Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 212
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Анет и аз успях да я видя  Laughing Голям батко е вече Мишо, а ти изглеждаш страхотно.

# 226
Дайте я насам тая снимка де,аааа  Crossing Arms

# 227
 Hug Hug Hug

Имам две теми да наваксвам, ама с тая следобедна дрямка едва ли скоро ще прочета всичко.
Ние сме добре, ходихме на Рила, на село и се прибрахме, когато се развали времето.
Днес успяхме да поизлезнем за 2 часа, а като си помисля, че тогава се прибирахме за толкова да поспят децата и пак навън до 22ч.
На мен от време на време ми се догажда, но засега не е сериозно, все още сме приятелки с тоалетната чиния. Mr. Green
Тези дни трябва да намеря време пак да отида на преглед, ще си запиша час и за 3D ехограф и така. Това е около нас, нищо ново.
Данчо- Калпазанчо свикна да спи все до мен и сега нощно време ни прави луди, нещо е неспокоен, не си спи в кревата, бълнува и реве.  Thinking
Ставам да пълня чушки.
Анет пусна мухата и изчезна. Дай насам тая снимка де. Laughing

Забравих да ви питам: Възможно ли е да усещам бебето толкова рано? И откога се почваше мазането на корема, кога се оформяше плацентата...нещо всичко ми се е изпарило от главата, нямам спомен. Rolling Eyes

# 228
Нани,да възможно е!При втора бременност бебето се усеща от по-рано поради по-голямата чуствителност на матката.
За мазането-ти прецени,но все пак мисля че не е рано да започнеш с тези процедури.Колкото по-рано,по-добре.
Плацентата май беше след 3-тия месец  Thinking

# 229
  • Варна
Не съм изчезнала Hug Исках да се похваля с моя първолак. Ето го юнака
http://gargova.multiply.com/photos/album/9/4estit_parvi_u4eben_den_Miso#7
Нани аз не съм се мазала нито първия път, нито втория и пак нямам никакви стрии. Според мен си е до тип кожа. Сигурно се писала, а ма аз пак да питам кога трябва щъркела да ви посети? Laughing

# 230
  • София
Ох,аз пък нямах два дни интернет,а като имахме постоянно прекъсваше-много се ядосваме на доставчика и сега ще го сменяме..както и да е.
Анет-Честит ти първолак!Да е добър ученик и много да те радва!Много е сладък с тази униформа-в какво училище го записахте?!А ти си му като кака Grinning-страхотно изглеждаш!
Нанни-липсваше! HugИ аз съм забравила кое как беше,имам чувството,че никога не съм била бременна,спомням си,че започнах отрано да се мажа и почти нямам стрии-с ''Мустела"се клепах...и Влади спи при нас,и още цока и изобщо сме наникъде с това спане..
Пиги-радвам се,че операцията е минала успешно и дай Боже повече да не повтаря!Бързо възстановяване на съпруга ти!
Дю-браво на малката!Знаех си аз,че няма да има проблем с яслата малката-тя алпиниски стени изкачва,та някакви дребосъци и лелички ли ще и се опрат! Grinning Grinning
А иначе аз не се чувствам добре-от близо три години ме боли гърба-все повече и повече,вече стана нетърпимо-не мога да ставам сутрин от леглото,елементарни движения ми причиняват адски болки.След рентгена се оказа,че имам силно изкривяване и заболяване,при което се получава триене на дисковете.Изписаха ми една кофа лекарства,но реших да пробвам алтернативни начини-от утре съм на масажи при кинезитерапевт,а от събота на изправителна гимнастика пък да видим дали ще намеря облекчение. Whistling
Засега лека нощ!

# 231
Добро утро!
А видя ли Ани колко съм бърза Wink
Не мога да не се похваля и с моето гардже(та)ето ги и тях на първия ни учебен ден

лек и успешен ден Hug

# 232
Да са ви живи и здрави сладките първолачета  Heart Eyes
И не можах да разбера защо го измислиха тва с униформите  Thinking Ами зимата няма ли да им е студено на децата така.Иначе е добра идея...

