нямам никакво желание нито да ориентирам, нито да навлизам в дълбоки метафори и среднощни символики.
Само ще споделя, че повече никога пари назаем няма да дам!!! Не съм от деликатните и вече 3 пъти намекнах на въпросната персона. Отговорът беше "ОООм даааам сетих се за тебе, утре ще ги имаш".
Мдааааа- томороу невъ дайс....Днес ще я попитам това утре коя петилетка ще бъде.

# 974
  • Варна
Добрютро!
Споделям, че искрено се смях на римите на Летящата и Татти Simple Smile. Оправиха ми настроението.

Общи условия

Активация на акаунт