# 233
  • София
Лелееее, какви красиви първолачета си имате, да са живи и здрави и само шестици да носят  Hug Размечтах се, ей сега ще дойде времето и ние да изпращаме нашите мъници  Heart Eyes Цецко с баба Таня (гледачката) също ходиха да изпращат първолак, нейният внук и той беше много впечатлен, сега ми вика "и аз икам ходам чилище и съм ченик и уча"  Joy
Рни, на мен пък много ми харесват децата с униформите, а и сигурно си има летни и зимни униформи  Thinking
Пиги  Praynig
Нани, наистина, кога чакахме бебето  newsm78

# 234
Aнет и аз се присъединявам към мнението че си му като кака,страхотни униформи,и учителката май е с униформа!Кое е това учлище?Защо не въведат навсякъде???Рени те отиват с яке до училището и вътре предполагам е топло би трябвало де  newsm78

# 235
  • Варна
Иска и твойте гарджета са много сладки!   Heart Eyes Да е жив и здрав и леко и безпроблемно да учи!
Диди шегуваме се с моя мъж, че е в мъжко училище - от 21 деца имат само 6 момичета. Иначе се води езиково с информационни технологии - от първи клас имат много часове по английски и и часове по информационни технологии / а ма там какво ще учат не зная/
Много неприятно с твоите болежки. Дано да успееш с алтернативни методи. баща ми така имаше страхотни болки в рамото - едва си движеше ръката и рамото. Първо му слагаха някакви инжекции - но никакъв ефект. Накрая ходи на някакъви процедури - скенар терапия. Много бяхме скептично настроени, но след 1 курс наистина се оправи.
Рени и аз в началото се чудех да ли е добре да е с униформа, но сега съм много доволна. Не се чудя всяка сутрин какво да му обличам. Пък и сега като се прибере в къщи се научи че трябва да се преоблича и да си подрежда дрехите. Чакаме сега за зимата да им дадат жилетки, и ни увериха че в училището е топло. Вече се опитват да въведат във всички училища униформи!
Ивка наистина ей сега ще се изтърколи времето и юлския юнак ще изпращаме първолак Laughing Тошко казва, че бати е ниник / демек ученик/ hahaha

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 10:06 от Анет

# 236
  • Варна
Ели и учителките са с униформи!

# 237
Анет,ами плащате ли ги или училището ги дава?

Дидито с хапчета не мисля че работата ще стане.Лекуваш едно,то се появява друго.Свекърва ми пие хапчета за плексита-никакъв ефект.Само дето се трови с няколко вида даже.Иначе ходи на масаж като я заболи много.  Wink

# 238
Честит имен ден на всички празнуващи!!!

Иси, големи сладурковци са твоите момчета.

Анет, много е хубаво това, че са с униформа. Спомням си едно време аз като бях на градина ходихме с едни престилчици, всички деца бяхме с еднакви, нямаше думи от сорта: аз имам по-хубав панталон или пола или блуза.

Диди, взимай мерки, че със здравето шега не бива. Дано се оправиш бързо.

Днес Гергана поплака и каза, че не иска да ходи на градина. Искаше само да идем до там да видим дали Кети (нейната приятелка) е отишла. Преди малко се обадих, успокоила се е много бързо и вече лудува и се закача. Изяла си е цялата закуска.  Heart Eyes

# 239
  • Варна
Рени плащат се. Ние платихме цялата сума, но на приятелката ми в училището ще плащат 30 лв, останалите пари ще ги спонсорират по някакъв проект. Нищо няма безплатно. Те и учебниците са уж безплатни, а ма допълнително се заплащат един куп помагала и материали.
Дю и аз си спомням престилските в ДГ - не бих отказала ако сега има пак.

Общи условия

Активация на акаунт